Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!Mk802 androidos usb mini pchez szeretnék vmi jó távirányítót,ha van mozgásérzékelős is megfelene,esetleg valaki nem tud valami speciálist?üdv
-
attiati
veterán
Nem világos nekem ez az okostelefon garancia téma.
Egyik gsm bolt sem ad hozzá gyári garanciát, csak akkor van rá gyári, ha szolgáltatótól veszem? (T, Voda, Tele)
-
vk1972
csendes tag
Szeretnék venni egy ilyen Siemens AS200 DUO telefont, aminek két aljzata van: [link]
Hogy működik egy ilyen telefon? Mind a két telefonhoz kapcsolni kell a telefonkábelt? Ha csak az egyik telefonhoz csatlakoztatom a telefonkábelt, a másik aljzathoz csak áramot kapcsolok, akkor erről a csak áramot kapó telefonról is tudok telefonálni, mert vezeték nélkül kapcsolódik a másik aljzathoz?
Köszi a választ.
-
haromegesz14
senior tag
Miért van az, hogy pár Google keresés után át vált google.fr-re, és az alapértelmezett keresési hely így a fraincia oldalak lesznek? FireFox alatt megy ez.
-
Redplee
senior tag
Valami lett a routeremmel, tud vki segíteni? D-link dir 100
2 gép + 1 TV van rákötve. Tökéletesen jó volt a net... ma délelőtt elment. Hívtam a t-homeot, ottsemmi gebasz (modem világít is) így kiderült, hogy a routernél van gáz. Kiszedtem a routert, a modemet direktbe kötöttem össze 1 géppel, úgy jó a net.
Mi történhetett a routerrel? Fél éves.. Vagy mit lehet tenni? Valami elállíthatta? Tegnap letöröltem a kasperskyt és bitdefender került fel ennyi változtatás lett a géppel.
Routernek van admin felülete, ott újra próbáltam kapcsolatot létrehozni (beírtam neki az adsl jelszót és felh. nevet) és utána a router admin szerint ONLINE a router. De a gépeken semmi, a hálózati kapcsolatnál sárga feliáltójel. Ha netezni szeretnék, Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT)
Windows szerint a hiba: DNS szerver nem válaszol, vagy ilyesmi.
Segítséget kérek

-
rhcp156
csendes tag
Sziasztok!
.vnt fájlt meg lehet nyitni valamivel pc-n,hogy olvasható legyen?
World csak kódoltan mutatja. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
Satyricon
üzenetére
Csak óvatosan. Tapasztald ki, hogy rugalmas-e. Valószínűleg az lesz. Nyomorgasd, és ha úgy érzed, hogy egy kicsit engedett, próbáld fel. Ha nem elég hatékony volt az eljárás, ismételd meg. Pár próba után szerintem passzolni fog a fejedre.
Arra viszont vigyázz, hogy a körívet ne törd meg. Apránként menj végig az íven. Egy kis sajtolás itt, egy kicsi kicsit odébb, és így tovább.Ha elcseszed, anyukám nem tehet róla.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Satyricon
üzenetére
Nekem egy Sennheiser fejhallgatóm volt, cirka 25 éve vettem. Típusára már nem emlékszem, elajándékoztam. Használtan került hozzám "ócsóé", és mivel lötyögött a fülemen, bevetettem a fizikai erőmet, a "parasztos" javítást. Sikerrel jártam. Csak ezért mertem megemlíteni a durva bánásmódot.
Megismétlem: Adtam egy buta tanácsot, csak saját felelősségedre próbáld engedelmességre bírni kedvencedet. Szerintem nem lesz baja, de ha mégis megroppan, nem szeretném a lelkemre venni. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Utaznék Párizsba 2013 Júliusában. 2 éjszakát aludnék ott (2 személy). A kérdésem az lenne, hogy kin keresztül a legolcsóbb és melyik napokon? Szállást majd később foglalnék, egyelőre csak a repjegyeket venném meg. Amit én találtam legolcsóbb 2 személyre 72.000Ft, ennyi erővel inkább kimegyek autóval....
szerk: busszal is 10.000Ft....
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Lenovo T60-as gépem van X1300-zal. Most telepítettem rá Win7-et. Megy minden királyul, viszont nem találok drivert a vga-hoz.
valaki esetleg tudna segíteni? köszi!
-
Hulk017
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy játszok a world of warcraftal és lefagy de csak akkor ha nagy fövárosba vok mint pl dalaran miért fagy le ???? más játékok nemfagynak csak a wow de ugy fagy meg hogy csak ressetel tom ujra behozni a gépet mivel a gép is megfagy vele egyben MI LEHET AZ OKA PRIVATBA IS IRHATTOK KÖSZÖNÖM ELÖRE IS
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azért ez így egy kicsit táv fogalom. Tudnád pontosítani? Mert a gigabyte több félét is csinált belőle.
-
enginev3.0
félisten
K7 Triton nevű alaplapra hol találok hangkártya drivert?
win7 nem ismerte fel -
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Van olyan köztetek, aki napra kész a videókamerákat tekintve?
20-30 ezer Ft-om lenne rá, ennyiért melyik a legjobb, HD felvételre is alkalmas kamera?Köszönöm.
-
forintuser
őstag
Sziasztok.Adott egy EasyNote TK85 Laptop 4 Gb Ram-l társítva.A gondom az, hogy akármit csinálok, állítgatok, msconfig alól az összes induló progit letiltva is pár óra után elfogy a 4 Gb Ram.És az eszközkezelő sem mutatja hogy mi zabálná fel.A windows Media Player hálózatmegosztást is letiltottam.

Ha a chrome-t kilövöm, akkor is sok a RAM használat...
Valakinek ötlet hogy mit állítsak?
-
andris811
tag
Hali!
Van egy Western Digital külső hdd-m. Eddig ennek a beépített biztonsági mentési funkcióját használtam, azonban mióta frissítettem a legújabb verzióra, azóta kb a fájlok felét nem másolja át, és a cpu-t ~80%-on dolgoztatja, holott semmit nem csinál...
Ti milyen programot használtok biztonsági mentésre? (fényképek, adatok, tehát fájlok, mappák, nem pedig rendszer backup)
Köszi!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Satyricon
üzenetére
Rugózó lemez, vagy két rugózó "gömbvas" van a pánt burkolata alatt. Ha a terheléstől ki tudott tágulni, akkor ellentétes terheléssel rá lehet bírni, hogy szűkebbé váljon.
Magyarán én kajakra összébb nyomnám. Csináltam már ilyent, nekem sikerült.No most nem árt meggondolni, mielőtt nekiállsz. Kárt is okozhatsz, tehát vedd úgy, hogy adtam egy buta tanácsot.
-
sixpack89
tag
sziasztok!
van egy zene amit ha mp3-ban hallgatok gépen szépen szól,a basszus a szöveg,jó minőségű
320 Kbps.
Viszont csináltam belőle egy videót,felakarom tenni videomegosztóra,de torzult a hang,a minősége,"pöszébb" lett a szöveg a hangzás,ez mitől lehet? és mi rá a megoldás?
movie makert használok,évek óta. más programokat még nem próbáltam,mert ezt szoktam meg. -
AkosAkos
aktív tag
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Még nem kaptam választ erre a nagy fejhallgatós topicban... Elég sürgős lenne, ezért gondoltam megkérdezlek itt Titeket is... Hátha tudtok adni valami ötletet...

-
AkosAkos
aktív tag
Szeretném frissíteni a T-mobile-os Sony Ericsson Xperia Arc S-emen lévő 2,3,4-es Androidot a 4.0.4-esre(ICS). Ennél feljebb ugye nem tudok frissíteni? Nem lesz lassabb a mobilom az ICS-től? Hogy tudok úgy frissíteni,hogy megmaradjon minden dokumentum,játék,játékmentés ami most rajta van? Köszönöm a segítséget!

-
Khelben
nagyúr
Feltöltök facebookra egy képet, amit megosztok egy bizonyos csoportnak, legyen mondjuk 3 ember, X, Y és Z. X úgy dönt, hogy megosztja a képemet a saját üzenőfalán (vagy hogy hívják), a lényeg, hogy rákattint a megoszt gombra és nyilvánosnak osztja meg a képet. Ekkor ki fogja látni a képet? Továbbra is csak mi 4-en, vagy X oldalán mindenki?
-
jozsi252
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Li-Ion
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
erre valaki válaszolna?
-
enginev3.0
félisten
Windows live mail-t akartam telepíteni, de megszakadt a telepítő
Mjad a régebbi 2011-eset már nem engedte mert elvileg van fent újabbHogy tudnám eltávolítani? Ezzel a módszerrel még működik?
-
Satyricon
addikt
válasz
üzenetére
Ismerem azt a helyzetet, amikor vezetek szakadas miatt nem szol az egyik vagy mindket oldal, de ez teljesen mas...
Nekem gyanus, hogy a membrannal van valami gebasz...Majd a nagy okosok megmondjak szervizbe... Ha kesz lesz fejes, es erdekel hogy mi volt a baja, szivesen megirom. Ha gondolod...
-
barisj
aktív tag
Helló! amióta újra raktam a gépem baszakszik a facebook,meg néha a hotmail is. winxp 32bitem van fent,a legujabb firefoxxal. és mindig igy nyitja meg az odlalt:
és semmi frissités,meg firefox rr után sem lesz jó.. vkinek vmi tapasztalat?
-
Satyricon
addikt
válasz
Lompos48
üzenetére
Van a bordás része a csatlakozónak.. és a bordás gumi rész végén lenyúzódott a gumi, és a réz drótokat lehetett látni... De annyira lágy anyagból csinálták, hogy az a csoda, hogy kibírt ennyi időt...
És tudod az a legszörnyűbb az egészben, hogy átverne érzem magam, mert az eredeti garipapírt elvették tőlem, hiába kértem legalább a fénymásolatot! Adtak helyette egy papírt amin rajta van a fejes tipusa, hiba oka meg ilyenek... A gari papíron pedig rajta van minden olyan dolog, amiből ki lehetne szűrni, hogy jogos-e amit csinálnak... De szerintem NEM! Legalábbis az 5-7000 Ft biztos nem! Azt hiszem csak a jobb oldali hangszórót javíttatom meg, aztán odaadom Dudika10 barátomnak, aki olyan kábelt és olyan csatit tesz rá, ami tartósság terén is 100x jobb, mint a gyári! A srác csúcs profi, láttam munkáit, és rendkívül megbízható! Még ha borravalót is adok neki, akkor is olcsóbban jövök ki szerintem, mintha a szervízbe vinném! Ő legalább megérdemli azt a pénzt, nem úgy mint a szervíz... Höhh "szervíz"...

Azért köszönöm mindenkinek a hozzászólását, elgondolkodtató ez az egész, mert szinte mindenki a szervíz pártján állt... ezek szerint én nem tudom jól a dolgokat...

Szerk.: Más téma: DDR3 memós alaplapba(Giga GA MA 770T UD3 PCI e 2.0) bele lehet tenni 7-es szériás videokártyát? Én egy 7900 GTO-GTX re gondoltam... Ideiglenesen használnám csak... A kérdés inkább az, hogy felismeri-e az alaplap a pci e 1.0-s vga-t a pci e 2.0-s alaplap...

-
Lompos48
nagyúr
válasz
Satyricon
üzenetére
Én csak a szervizesnek a bőrébe próbáltam magam beleképzelni. Nekik érdekük a pénzért javítás. És persze (gondolom), hogy nem fogják azt elfogadni, hogy egy kábelről lenyúzódik a szigetelés, mert az nem szokott csak úgy magától. Ugyanakkor ez gyártási hiba miatt megtörténhet. Sem téged, sem a felajánlott árat nem teszem mérlegre. Ugyanez lenne a véleményem, ha 3 Ft-ot kérnének. Csak a szemszög az, ami számít.
Amikor szakadásról írtam, én a forrasztás környékire gondoltam. Az, hogy középen szakad meg egy szál már inkább cibálással magyarázható, tényleg.
Ugyanakkor itt osztom az észt, amikor gőzön nincs mit ír a garancialevélben... -
Satyricon
addikt
válasz
Lompos48
üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, de esküszöm nem értem...
A fejes neve Street DJ... Vagyis nem csak arra találták ki, hogy van az asztalon, és néha nagy ritkán előveszem a fejest a dobozából és rádugjam az otthoni hangcuccomra... Magyarán benne van az, hogy hordja magával az ember, használja rendszeresen... Ezek szerint azt várták volna el az embertől, hogy a lejátszót viszem a kezembe, és magam elé emelem, nehogy még véletlenül is a kábel meggörbüljön?
Nekem volt egy legalább 15 éves sony mdr fejhallgatóm, amit akkor 2000 ft-ért vettem újonnan... Azzal nem volt soha semmi baj, a csatlakozójával sem, pedig azt is vittem mindenhová... Annak nem lágy, hanem jóval keményebb gumi volt a borítása a zsinóron és a csatin is. Lehet emiatt nem volt vele soha gond?Nem tudom már ki írta, hogy akkor lenne garis, ha a csati és a fejhallgató közt félúton valahol szakadt volna meg a réz szál... Kérdezem én... Akkor abba nem kötöttek volna bele hogy na? Mégis ott miért szakadt el a szál? Mert magától biztos nem szakad meg egyik pillanatról a másikra, az tuti!!!! És az sem rendeltetés szerű... Mert tökmindegy hol szakad meg, a lényeg az, hogy valami miatt megszakadt! Szerintem... Lehet én tudom rosszul...
Én nem Titeket támadlak, hogy miért a szervizet véditek, csak szeretném megérteni ezt az egész dolgot, hogy miért nem számít garanciálisnak... És mi jogon kérnek el tőlem 5-6 vagy akár 7000 ft ot a javításért... Mert kérjenek el 2-3000 ft- ot oké.. De nem akarom elhinni, hogy ennyibe kerül a javítás egy garanciális terméknél! Holott akárki akármit mond, vigyáztam a fejesre!!! Ha nem vigyáztam volna rá, akkor a fejesen lehetne látni sérüléseket és a vezetéken is csavarodást, vagy bármiféle sérülést...
Ha meg ez a baj, hogy jó állapotban van a fejes, akkor most jobb helyzetbe lennék, ha nem vigyáztam volna rá? Akkor meg nevetek az egészen, mert akkor ez a garancia dolog egy r*hadt nagy baromság, h*yének nézik vele az embert...
-
siebener
aktív tag
Szép jó estét mindenkinek.
BurnAware nevű DVD írón hol lehet beállítani az írási sebességet?
Ha kiválasztom, hogy "Adatlemez", akkor kiírja, hogy "Max.", és nem is engedi változtatni. Egy DVD megírása viszont majdnem két óráig tart, mert maximum 0.5X-es sebességgel ír.
Van valakinek ötlete? -
Redplee
senior tag
a múltkori gépkikapcsolásos sztori még nem oldódott meg... új adalék: windows defender lefuttatásakor is azonnal kikapcsol a gép! vki emléxik még rám?

-
janos1988
addikt
Miért fagy ki a qTorrent kliens (3.1.3) ha berakok vagy min. 4-5 Tiesto - Club life torrentet a letöltésbe?
-
-
Phvhun
őstag
Sziasztok,
valamiért nem tudom hozzáadni egyik gmailes accomat thunderbirdhez.
"Configuration could not be verified - is the user name or password wrong?"
Ez a hibaüzi. Two way verification-t kikapcsoltam, app specific password-al sem lép be.
Mit tegyek, hogy menjen? -
törölt tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Pedig túl lehet, főleg a 16Ω-osokat. Pl ha ész nélkül kiemeled a mélyeket és maximum hangerőn használod mindig (ahogy mostanában divat). Ismerőseim között elég sok van, aki pár havonta cseréli emiatt a fülhallgatóit. Persze mindegyik szar emiatt, csak Ők nem hibásak. Ha egy valóban minőségi és 250Ω-os fejhallgatót ráaggatnának a lejátszóikra, akkor nem lennének képesek azt széthajtani, és még a dobhártyájuk is megmaradna. De hát az nem trendi. Az egész busznak hallania kell mit hallgatnak.
gordonfreemN: Router esetén eleve egyenes kábelt kell használni. A belső keresztezés viszont csak GbE eszközöktől létezik, szóval ez alapfeltétele a dolognak.
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni hogy honnan tudnám letölteni a Directx 7.0a-t mert a Google-ban több helyen kipróbáltam de nem lehet letölteni.Próbáltam a Directx.com-ot is de ott sem találtam.Laci.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Értem köszönöm, sokat segítettél!!

kedvwncnek se mondhatnam, mert ha enyem lenne se hordaam soha, csak most muszaj, mrt az ath sj55osom szervizbe van. Nekem o a kedvencem. Azt hiszem ha hazamegyek, megpeobalom mwgcsinalni ezt dogot... Koszi szepen