- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakotsbela
újonc
Kellemes csütörtök estét kívánok minden kedves topiktársnak!
A raw formátumú képeimet Lightroom programmal szerkesztem, majd konvertálom át jpeg formátumba.
A raw fájlokat nem szoktam megtartani.
Néhány régebben készült képemen viszont módosítanék, amelyek jpeg formátumban vannak csak meg.
Exposure, blacks, contrast, vibrance, saturation, clarity, temp, tint, sharpening stb csúszkákon tologatnék.
Az lenne a kérdésem, hogy ez által romlik e a kép minősége, mert ugye csak nem a raw-ból szerkesztem, hanem a már átkonvertált jpegből. -
jakotsbela
újonc
Sziasztok!
Még új vagyok itt, és segítségre lenne szükségem.
A Flickr fényképmegosztót használnám a későbbiekben, és érdekelne, hogy hogyan érdemes oda lekicsinyíteni a feltöltött képeket, hogy a lehető legjobb minőségben jelenjen meg.
Nagy felbontásban nem szeretném feltölteni oda a képeimet, ezért választanám a kicsinyítést, csak nem tudom hány pixel a megfelelő.Előre is köszönöm a segítséget!
Béla
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest