Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok Fotós táskát keresek, de nem nagyon találom az igényeimnek megfelelőt, vagy túl nagyokat találok, vagy túl kicsiket. Hátha van tapasztalatotok.
Csak a kamera mozgatásához kell a táska nekem tehát autóban, repülőn stb. nem viszem magammal a táskát például ha nyaralok, olyankor a vállamon lóg egy jó zoom obival.
Ebből kifolyólag mindegy, hogy hátizsák vagy válltáska, ami fontos, hogy egy centivel se legyen nagyobb mint amire nekem kell.
Amit beleraknék:
1 nagyobb testű váz (6d mk II)
Rászerelve egy darab nagy méretű canon 24-70 L
70-300 tele obi
1 speedlight vaku
TöltőSemmi más nem kell.
Namost ami táskákat találtam azok vagy nagyok és 4 obinak van hely, vagy csak egy obinak van hely vakunak nincs.
Van vmi tippetek? -
daninet
veterán
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Tegnap este csinálgattam hosszú expós képeket, de nem jöttem rá, hogyan tudok korom sötétben fókuszálni. Autofókusz semmit nem tudott kezdeni a dologgal, manuálist tekergettem, de mikor azt hittem a legjobb a beállítás, akkor is PC-n kicsit homályos lett. (végtelen állás az én témámnál nem volt jó)
Felraktam legmagasabbra az ISO-t és úgy próbáltam ellenőrizni, de a fényképező képernyőjén a finom élek nem nagyon látszanak ugye.
Van erre valami trükk? -
daninet
veterán
London, felhős kicsit sötét idő. Normál expónál a téma sötét az ég jó. Kis felülexpónál az ég kiég de a téma jó. HDR-t nem akarok fotózgatni, mert egyrészt nincs rá idő, másrészt állványom sincs. Sok utómunkát se akarok.
Mit lehet tenni?
600d-vel fotózok. -
daninet
veterán
Üdv!
Erre a gépre egy beárazást kérnék a hozzáértőktől
[link]
thx -
daninet
veterán
Este színpadot kell fotóznom.. sárgás fényű wolfram lámpákkal van megvilágítva és csupa barna fa az egész (a színpad háttere egy hatalmas orgona).
Egy Canon sx20is-el kell fényképeznem. Milyen beállításokat javasoltok? -
daninet
veterán
válasz
cellpeti #7138 üzenetére
Nation Geographic-nak van egy digitális fotózásról szóló, viszonylag kezdőknek és középhaladóknak való könyve, elég sok területet érint, persze ha egy-egy téma mélyebben érdekel azokra külön könyvet kell keresni. Menj könyvtárba multkor én sok ilyen témájú könyvet találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest