Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drnet
aktív tag
OK.
"A legegyszerűbben használható egyébként a Canon által a géphez adott Digital Photo Professional lesz."
Ezt olvastam is a használati útmutatóban, de nem tudtam, hogy mennyire lehet jó.
Valószínű ezzel fogom kezdeni."Előbb szerintem tanuld a gépet és fotózást is, és próbáld meg a JPG-ből a lehető legtöbbet kihozni."
Egyelőre úgy gondoltam, hogy a raw-os utómunkát csak az előhívásra kiválasztott képeken végezném. Tudom az a legjobb, ha már eleve a kép olyan, hogy kevés utómunkát igényel, és erre is törekszem majd. Kíváncsiságból mindenképpen próbálkozni fogok azért vele.Köszi mindenkinek a választ.
-
drnet
aktív tag
Sziasztok!
Holnap jön meg az első komolyabb fényképezőgépem. Egy alap DSLR, Canon 1100D.
Már elég sokat utána olvastam. A használati útmutatóját is, az alap fogalmakat is elolvastam, megértettem. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen raw szerkesztőt ajánlotok egy kezdőnek az alapvető utómunkákhoz. Ami fontos nekem, hogy ne legyen túl bonyolult kezelni, nehogy elmenjen a kedvem tőle. -
drnet
aktív tag
válasz
fattyu #11253 üzenetére
Szia!
Én is bridge kategóriában nézegettem először, de meggyőztek, hogy inkább jó minőségű hagyományos kompaktot vegyek. Néhányan azonban egy alap DSLR irányába indítottak.
Azonban most egy kicsit elbizonytalanítasz:"Ahogy azt sem hogy, hogy hiheti bárki hogy saccper 100 pénzért kapsz egy használható szenzort vázat szolgáltatásokat ÉS ahogy írtad aránylag jó lencsét, amikor egy nem kifejezetten nagy tartományt átfedő közepes minőségű zoom obi külön is ennek a két-háromszorosába kerül."
115-ért gyanúsan olcsó a Canon EOS 1100D Kit EF-S 18-55mm IS II ?
Szerinted, szerintetek megéri az árát?
Gondolom csak jobb képminőségű, mint az ebben az árkategóriában kapható bridge ill. kompakt gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest