Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
Hali! Valaki HELP!
Van egy Asus h81m 1150 alaplapom hozzá i5 4440 proci és kingston hyper xblu 1600mhz 4gb valamint adata ssd 64gb..
Mindent szépen be is üzemeltem telepítem rá a win7 64bit ultimate fel is megy rá ugye újra indítja magát videoteljesítményt ellenőriz stb utána egyfolytába újra indítja magát a gép ki be kapcsol a monitor be se tölti a win7 csak feketeség mindig majd mikor gyorsan nyomok f2 bejön a biosz.. Nah most azt nem értem mitől indítgatja magát újra..
Lehet azért mert a alaplap cdj-re is reada win8 van írva és csak azt szereti? win7 meg be se tölti..
Vagy az a baj hogy win7 64bitet raktam fel és nem *86?
Vagy a bioszba kell állítani ilyenkor valamit még? -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Az alaplap Asus P8Z68-V Pro, 4 GB RAM 2*2 GB-os modul (Kingston Hyper X Blu DDR3 1333 MHz) van most a gépben.
Mellé szeretnék még 4 GB-ot. Kingston Hyper X Blu-t már nem találok.
Tudnátok ajánlani valami jó RAM-ot? 2*2 GB-os modult.
Üdv,
GBoy -
szonesz1230
csendes tag
válasz
szonesz1230
üzenetére
Sikerült megoldani a problémát!

Bizony mikor ide írtam a kérdésemet, hiányzott egy lényeges infó, a hiba kód!

Utána néztem a hiba üzenetnek, ami virtuális memória címre hivatkozott. Q8400-as procim ugye támogatja a virtualizálást, szóval nem azzal volt a baj, mentem tovább. Alaplap BIOS-ban néztem meg, hogy be van e kapcsolva a virtualizálás, de erre utaló menüpontot nem találtam. Így feltettem egy ideiglenes 32bites XP-t, hogy lecsekkoljam a BIOS verziót, ami persze F3-as (réééégi), de F5-ös a legfrissebb ami bizony már ismeri a virtualizálást, szóval nem volt más dolgom, mint BIOS-t frissíteni és bekapcsolni ezt a csodálatos menüpontot. Így a win telepítő is kérdés nélkül első szóra indult és azóta vígan fut a rendszeren a 64-es 8.1! A hosszú nyomozgatás meghozta gyümölcsét. =))
Köszönöm az ötleteket akik segíteni próbáltak!

-
Soja
aktív tag
válasz
dfdfdf
üzenetére
Jó lenne, de akkor ahhoz még hangfalak is kellenek. És mindezt úgy kellene, ezt elfelejtettem írni, hogy egy egyszerű user is össze tudja ácsolni. Egyszerű alatt értem az olyan embert, akinek a fakanál is bonyolult szerkezet.

A legjobb lenne, ha az egész egyben állna rendelkezésre. Most ezen agyalok én is, de lehet egyszerűbb lenne egy zsúrkocsira összerakni fixen az egészet, bekábelezni, stb. és akkor hadd tologassák oda, ahol jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soja
aktív tag
Sziasztok.
Hátha tudtok segíteni, merre induljak el. Olyan eszközt keresek, ami a rá kötött mikrofon hangját felerősíti, és kiküldi a hangfalra, mint egy hangosbeszélő. Ennek elég hangosnak kell lenni, hogy pár száz ember rendesen hallja. Ez mellett az eszköznek tudnia kellene cd-t is lejátszani. Ne is legyen túl nagy, egy ember által mozdíthatónak kellene lennie.
Mi lenne erre a feladatra a legpraktikusabb?

-
Apollo_21
addikt
Liquid pro és ultra között van különbség amit észre is veszek ha kupaktalanítok? vagy nagyon elenyésző mértékű? Ebben kérnék hozzáértőbb segítséget

-
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Eseménynaplóban nézelődj legelőször.
-
Bjørgersson
félisten
Az előbb úgy megfagyott a kis gépem Battlefield 3 közben, hogy még a reset gombra sem reagált, csak a power gombbal tudtam megfojtani.
Ki tudom valahogy deríteni mi okozhatta? Windows 8.1-et használok, ha kell írok pontos konfigot is. -
zolisx4
őstag
Köszi
remélem sikerül megmenteni a képeket ,ezekkel a módszerekkel 
-
genndy
addikt
válasz
zolisx4
üzenetére
Erre vannak a Linux Live CD-k. Letöltöd, kiírod CD-re (DVD-re), arról bootol és lesz egy működő Linuxod. Ha bedugod a pendrive-ot, látja, tudod másolni, formázni, bármi. De feltelepíteni nem kell és mégis működik, tehát nem barmolod szét a gépet.
ubuntuból is van ilyen, azt biztos gyorsan megtalálod meg le is jön. -
válasz
zolisx4
üzenetére
Tölts le egy Lubuntut, majd az unetbootin programot. Vegyél egy üres pendriveot, és futtasd végig a programot, úgy, hogy a letöltött iso-t adod oda neki és a kiválasztott pendrive is az legyen amit te akarsz.
Én mindig tartok egy pendriveon egyet, sokszor jól jön (bár a gépemen is van telepítve másodlagos rendszerként)
Ezután try without installing. Baromi gyorsan bootol, és adatműveletekre kiváló.
-
zolisx4
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ez egy jó , csak honnan szedjek olyan gépet amin linux van.

Esetleg van ,vagy tudsz olyan verziót amit windows rendszeren futtatni lehet??
Úgy hogy nem kell feltelepíteni?? -
zoli03
őstag
Finomabb osztásokban akarom szabályozni a hangerőt (Win 8.1). Be is állítottam NirCmd-ben, csináltam neki az asztalon egy parancsikont, viszont nem tudom jól beállítani a billentyűparancsot. Logitech Internet 350 billentyűzetem van, a Ctrl+Alt+B és Ctrl+Alt+C billentyűparancs állítódik be, mikor megnyomom a hangerőgombot rajta. Viszont hiába van ez beírva a parancsikonhoz, a Win a saját osztásával állítja a hangerőt, mikor megnyomom a billentyűzeten a hangerő gombot, nem azzal, amit az NirCmd-ben beállítottam. Hogy tudnám beállítani, hogy az én beállításaim szerint működjön a hangerő gomb?
-
Ximo
tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Igen ezt kerestem!
Köszönöm szépen! -
ooloo
őstag
Üdvözlök mindenkit...
A segítségeteket , véleményeteket szeretném kérni az alábbi problémával kapcsolatosan .
Az asztali gépemhez csatlakoztattam egy notebook készüléket és pár perc múlva az asztali gép monitora elsötétedett . Gondoltam , hogy egy újraindítás segíthet ... nem segített . Azóta minden indításnál felvillan 2 másodpercre a monitor ( a kezdő képernyő látszik ) , de aztán ismét csak a sötétség . Mi eredményezheti , hogy csak 2 másodpercre villan fel a monitor ? Valami vírus lehet , vagy haldoklik a videokártya ?
A segítséget előre is köszönöm !
-
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Egy gyors kérdés ,van egy 32 Gb os memória kártyám ,tele van fényképpel ,be dugom a gépbe és azt írja hogy használat előtt formázzam le ,lehet ezzel valamit kezdeni?? Nem szeretném elveszteni a sok képet .
A lemezkezelő látja csak RAW kiterjesztésű lett,.
-
Alex123
senior tag
Használja így valaki?

Sziasztok!
Teljesen láma vagyok/még a felhő alapú adatszolgáltatásokhoz/tárolásokhoz, ezért szeretnék segítséget kérni a következő feladat megoldásában:
1. pár darab (4-5) xls és doc állományt kellene feltöltenem felhőbe, hogy ne a céges gépeken legyen tárolva fizikailag az állomány
2. pl. a desktopon maradhatna úgyanúgy, mint eddig egy-egy indítóikon hozzájuk, hogy kollégák egy katintással elérhesék az állományokat
3. megnyitásnál jó lenne ha jelszót kérne, aztán amíg be nem zárjuk, addig "szabadon" módosíthatóak lennének, bővíthetőek az xls és doc állományok (már csak hab lenne a tortán ha egyszerre több gépen is szimultán elérhetőek lennének az állománok)
Erre a feladatra melyik ingyenes szolgáltatót javasolnátok és merre, hogyan induljak el a megvalósítással?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Alex123
senior tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Szia, sajnos nem, sehonnan sem boot-ol be...
A BIOS-ba be tudtam lépni a master jelszó generálással, be is állítottam a CD/DVD-t, de pár nyekergés után szintén csak a választó képernyő jött elő...gyanítom, hogy valami hardveres cucc megadta magát benne...
Igen, USB-ről nem tud de hálózatról sem hajlandó...(egy másik gép azonnal indult a hálózati beállításokkal, amit sikerült kiküzdeni...nagy segítséggel a laptopos topikból)
Ment a szerelőhöz, lehet nehezék lesz belőle...Köszi.
-
Ximo
tag
Sziasztok!
Windows 7-et telepítettem egy pár napja, minden rendben működik is, de minden indításnál felkínálja a régi Win-7et is ami egyébként el lett távolítva már, másik partition volt amit azóta formáztam is. Már máskor is jártam így. Azóta elfelejtettem mi volt a megoldás
Szóval hogy tudom megoldani, hogy ne kelljen minden alkalommal kiválasztanom melyik Win-t szeretném indítani? Köszi a válaszokat -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy stick (Huawei E3276), melyet az adatlapomon levő asztali konfigban használok. Az internet azonban időről időre használhatatlanná válik: Bedugás után használható egy darabig, de kb. 5-10 perc után a böngésző(k) (többet is kipróbáltam) nem hajlandók megnyitni egyetlen oldalt sem, ellenben a parancssorban lehet pingelni, és a Skype is működik.
A drivert és programot újratelepítettem, az energiagazdálkodásnál az USB portoknál "szelektív felfüggesztés" van, de bármelyik porton próbáltam, mindig ugyanez az eredmény.
Ötlet?

-
törölt tag
az asus M2N-E lapba működik a 4870 crossfire?
-
rtcwfan
tag
Nem hardveres, semmi köze hozzá, de azért felteszem kérdésem!

Van egy Babetta 207/500 motorom. Nem tudom, hogy hogy a kell a gyújtását (vagy előgyújtását? ) beállítani. Amatőr vagyok, ha kérhetem szájbarágósan írjátok le!
(Esetleg ha tudtok képeket ís csatolhattok) Köszi szépen!!

-
Vakegérke
félisten
Elnézést kérek, megint megkérdem. Ígérem, utoljára.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Google drive táblázatban hogyan kezdek EGY CELLÁN BELÜL új sort. Csak mert megy a végtelenbe az írás, még ha kihúzom a cella méreteit. (Shift+enter sem müxik.) -
Moretimer
aktív tag
Hello Mindenki!
Számomra elég furfangos problémával találtam szembe magam.
Vettem ugyan is egy asrock z77 extreme 4-et a minap, viszont a kicsike hdmi-vel összekötve eldobja a jelet amint a win 8.1 el kezd görgőzni befelé. 770 msi a vga, vele semmilyen bekötésben nem hajlandó tovább menni. Alaplapi kivezetés sem indul el hdmi-ről, csak is vga kábelen.
Az alaplapot kicseréltem egy újabbra, hát ha az a gond, de nem...
A vga hibátlan, hdmi kábel letesztelve, új bios a lapon.
Ütközésnek nem találom nyomát. Ugyan ez a konfig ment pár napja egy asrock pro 3-ban hiba nélkül...
Van valakinek ötlete mi lehet ez?
(alaplapos témában már feltettem a kérdést, de sajnos semmi) -
Lenry
félisten
nem, ez csak simán egy SATA hosszabbító.
neked SATA-IDE konverter kell. mondjuk egy ilyen -
De4d
őstag
Helló.
Van egy Satás Hddm, ssd-m és egy ide-s winyóm.
Az ssd-re akarom hogy legyen a rendes rendszer, a satas hdd-n lennének az adataim(ezen is van egy régi win, le kéne gyalulni-de adatokat szeretnék menteni) A kérdés, hogyan tudnám a satás winyóról átmenteni az adataim az ide-sre? Valami egyszerű átalakítóval meglehet csinálni? Csak annyi időre hogy adatokat mentsek át. B85M D3H lapom van, ez már csak satás.
Esetleg valami molex/ide átalakító kábellel ha van ilyen?Ezzel megoldható lenne gond nélkül?
http://elektroexpressz.hu/spd/unas_719095/72-349-SATA-adatpower-molex-hosszabbito-kabel-30cm
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ezt a képet szeretném megcsinálni excel-ben diagramként tudnátok segíteni mi kellene beállítani, hogy mindkét adattábla látszódjon ugyanígy egymás mellett?
-
PapB18
tag
hali van egy powerbook g4 em és az a kérdésem hogy miért nem tudok letölteni semmit se ?
-
kispx
addikt
válasz
Bigmasterl
üzenetére
-
Bigmasterl
tag
Üdv !
El szeretném adni a gépem, de szükségem lenne segítségre mennyit érhet. Nem találtam külön ilyen toppikot. Van esetleg ilyen témára irányuló topic? Előre is kösz -
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy új asztali gépet, i5, asus b85m-g alaplap, 8 giga ram, ssd+hdd. Videókártyát nem vettem, az alaplapi dvi és hdmi kimeneteket használom. A gond az, hogy videólejátszás során a kép néha meg-meg akad, pedig a processzorterhelés 10-20%-ra sem megy fel. Nem csak HD esetében jelentkezik a dolog - nagyon zavaró, évek óta nem volt ilyen gondom.
Friss driverek természetesen telepítve vannak, win7, több médialejátszót is kipróbáltam. Mit gondoltok, mi okozhatja?
Előre is köszi a segítséget,
T -
törölt tag
-
moonguru
őstag
válasz
üzenetére
Szia!
Nekem Windows 7-en működött, (ténylegesen)
Scanner miatt tettem fel a patch-ot (64 bites driver hiánya miatt).
Mivel azonban a hangkártyám nem működött vele, így scanner cserére és 64 bites Windows telepítésére került sor.
A Microsoft pont a komplabilitási problémák miatt (is) csak a szerver rendszerein engedélyezi a PAE-t több mint 4 GB RAM-mal, a többin tiltja.
Egy kis infó:
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Egy net nélküli laptopra mit kellene venni hogy lehessen rajta tv-t nézni?
Jó lenne konkrét típus
-
moonguru
őstag
válasz
szonesz1230
üzenetére
Kipróbálhatod, de nem garantált a helyes működés.
Nekem anno a hangkártyám nem működött vele.
Ha szerencséd van, akkor még be is válhat.
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Van 1 samsung galaxy S3-mam a tesom vette szülinapomra (( használtan)). A következö vele a baj a home gomb melleti 2 érintös gomb nem müködik a vissza nyil és a másik gomb ! nem világit nem reagál semmire ! mi lehet vele a baj és ha tudjátok mi a baja mennyibe fájna megcsináltatni ??

Válaszotok elöre is köszi !!
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Olyan programot keresek, amivel több rövid fullhd videót tudnék összefűzni. Win8.1 64-bit oprendszerem van. Ha megoldható, akkor olyan kellene, amivel címet és stáblistát is betudok szúrni. Windows movie makert próbáltam, de valamiért nagyon lerontja a videó minőségét...
-
utas666
tag
válasz
szonesz1230
üzenetére
Ha csak a 6GB miatt kell az x64, akkor olvasd el ezt (PAE mode), hátha segít:
-
utas666
tag
válasz
fatallerror
üzenetére
Szedd szét a monitort nézd meg a fénycsőveket/led? hátha kontaktos, halódik, táp. Ha kábel, akkor analógnál színhibával kezdené, digitálisnál pedig glitch-elne sötétség előtt. De pl. power save módba is elküldheti valami hiba, akkor tényleg csak elsötétül. Ja de látom halványul, akkor ez nem, de táp kábel kontaktok még esetleg, bár én akkor is gyors ki-be kapcs sötétülést várnék. Szerelésekről szoktak lenni videók youtube-on, ilyen csavarhúzos-pattintós, hogy a kábelek ne sérüljenek a felnyitásnál.
-
mezis
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Úgy, hogy a vezérlőpulton keresgélve rátalálsz a HDD-kezelésére és törlöd a particiókat, újra particionálod és formázod !

-
utas666
tag
Sziasztok
Egy base64 string-et "ewB9AA==" dekódolnék, de az eredményben mindig csak az első karakter látszik "{", "{}" helyett. Több progival próbáltam és csak fájlba kiiratva ment. Alapvetően offline, windows, ctrl+c+v szeretném megoldani. Azt gondolom, hogy ez valami UTF16 / UTF8 közötti váltás miatt lehet, mert ugye az algoritmus az bináris és string(base64) között vált, amely bináris lehet stream illetve tetszöleges kódolású string is, amit előre nem ismerhet a dekódoló és ha eredetileg UTF8 stringet UTF16-al kezdi el felolvasni akkor hibára fut, vagy valami ilyesmi, remélem érthető.
Szóval olyan progit keresek, ahol a base64 dekódolás után még lehet választani hogy milyen unicode kódolással próbálja megjeleníteni, és akkor szerintem nem dobná el az első karakter után.
-
XmoD
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Anno en ezt hasznaltam Paragon ExtFS for Windows
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Van egy külső HDD-m, ext4 -ra van formázva, windows7 hogy ismeri fel a legkönnyebben?
-
XmoD
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Call Manager App
By CSL Limited
-
Dexter-2000
őstag
ha rejtett számon hívnak akkor valahogy visszalehet nézni a tel. számot?
telenor os vagyok.
esetleg valami app vagy valahogy a rejtett számos embereket nem tudom letiltani?(iphone 5s) -
De4d
őstag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Hmm megnézem ma.
Lejebb voltak parancsok FiXMbr/ FixBoot ez a kettő kell, vagy jelen esetben nekem melyik? -
De4d
őstag
Corsair Vengeance ram, Elvileg xmps igen.
1,5-ön kell tudnia az 1600-ot csak gyárilag van 1333-ra állítva.
Ezt már olvastam több helyen, csak nem tudom átállítani a biosban 1600-ra.http://www.corsair.com/en-us/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c9
Itt is az van. 1333 az alap 1600 a teszt spd.
-
fatallerror
addikt
múlthéten jártam itt 1 olyan problémával h a monitor képe néhány perc után elmegy, majd ki-be kapcsoláskor újra bírja 1 kicsit. most sikerült kizárni h a géppel lenne a baj.
amikor elmegy a kép akkor először elhalványul, olyan mintha gyengülne a jel. most próbálok másik kábelt szerezni mert most kábelhibánál tartok még mielőtt a monitort okolnám.
viszont ami mégis a monitorra tereli a gyanúm h minél tovább nem kapcsolom vissza annál tovább bírja. tehát ha elhalványul majd elmegy a kép akkor ha azonnal ki-be kapcsolom a monitort akkor néhány másodperc után már elis köszön. ha néhánypercig hagyom akkor rinya nélkül percekig is megy.
a monitor nem sípol, nem ad képi hibát csak kikapcsol ahogy tetszik neki. -
MacCaine
őstag
válasz
szonesz1230
üzenetére
A 6GB-ot 32 biten csak pae-s kernellel látod, tehát alapból az volt fent. Ilyenkor nem kell újratelepíteni, csak kibővíted a RAM-ot, és menni fog tovább ugyanazzal a rendszerrel.
-
Vakegérke
félisten
Advanced Systemcare Ultimate 7. Van valakinek személyes tapasztalata vele? Megéri megvenni? A vírusvédelme van annyira hatékony, mint mondjuk a Panda Cloud-é?
-
De4d
őstag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Helló.
Köszi.
Annyit kérdeznék még hogy ez biztosan működik, te vagy bárki ismerősöd próbálta már, bevált?
Illetve hogy ez alatt húzzam ki a belső HDD-t vagy ennél már nem kell? -
szonesz1230
csendes tag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket, ötleteket, tippeket!

Adott a következő rendszer: [link]
Mint látható 6GB ram stb ... eddig win8.1 32bit volt rajta, hiba nélkül ment minden, de most a ram bővítés miatt fel akarnám rakni a 64bit-es verziót, mert hát nem mindegy, hogy 3,5GB vs 6GB. A 32 bit-es rendszer látja mind a 6 gigát és közli is velem hogy csak 3,5-et használhatok a 32bit miatt.
A probléma:
win8.1 64bit lemez be, restart. Elkezdi boot-olni a lemezt egy szimpla win ikonos képernyőn, kb 3 perc után fogja magát és újra indul a gép, de sehova se jutottam.
Érdekesség, hogy egy rakás win telepítő lemezem van, mindet kipróbáltam és a 32bit-es telepítők elindulnak, viszont egyik 64bit-es sem. Félreértés ne essék, a lemezek jók, laptopon teszteltem mindet, azon hibátlanul mennek.

Valakinek valami ötlet, gondolat?

-
tikshow
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Beállítások és ott alul Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról. Erre kattints, majd a valaki összeszedi a dolgaidat és küldenek egy mailt ha elkészült. Benne lesz minden addigi dolgod, képek, postok, chat stb-stb.
-
Dexter-2000
őstag
facebook beszélgetést egy txt-be valahogy le tudom menteni a gépre vagy valahogy máshogy?
-
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt nagyon OFF, de viszonylag gyorsan kellene válasz és ezt a topikot elég sokan olvassák.
Tudtok tippet adni, hogy egy 18 x 25 x 3,5 cm méretű, 2 kg alatti valamit, milyen módon tudok a lehető legolcsóbban feladni a Postán belföldre?
Köszönöm a válaszokat!

-
3.Aragorn
addikt
Miért van az, hogy bizonyos mkv file-okba nem enged beletekerni a vlc, másokba igen? Függetlenül attól, hogy 720-1080p-s...
A JetAudió engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ki tudom valahogy deríteni mi okozhatta? Windows 8.1-et használok, ha kell írok pontos konfigot is.

Ha eljössz hozzánk persze mehetsz!