- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramedic
aktív tag
Milyen programmal tudnék 3gp videóból kivágni részleteket?
-
jasszer
őstag
Van vmi tippetek h hol kaphatok emberi áron új/használt Nokia 68**-es készüléket? Se a PH!-n, se az Expresszen, se a Vatera-n, sem a Tesz-veszen nem találtam.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
válasz Viktor0610 #204 üzenetére
Nem is néztem az apronet-et (mert eléggé fázom tőle), de ennek a 6810-esnek a hirdetése egészen bizalomgerjesztő, egy próbát megér. Köszi.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
rlukcs
csendes tag
Mi lehet a baja egy Motorola L6-nak, ha nincsen benne semmi sem tárolva (csak egy pár, de <10 sms üzenet), és mégis mindig, ha érkezik egy sms, azt mondja, hogy nincs elég memória? De aztán mégis eltárolja a bejövő üzenetet?
Ki lehet ezeket valahogy igazán resetelni (a beépített ''mindent töröl'' menüpont nem segített)? -
MODERÁTOR
-
svili
tag
Hi!
Szeretném megkérdezni, tudja-e valaki, hogyan lehet kikapcsolni Nokia 6030-ason az unicode kódolást?
Feltettem a kérdést a 6030-as topicban is, de ezt a topicot valszeg többen olvassák...
Előre is thx''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
MODERÁTOR
Az üzenetbeállítások között lehet ezt átállítani, azt hiszem, karaktertámogatás v. hasonló néven lesz a menüpont.
Egyébként, ha nem használsz T9-et, akár a bevitel nyelvét is átválthatod angolra, így a telefon nem dob fel UNICODE-karaktereket és az ékezeteid is megmaradnak -csak balradőlőek lesznek azoknál a magánhangzóknál, ahol kell.Xiaomi 13T
-
LynColt
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, remélem tud nekem segíteni vki...
Karácsonyra kaptam ezt a telt, nem ismeretlen számomra a samsung menüje,
szeretem is, nekem optimális az egyszerűsége, és tényleg nagyon szép!
DE nem tudom az ébresztőjét beállítani, egyszerűen nem ad a beállítás után
OK jelet, csak visszalépésre lehetőséget, teendőknél ugyanígy csak 'kihagy'
funkciót... nem értem.
Vmit át kell állítani, vagy mi?
Köszi előre is. -
LucifeI2
őstag
Hangpostát hol lehet kiállítani? Mert a telefonba nem találtam meg. Nokia 5210 és T-mobile, nem értek hozzá úgy hogy nemtudom meik számít ^^ 1777-et felhívtam de nem találtam hangpostára vonatkozó menüpontot, bár lehet csak béna vagyok.
-
AMD Power
titán
A Bluetooth miatt perlik a Samsungot és a Nokiát
[link] -
MODERÁTOR
válasz LucifeI2 #211 üzenetére
LucifeI2:
A kiállítani alatt mit értesz?
Amennyiben a kikapcsolást, azt a 1430-ra küldött -HANGPOSTA üzenettel tudod megtenni.
LynColt:
Bár már a telefon topikjában kaptál választ, legközelebb nagyban megkönnyítené a válaszadást és a segítségnyújtást, ha ebben a topikban leírnád a telefon típusát is.Xiaomi 13T
-
Noxy
veterán
Hali
Oxygen Phone Manager II for Nokia 2.8 [Build 5.2] sotfthoz keresek magyar nyelvi fájlt.
Ha +van valakinek, legyen szives dobjon 1 privit, vagy küldje el e-mailba.
Köszi előre is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Roland183
csendes tag
Sziasztok! nekem van egy sharp 550Sh tipusú készülékem és érdeklödnék hogy 1GB-s microsd kártyát elfogad -e? meg amugy milyen telónak tartjátok ti?
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Érdekelne néhány free game mobilra.
És ami extra : forráskód kell,esetleg segítek szívesen a tesztelésben cserébe,de majd megdumáljuk ha van jelentkező.
Igazság szerint valami szó kirakós,szócsata-párbaly szerűség lenne jó elsősorban
Nem kell java vagy flash egyéb szuper 3D-s game
Hanem valami ''pörgős''
Privátba bárkinek elárom a részleteket!
Köszönöm!...
-
svili
tag
válasz Viktor0610 #209 üzenetére
Az üzenetbeállításoknál sajnos ilyen nincsen, de jó ötlet a nyelv angolra váltása.. köszönöm!
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
LucifeI2
őstag
válasz Viktor0610 #213 üzenetére
Igen, kikapcsolást értettem, köszi szépen.
Gondolom nem ingyenes szám, mert nem tudtam rá SMS-t küldeni és nincs egy fillérem se Nah mind1, majd megpróbálom ha feltöltöttem a kártyám, remélem mükszik
[Szerkesztve] -
tutty
csendes tag
Hello! Tud valaki segiteni abban honnan tudnám a 6610esemre letölteni a klasszikus nokia ring ring csengöhang poly változatát? Elvileg beépitett hangként benne kéne lennie nem? Mert nincs Konzervativ ficko vagyok, idegesit ez a sok zenebona ami rajta van! Plz help! Elöre is köszönöm!
-
blaswork
tag
hella
nem tudja vki h hogy lehe rendesen törölni minden adatot mobiltelcsikrol mielott eladnad?
mert gondolom itt is siman vissza lehet nyerni az adatokat mint winchesterek esetében
kössze -
MODERÁTOR
C4mp3r:
Fórumtárs egy ennél alaposabb törlésre gondolt, de ez nem tudom, mennyire megoldható ''házilag''.
LucifeI2:
Az üzenet -a T-Mobile oldala szerint- díjmentes kéne legyen, de előfordulhat, h. 0 Ft közeli egyenleg esetén nem elküldhető az üzenet.
svili:
A magyarnyelvűben nem találok erre vonatkozó információt, pedig úgy emlékeztem, h. lehet ezen állítani.
Remélem, segíthettem a másik móddal.
Roland183:
Igen, támogatja.Xiaomi 13T
-
C4mp3r
addikt
válasz Viktor0610 #223 üzenetére
Jó lenne tudni milyen telefonról szeretné az adatokat eltávolítani, mert ha symbianos akkor van program amivel lehet ilyet azthiszem. Vagy bemegy egy szervízbe, és ott szívesen letörlik amiket akar.
-
blueMerle
veterán
Vagy bemegy egy szervízbe, és ott szívesen letörlik amiket akar
Haha, na oda ne! Nézz csak be a Számtech boltosok memoárjai topicba, szépen részletesen még le is írja egykét pofátlan boltos, hogy nézegeti a kliensek sokszor bizalmas, netalán intim fotóit, és ha az ember szól nekik hogy nana, ez pofátlanság és azért nem kéne, még akkor nekik áll feljebb, mert ugye ök a nagy boltos Janikák - tisztelet a kivételnek.
Ergo oda semmiképp ne, a legjobb módszer, ha többször teljesen felülírja a dolgokat, magyarul mindent letöröl, helyére értelmetlen zagyvaságokat pakolni, aztán megint letöröl és újra. Ez mondhatni atombiztos. -
MODERÁTOR
-
C4mp3r
addikt
válasz Viktor0610 #226 üzenetére
Ez nem rossz ötlet.
-
szandisas
őstag
sziasztok! adott egy Nokia 6020 egy adatkábellel... ezt az adatkábelt hozzá lehet csatlakoztatni egy 6070 hez? bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de nem vágom mennyire kompatibilisek
aláírás
-
MODERÁTOR
-
blaswork
tag
így van a gyari beallitasok visszaállitasanal alaposabb törlésre gondoltam.
speciel sharp telorol lenne szó, szal semmi symbian
ezt a sokszor felulirod dolgot h gondoltatok? gyari beallitas aztan ramasol 1000kép ezer telszam.. ennél jobb megoldas nincs?
kössze -
MODERÁTOR
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Van egy Moto V3i mobiltelcsim, és ma reggel vettem észre, hogy a két gumi pöcök (ami a tetején van a becsukható résznél) közül az egyik elveszett...
Lehet ilyet valahol szerezni? Budapesten ...Press any key to continue ...
-
szandisas
őstag
-
- iSO -
tag
Sziasztok!
Nokia 8910i-mnek elromlott a mikrofonja. Nem hallanak semmit a másik oldalról. Tud valaki segíteni ?
Köszi:
iSO -
Jégkokó
veterán
Az mitől lehet, hogy tegnap kipróbáltam hogy a 6233 modemként használom és összekapcsoltam a géppel, el is kezdett csatlakozni és amikor befejezte azt irta ki hogy a sebesség 460 kbit
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
- iSO -
tag
Priviben várom azok jelentkezését, akik megjavítanák Nokia 8910i mikrofon problémáját!
Köszi:
iSO -
blaswork
tag
kossze szepen mindenkinek a telcsi törlésével kapcsolatos segítő megnyilvanulasokat
-
robika88
tag
[Ez nem az a fórum.
Köszönöm.
Viktor0610] -
Dobimaster
tag
helotok lene 1 kérdésem
w850i vagy n70 music editation a jobb választás szerintetek?
meg még 1 krééd milyen minöségű füles van az n70-hez
előre is thx a válaszokatA lusta ember okos ember...én lusta vagyok
-
blueMerle
veterán
válasz Dobimaster #248 üzenetére
A két telefon teljesen más kategória. Az N70 zenelejátszási tulajdonságai meg sem közelítik a W850i minöségét, ámde a Nokia Symbianos, sok okosságot lehet rá felpakolni. Amennyiben fontos a zenei oldal, mindenképp a W850i-t válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest