- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyega
tag
válasz
Zsolt1 #70355 üzenetére
És a C-t nem lehet kiterjeszteni? Vagy az utolsónak betűjelet adni és ahhoz hozzácsapni?
(#70354) mefistofeles:Van, hogy összekeverednek az emlékek...
én is jártam már úgy, hogy az oldotta meg a problémámat de akkor ezek szerint nem ugyanaz a helyzet fordult elő mindkettőnknél.
-
-
Zsolt1
tag
válasz
Zsolt1 #70348 üzenetére
Bocsánat rossz képet raktam be, nem látszott rendesen a particiók listája: KÉP, illetve a kérdés sem biztos hogy egyértelműen kiderült: tehát azt szeretném elérni, hogy a zöld, még elnevezetlen particiót újra be tudjam állítani rendesen, mert jelenleg azt írja a végén miután mindent beállítottam, hogy nincs elég hely, ha arra megyek hogy új kötet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest