- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
errerr #15998 üzenetére
telefonon belül kb 3 perc alatt megoldottam.
azért tényleg undorító...kb mint pénzt kérni a virtuális memória bővítésért...
a linket kéretik viccnek tekinteni. -
Zé_Mester
őstag
válasz
errerr #13311 üzenetére
hívásnál hív, de mégse hív, kilép és szia.
volt olyan hogy nem jelzett semmit , aztán szóltak hogy kb 50x kerestek, felvettem (elvileg) és csak háttérzaj volt, ha pedig hajlandó rendesen kapcsolni, akkor egyszer csak megszakad a hívás és kész.volt olyan is hogy nem talált hálózatot, a másik telómon meg max térerő volt
ezek után kérdezem én, minek is van rá gari, ha semmit nem csinálnak vele, csak 3 hétre nyaraltatják a telót
-
$p@rr0w
őstag
válasz
errerr #11488 üzenetére
Kicserélte a srác, 3k-ért, fogalmam sincs hogy volt-e értelme, de nem is volt jobb ötletem... Remélem most nem lesz vele gond egy ideig.
(#11532) vrrichie: Ha hálózatfüggetlen akkor ilyen egyszerű, amúgy meg szerintem a szolgáltatódat is megkérdezheted, lehet még a mostanival is tudod használni, bár tuti horror áron.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
errerr #11453 üzenetére
bga? most az előbb egy pillanatra visszajött, mikor szét toltam megint elment a képe. Amúgy bevittem délután oda ahol vettem (használtan) arra jutottunk h szalaghiba, és pénteken kicseréli 1-2k-ért.
mod: nem ejtettem le közetlenül előtte, se pár nappal előtte.
mod2: jó 2 hónapja ejtettem le, am utánaolvastam a bga-nak akkor a "nyák"-ra gondolsz, amin a kijelző van ha jól sejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest