- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
grizlisandor #15534 üzenetére
A cellshaded grafika szerintem feldobja a játékot. Már nem vagyok benne biztos, de szerintem a kontúr erősségén lehet állítani, ha máshogy nem moddal biztos.
Jók a harcok és boss fightok a játékban, és van egy morbid humora. Kapott némi rpg részt is a játék, szóval van szint lépés és talent fa / skill tree. Epicen szórták ingyen a handsome jack collectiont amibe benne van a 2. rész és a the pre sequel + a 3. rész is volt ingyen, ha esetleg valamelyiket behúztad anno akkor én azt mondom egy próbát megér. -
válasz
grizlisandor #15534 üzenetére
Próbáld ki a Borderlands-et, szenzációs játék. A kinézetét meg majd megszokod.
-
ULPIUS
őstag
válasz
grizlisandor #15528 üzenetére
Alien isolation-nél mi volt az oka, hogy csak ennyi?
Rettenetesen jó játék sztem, magyarul végigolvasva a legkisebb naplóbejegyzéseket is már-már egy jó könyvvel felér. Persze ha valami lövöldőzős akció fpst vártál akkor nem. -
KISDUCK
addikt
válasz
Nem a lista elején van, de a Horizon Zero Dawn-t tudom ajánlani. A story jó és a harcok élvezetesek tudnak lenni és kell kicsit taktikázni, no meg szép.
A divinity original sin 2 is jó, bár szüneteltetem a játékot. RPG-nek rpg és szépen is néz ki.
A Hades az meg nem az én műfajom, ez a fight, die, repeat nem az én világom, ha lett volna belőle demo akkor nem veszem meg.
Látom van borderlands játék is a listán, elég jó looter shooter, az első 3 részben a storyt végig nyomtam, megéri kipörgetni ha van rá mód.
Látom van xcom is, én abból a 2.-t ajánlanám a kiegészítővel. A steames verziót könnyű modolni és elég jó skinek vannak egységekhez, plusz van rengeteg kisebb mod is ami picit belenyúl a játékba pl.: több gránát/katona. -
válasz
A Battlefront alapvetően multis játék, ott nem is kell hosszú kampányra számítani. Viszont pl Baldur's Gate 3 végigjátszása 100+ óra, és akkor még a játék felét sem láttad (nem tudsz egy karakterrel mindent megtapasztalni a játékban, nekem 300 órám van benne, de még mindig nem láttam mindent).
-
MageRG
addikt
válasz
grizlisandor #15523 üzenetére
A Steam ad ajánlatokat a wishlisted alapján (meg az alapján amit vettél).
Van a Steampeek, ahol tudsz ez alapján keresni is. -
válasz
grizlisandor #15523 üzenetére
Az a lista nem rossz, nyugodtan kezdheted azzal. Persze bepótolni nem fogod tudni a lemaradást, mert naponta 40-50 játék jelenik meg Steamen (és ez csak steam), és nincs az a pénz, ami elég lenne az összes megvásárlásához.
-
genndy
addikt
válasz
grizlisandor #13777 üzenetére
BATTALION 1944 pl., az kimondottan annak készült, de elég vegyes az értékelése, és kérdés mennyien játszanak még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest