- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz
alratar #15453 üzenetére
Szia!
Szerintem csak szentimentális értéke van, valamint ha van DLC-d akkor ad pár plusszot ilyenkor. Dragon Age 2-ben pontosan be tudod állítani hogyan döntöttél (vagy döntenél) az Origins-be és az Awakening-ben. Emlékeim szerint ugyan ez már nem sokat számít az Inquisition-ben. Ott is megvan, de nem hangsúlyos.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
alratar #15363 üzenetére
Pedig merőben más.
A Dead Space-ben ha testközelbe ért egy necromorph, max lekeversz neki egyet, hátrálsz és lősz. Itt a kitérés és a testközeli harc az elsődleges, még lőfegyverrel is, valamint egy ponton inkább csak menekülés. A lőszerkezelése közelebb van az Alien Isolation-hez vagy egy Resident Evil-hez, de az egész játékmenet is inkább egy Resident Evil. Nyilván a "HUD" az ugyan az csak módosítottak itt-ott egy kicsit, de maga a harcrendszer közelebb van egy TPS Hack'n'Slash-hez mint egy TPS Shooter-hez, lásd kis ütés, nagy ütés, kombók, kitérések, visszatámadások, quick time event-ek harcközben.
Véleményem szerint a legrosszabb dolog volt arra a hype vonatra felszállni ami egy az egyben összemosta a Dead Space-szel. Tény és való, hogy nagyon sok hasonlóság van a két játék között, de a Callisto Protocol csak akkor tud jó játék ként működni, ha nem a Dead Space játékmechanikáival próbálod játszani. -
válasz
alratar #6664 üzenetére
Szia,
Nos menjünk sorjában: Szerintem gamepAd -ra gondolsz. Gamepod ez a honlap amit látogatunk
Mivel nincs gamepad szolgáltatás AC-ben (sajnos) így én ezt a megoldást találtam neked:
Van itt egy ilyen program, amivel sok játokból lehet gamepadosat csinálni: Program
Ha ez megvan akkor pedig itt van a kész profil AC2-höz: [link]
A program ingyenesen kipróbálható, és ha megtetszett akkor 5700k kb és meg is veheted. (3 mozi ára ha szereted a popcorn-t
)
-
válasz
alratar #6387 üzenetére
Véleményem szerint van különbség bőven. A DMC inkább ilyen keleti stílusú csilli-villi látványokkal operál, a POP-nak meg saját színvilága van.
Játszottam mindkettővel és végül is szerettem is őket, de nem ugyan az a két játék.
A POP -ra amúgy szerintem jobban hasonlít a Dante's Inferno.... (ami ugyan csak egy nagyon jó játék szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest