- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikla
tag
válasz
szazbolha #31419 üzenetére
Köszi!
Mi lenne az a 3-4 obi amit vennél?
Illetve - Canonra is lehet jó porté objekítveket adaptálni, - erre tudsz konkrét obit és adaptert javasolni?
Nikon ASPC-re ott van a gyári AF-S 35mm f/1.8G DX amit én kb 5 éve, akcióban egy 20-asért vettem, és most is megoldható lenne 40ből - de ehhez közelítő obit nem igazán találok canonra, így a jó tanácsnak örülök -
Nikla
tag
Köszi!
Igen, értem - de ennyi pénzért kapok olyan MILC-et ami akár a közelében van?
Ő se egészen az eredeti áron vette és ismerjük egymást lassan 15 éveEz alapján arra, hogy legyen egy gép, ami nem rossz, nem kiváló, de "civil jó"' képeket lehet vele csinálni, úgy hiszem jó lesz.
A legnagyobb bajom így a review-k alapján a cropped viewfinder. Majd mielőtt megveszem mindenképp ki kell próbálni
Mire: Hobbizni, kiélni kell a gép, családnak és családról - nincsennek "majdéncégetcsinálok" ambicióim - volt, csináltuk, nikon vonalon, cannonból analfabéta vagyok
- szóval volt már gép a kezemben, de nem én voltam a fotós, volt akinek volt szeme hozzá
Így most ez semmi másról nem szól mint hogy az én játék szerem legyen - nem vágyok egy d850-re de egy d7100-ra sem - az előbbi sose volt, az utóbbit imádtam, de amire nekem kell, elég kevesebb.
Viszont ugye a váz csak egy dolog ..
Kéne egy fix alap lencse - Portrézni, általános fotózásra - de döbbenet mennyire drágák a 30-35ösök canonbanErre van esetleg tipp/tanács? 85 macro?
Valami tágabb látótérű: Canon EF-S 24mm f/2.8 STM vs EF-S 24mm f/2.8 STM vaciálok
Kéne valami 24-70mm f/2.8 környéke még
Aztán megnézem mi a nikkor 70-200 f2.8 párja, sokáig gyűjtőgetek majd rá és akkor minden is lesz
-
Nikla
tag
Sziasztok, régóta gondolkozom egy gépen a mobilon túl.
Egy barátom eladná nekem a kb egyhónapos Cannon 850Djét - 150é ért.
Nézegettem most leírásokat, ekézik kicsit a gépet, de ez ugye fél ár..
Gyors véleményt kérhetek?
Sztem 150ért közel semmi nem lesz aki ezt a minőséget tudja és új - vagy tévedek?
Mondjuk ugye még +Objektív(ek).
Nekem elsősorban portré és táj fotózás játszik - van értelme előre lépni egy MI9 hez képest ebben a témában?
A DSLR halott?
A bokeh biztos jobb lenne
Köszi!! -
Nikla
tag
Na úgy néz ki, váltani fogok
Pana FZ-38 -> Nikon D7(0/1)00.
Viszont így azthiszem az Fz-t nem tartanám meg.. két kérdésem lenne:
1, tudtok beárazásban segíteni? hibátlan, még van rá ~2 hó plusz gari, karc és minden probléma mentes
én 60k környékére gondoltam
2, merre lenne érdemes nem magán úton (esetleg beszámítva a nikonba?) eladni?köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel -Újszerű-
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG DN OS Sports ( Sony ) -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Nikon Nikkor 105mm 2.8 macro és Nissin MF-18 körvaku
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest