Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Létezik bármilyen káros alkalmazás normál S40 nokiákra?
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja vki azt a kódot, amivel meg lehet nézni egy nokián, hogy volt e használva?
-
Jégkokó
veterán
Azt hogy lehet megállapítani a telefonról 100% an, hogy még sosem volt használva, illetve hogy eredetileg is magyar nyelvel lett ellátva? Mert többször olvastam olyat, hogy frissítésnél eltünt a magyar nyelv és csak angol volt helyette
-
Jégkokó
veterán
Az N95 nél ki lehet a telefonon szedni a kép infókat?Mármint, hogy alapból ne is mutasson semmit se?
-
Jégkokó
veterán
Hogy tudom meg egy régi 3330 as nokia biztonsági kódját?Ha egyszer az 12345 nem fogadja el
-
Jégkokó
veterán
válasz
benneddeck #3152 üzenetére
A névjegyzékben a beállítások menüpont alatt találod, hogy a telefon, vagy sim kártya esetleg mindkettőre mentse a számokat.
-
Jégkokó
veterán
Mult héten pénteken leadtam a telefonomat a nokiánál, és 3 munkanapos javítást ígértek nekem, de azóta már eltelt lassan egy hét, és még mindig semmi reakció a részükről.
Vagy most már hívjam fel a boltoto, hogy hol a fenébe van már a telefonom? -
Jégkokó
veterán
válasz
Hosssszu #2986 üzenetére
Természetesen a számodat mind előfizetéssel mind feltöltőkártyás változatban is hordozhatod. Én is ugyan ezt tettem, csak én a t mobile től a pannonhoz mentem.
Igazábol csak annyi a dolgod, hogy bemész egy t mobile üzletbe és elmondod, hogy szeretnéd hordozni a számodat a vodafonetól hozzájuk, majd pár nap mulva az ott kapott papírral be kell fáradni egy boltba, ahol meg kell venni egy feltötltőkártyás csomagot, és innentől kezdve pár nap mulva aktiválják a kártyád, de a számod marad 70 es. -
Jégkokó
veterán
válasz
bolondember #2962 üzenetére
Csak le van írva egy papírra, hogy ha bármi baja lesz ennek a telefonnak, akkor a nokia követelhet rajtam több mint 50 ezret, igy vigyáz rá az ember, mert nincs kedve kifizetni ennyi pénzt. Én meg amugy is vigyáznék rá, már csak azért is mert nem aaz enyém.
-
Jégkokó
veterán
Ha én beadom egy nokia szervízbe a telefonomat, akkor miért nem kapok a javítás idejére egy ugyan olyat, vagyy legalább is hasonló kategóriájú telefont?Mert egy szar 6030 al szúrták ki a szememet
-
Jégkokó
veterán
Minden ujabb T-mobile telefon olyan menüt kap, bár csak annyiban más mint az eredeti, hogy a wap ikonját egy t-zones ikonra cserélték le.De a nokiák rendkívűl jól testreszabhatóak, vagyis olyan témát tehetsz rá, amilyet kedved tartja, és igy már nyoma se lesz a magenta szineknek.
-
Jégkokó
veterán
válasz
kontroll337 #2538 üzenetére
Szerintem ez kijelző hiba lehet, vagy pedig software .De mindenképpen érdemes visszavinni oda ahol vetted, hátha kicserélik egy másikra
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #2314 üzenetére
és akkor hol van az, amikor bármelyik szolgáltatónál nem kerül többe 1 perc telefonálás mint 25 ft és az sms 20 ft, de ettől még sajnos elég messze vagyunk.Legalábbis ami a kártyás tarifacsomagokat illeti.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #2312 üzenetére
Pedig annó ha jól emlékszem akkor a pannonál volt, a westelnél pedig félperces számlázás volt, ami azért kicsit jobb mint ha kerekítenének mindent felfele
-
Jégkokó
veterán
válasz
Rommel6600 #2205 üzenetére
A 6100 kijelzője annyira nem ősrégi, simán tudják cserélni.De az se olcsó mulatság olyan 5-6 ezer ft.
-
Jégkokó
veterán
Miért írja ki a telefonom néha hívás elött, hogy hívásátirányítás aktív?Mert tudom , hogy akit hívok annak sehova sincsen átirányítva a havásai.
-
Jégkokó
veterán
válasz
benneddeck #1900 üzenetére
A memory sitckek sose voltak olcsók, ez a legnagyobb hátulütője a sonynak, hogy a saját kártyáját támogatja csak.Míg más gyártók már leginkább a micro sd t.
-
Jégkokó
veterán
Nem számítják bele , mert a hétvége nem számít rendes munkanapnak, annó én is igy jártam a 6233 nál, hogy csütörtökön lett véve és pont karácsonykor kaptam meg, tehát volt péntek szombat vasárnap hétfő és én kedden vittem vissza a pannonhoz és egy szó nélkül kicserélték a telefont.Sztem nálad is ugyan ez lesz.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1245 üzenetére
Csak azért irtam, hogy a pannoné vmivel nagyobb lehet, mert nálunk is van lefedettség , mig a t-mobilnál a mi településünk már rajta sincs a térképen.
-
Jégkokó
veterán
Tudna vki ajánlani nekem egy kártyaolvasót, kezelje az sd,micro sd mmc kártyákat, de ha az xd kártyát is tudja kezelni az se lenne rossz.És lehetőleg ne legyen olyan, hogy csak 1 gigáig olvassa be a kártyákat.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja e valaki, hogy hol lehet pesten billenytyűzetett kapni 6230i hez?Mert apámnak sikerült lekaparnia a középső gombrol a festéket.Igy ki kell cserélni
-
Jégkokó
veterán
válasz
mr.mitnick #1168 üzenetére
Frissíteni kellene a telefon softwaret, de a legegyszerübb az lenne ha vennél vmi ujabb symbianos nokiát a 3650 nél, azzal tuti nem lesz ilyen problémád
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #773 üzenetére
És ezt neki még egy pannonál dolgozó technikai segitségnyujtó ember is megerősítette.Meg hogy a programjukban is igy van irva, na arra én is kiváncsi lennék,hogy mi van oda írva.Mert ez igy elég badarság.Meg hogy szte nincsen 2100 mhz magyarországon
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #770 üzenetére
Vmit félre értettél
Haverom azt mondta hogy a pannonál csak meghatározott telefonok képesek a 3G re,és hogy a kártyafüggetlenek se működnek a pannon 3G hálózatán -
Jégkokó
veterán
Egy haverom aki a pannonál dolgozik ügyfélszolgálaton és nem hiszi el nekem , hogy a 3G vagyis magyarul a UTMS 2100 mhz en működik,és azt mondja hogy a pannonál csak a meghatározott telefonok működnek a 3G hálózaton.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Az mitöl van, amikor a telefon itt van az asztalon, akkor néha a hangfalak elkezdenek búgni, mint amikor hív valaki, de nem hív senki se?Erre még nem sikerült rájönnöm
-
Jégkokó
veterán
Hogyan tudok lementeni egy játékot egy 6230i ről,ha az nem az alkalmazások mappába hanem a játékokba van?
-
Jégkokó
veterán
Nem tud senki semmi okosat mondani, hogy miért irt ki akkora sebességet a gépem a telefonnal amikor csatlakoztam vele a netre?
-
Jégkokó
veterán
Az mitől lehet, hogy tegnap kipróbáltam hogy a 6233 modemként használom és összekapcsoltam a géppel, el is kezdett csatlakozni és amikor befejezte azt irta ki hogy a sebesség 460 kbit
-
Jégkokó
veterán
Hogy lehet azt megoldani, hogy a telefon simkártya nélkül is működjön?Mert a legtöbb elektronikai áruházba offline módba vannak a telefonok és gyanítom, hogy azért mert nincs bennük sim
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
Ezt irták az xxl gsm nél egy nokia telefonhoz: 2 Év Nokia Garanciával
Tehát én azt a következtetést vonom le hogy arra van garancia, méghozzá gyári és nem bolti -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Csak éppen mondjuk az uj tipusu nokiákat nem is lehet már csak ugy függetleníteni, csak a nokia meg a szolgáltatók jó pénzért, de pl az xxl gsm nél van nokia garos telefon is tehát nem hiszem, hogy minden esetbe érvényes lenne amit te mondtál
-
Jégkokó
veterán
Meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg a Se K800i ről a tesztet, mert sehol se találom a keresővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest