Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClintEastwoo
tag
válasz
ClintEastwoo #8882 üzenetére
Erre valaki ?
-
ClintEastwoo
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez az állványhoz milyen foglalatú vaku és esernyő tartó való ? Tudtommal van type B,C,D,E stb és nem igazán tiszta hogy mit jelölnek a betűk.
-
ClintEastwoo
tag
Légyszi segítsetek!
Építettem egy ilyen kis szerkezetet, és az a bajom hogy túlságosan is nagy a kilengése minden irányba + könnyen elforog a tengelye körül... Tegyek rá több súlyt és jó lesz ? ( azért nem tudom kipróbálni mert elfogytak az alátétek) Ha kivezetek oldalre még egy fogantyút ( fixet ) akkor azzal nagyon elrontom az egésznek a lényegét, vagy még így is lecsillapítja a mozgást a gömbcsuklós kar ?
-
ClintEastwoo
tag
Nekem nanomax 250 van, ahogy nézem eléggé hasonló felépítésű, az bírja a gépet vakuval, meg normál súlyú obikkal, de nagy teléket már nem raknék rá... Ja és össze vissza döntögetve nem tudom, hogy nem-e borulna fel, általában horizontra merőlegesen használom, mert kb arra lett kitalálva, de ha b@szott nagy telékkel akarsz lövöldözni, vagy makrózni a talajszinten lévő élőlényeket, akkor már előfordulhat borulás... Ha 1000000% biztosra akarsz menni, akkor kérdezd kiskornel kollégát, ő megmondja a tuti cuccot párszázezerből
-
ClintEastwoo
tag
Hogyha úgy van ( és általában úgy van, lent megtalálsz a...) akkor valaki tudna kölcsönadni 10-én délelőtt a Nyugatinál egy steadycamet? Bizalmi alapon vagy nem tudom... leggyagyibb párszáz forintos simán jó lenne...
-
ClintEastwoo
tag
Én is nemrég vettem meg azt a könyvet, még nem volt időm elolvasni, de a címe szerint is a világosítással foglalkozik, legyen az ákármi : természetes fény, vagy stúdió vagyku vagy rendszer vaku, mind1, professzionális szinten beszél a fényről. Na mire ezt megírtam belenéztem neked, kitér a rendszervakuzásra is
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Speeedfire #8572 üzenetére
Elnézést, de legalább ennyire abszurd érv volt a zárcserés dolog. Ha nem lehet meggyőzni akkor nem, én megpróbáltam
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Speeedfire #8565 üzenetére
Szerintem akkor kocsit se vegyél, mert elég drága mulatság a motorcsere... Jah, hogy nem fogsz vele évi 500.000 kilómétert menni? Ki tudja, menj biztosra inkább, járj gyalog
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Speeedfire #8558 üzenetére
Ha dslr-t akarsz venni, akkor ne egy zárcsere tántorítson már el... Nem egy mindennapos dolog, lehet hogy életed végéig kiszolgál...
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Speeedfire #8555 üzenetére
a gyártók legolcsóbb dslr-jei
-
ClintEastwoo
tag
Nem tudja valaki hogy Cullmann nanomax 250-hez milyen öööö izé ( az a mit a gépbe tekersz, állványtalp vagy papucs vagy fogalmam sincs ) kell ? Úgy néz ki elhagytam :SS:
-
ClintEastwoo
tag
válasz
ClintEastwoo #8375 üzenetére
erre valaki ?
-
ClintEastwoo
tag
üdv
azt szeretném kérdezni hogy annak van-e értelme hogy nem egy raw képet lövök amiből kiexportálok 3 különböző értéket, hanem alapból 3 különböző értekű rawot lövök (állványról persze, és tájképet). Kitaláltam egy olyan elméletet hogy az utóbbi esetben nagyobb tartományban tud mozogni a HDR, mert eddig úgy tartottam hogy a raw-nál ha álltgatom az expót akkor egy minimális minőségromlás van, de felvilágosítottak hogy ez az érték 0Remélem érthető voltam, előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest