Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz Narxis #14073 üzenetére
Akkor már a legújabb Cod MW-t vedd meg (2019).
Kb majdnem ugyanaz a rendszer mint a Cod4-ben és garantáltan sokan játsszák.
Esetleg ha ízelítő kell próbáld ki a Warzone részét az ingyenes (battle royale mint a pubg/fortnite és vannak járművek is) ha megtetszik ez a része, vedd meg az MW-t (esetleg a Cold Wart), én végigvittem a sztorit is és megér szerintem egy kört - mondom ezt úgy, hogy én a multi miatt vettem meg főként.
Ha nem akarsz fejlesztgetős Cod-ot ami "bonyolult" akkor csakis régi Cod 1-2 de ott már nagyon kihalóban vannak a szerverek, alig lehet játékost találni. Ha második világháború érdekel akkor meg a Cod WWII, multija (Xboxon legalábbis) még bőven aktív és kampány mód egy élmény, ráadásul nem annyira bonyolult a fegyverfejlesztés se.
Akkor amit is oriic írt Warface-el nem nyúlsz mellé, ingyenes, van alap fegyverszett de összetehetsz magadnak is majd bizonyos szint után és nem egy atomfizika ráadásul ingyenes is, nem veszítesz semmit egy próbával, viszont szerintem egy BF/COD hoz képest gagyibb de meg lehet szokni, én elvoltam vele jópár órát (haverom meg teljesen ráfüggött).
Mondanám még a CS:Global Offensive-et dehát na... Azon kívül hogy CS az CS de már eléggé idejét múlt és szerintem egy BF hez képest ez egy vacak hulladék, persze van élet benne nagyon is és rá lehet függeni de most kezdik csak összeszedni megukat a készítők, hogy valami normális anticheat rendszert varázsoljanak mert eddig tele volt csalóval úgyhogy ezt csak akkor ajánlom ha régen sokat Source-oztál..Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
l.skywalker
félisten
válasz Narxis #14080 üzenetére
Nem hiszem. Én toltam egy időben, mert pont ilyen gondolkozás nélküli lövöldét kerestem. Vannak benne karakterenkén haladással párhuzamos feloldható képességek, de annyira nem gyors a haladás, hogy nyomasztó legyen.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
wrongduke
aktív tag
válasz Narxis #14894 üzenetére
Szia!
Előszöris milyen géped van most, mit tud az a laptop? Azután érdemes megnézni a játékok rendszerkövetelményét. Ha van metszet, akkor nem kell venni új gépet, van, irány játszani. Ha nincs, tedd fel magadnak a kérdéseket:
1 - Mennyi helyem van, kell-e sokat mozgatnom vagy mozognom a géppel?
2 - Mennyit költhetek a projectre?Ha meg vannak a válaszaid, segítség a választásban:
Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Milyen notebookot vegyek?
FONTOS!!! Kérdezés előtt a fenti topikokban, mindig az összefoglaló kérdései alapján kérdezz!Ami a csalókat illeti. Mindenütt ott vannak, mindegy melyik játék. Minél többen játszák vagy népszerűbb az adott játék, annál több csaló lesz benne. Véleményem szerint, a dedikált szerverek kihalásával vált általánossá a dolog, ami a cross-play-t is sújtja. Ha tetszik nézz utána mennyien játszák és ha van kedved játszani, vágj bele.
Egy gémer konfig megléte pedig csak akkor pénzkidobás ha nem használod. Ha nem össze-vissza vásároltad, hanem értelmes keretek között, tapasztalt emberek segítségével lett összeállítva, továbbá az igényeid sem teljesíthetetlenek, akkor lesz egy jó géped. Onnantól pedig minden perc öröm, ami megfizethetetlen. Még ha csak egy játékért is vetted, ha az több száz órányi boldogságot szerez neked.
[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
válasz Narxis #14894 üzenetére
Épp a gaming laptop a pénzkidobás. Csak akkor éri meg venni, ha sokat kell cipelned, más oka nem lehet, amiért azt venné az ember. Ugyanazért a pénzért jobb desktopot lehet venni, és bármikor cserélhetőek az elkatrészei, ha már elfogy a vga, kicsceréáled. Ha több ram kell, kicseréled. Ha erősebb proci kell, kicseréled (ha még találsz azokban a generációkban erősebben, amit támogat az alaplap).
Plusz, a laptop hamarabb tönkremegy és ha a processzor, alaplap vagy a gpu megy benne tönkre, vehetsz egy új gépet.
Én amúgy használtan soha nem vennék gaming laptopot. A meleg miatt hamarabb megy benne tönkre az elektronika, és hiába jó a hűtése, mindig melegebb lesz benne, mint egy jó hűtésű desktopban. Arról nem is beszélve, hogy olan hangjuk van játék közben, mintha épp egy rakétát lőnének ki.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Amatőr csillagászat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest