Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
-
őstag
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Adott egy asus p5ql pro alaplapos gép.
Bekapcsolásnál felpörögnek a ventik, de pár másodperc múlva leáll, biosig el sem jut.
Majd magától újraindul, de kép ekkor sincs.
Mi lehet a gond? Meghalt az alaplap? A benne lévő 2 hdd jó, a táp új.
Előre is köszi a segítséget -
alratar
addikt
Sziasztok.
Az alaplapomon van egy Standby Power LED, ami tegnap éjjel kikapcsolás után világított.
Ez a jelenség normális?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
agymenő
tag
válasz neil_mullen #39784 üzenetére
Megpróbálom lehet segít.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
őstag
válasz joccadoki #39788 üzenetére
Én meg ezt nem értem...
Arra vagyok kíváncsi (még mindig) ha valaki tudja esetleg MIÉRT történt a következő eset.
ÚJ alaplappal a RÉGI windows betöltött de nem imserte fel az usb-ket.
utánna rögtönUSB-ről akartam feltenni a windowst, a telepítés el is indult, de a telepítés gomb megnyomása után kiirja, hogy nem lehet telepíteni, mert nincs meg a megfelelő driver.
Kérdés: MIÉRT csinálta ezt?
amikor máskor a régi windows is bejött az új lappal, és üres HDD-re is felment a windows úgy, hogy semmilyen driver nem tettem fel
PLÁNE, ez egy viszonylag drága lap, meg az USB 2.0-hoz nem is kell driver.
-
őstag
válasz joccadoki #39786 üzenetére
Már mint a driver telepítőt? Azt nem tudom, hogy kell.
Igen boot az usb meg be is bootol, csak amikor a win-t kezdené telepíteni akkor áll meg, hogy nincs driver.Most már jó. Nem erre kell a megoldás, hanem tudni szeretném, hogy mitől van amikor máskor nem volt. Mi a külömbség a mostani és a többi 10 eset között. Ez az eddigi legdrágább lapom, szóval érdekes...
-
joccadoki
senior tag
válasz Kaci84 #39783 üzenetére
próbáld meg a következőt. nyisd meg az eszközkezelőt onnan töröld az usbhez tartozó eszközöket. aztán plug and play eszközök keresése
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
őstag
válasz joccadoki #39782 üzenetére
Megcsináltam már a problémát. De nem tudtam újra rakni, mert nincs DVD meghajtóm. USB-n a Windows onnan meg nem akar telepíteni, mert már az elején kiirja, hogy nincs driver telepítsem
Máskor is tök üres gépet számtalan alaplapal teleítetem már USB-ről és ilyen még sose volt. Az üres HDD-n se volt driver, akkor nem volt baj? hmmm
-
őstag
Sziasztok!
Asus H97 Pro Gamer lapot újítottam a napokban.
Amivel még soha nem találkoztam, hogy a régi Windowst betöltötte, eddig ok. De amint betöltött, semmilyen USB-t nem ismert fel. Még a 2.0 sem.
Akkor a Win telepítés is megállt, mert, hogy nincs telepítve a driver. DVD meghajtóm nincs, nem is kellett soha.
Miért van ez, mert eddig semmilyen esetben nem találkoztam ilyennel. -
válasz szallasi007 #39762 üzenetére
Jelezném, hogy a probléma driveres lehet, mert XP alatt minden megy ahogy kell!
Köszi szépen mindenkinek a ötleteket!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dokee78
félisten
válasz szallasi007 #39776 üzenetére
Úgy próbáltam,hogy F8-al boot menü.
Legfrissebb béta BIOS van fenn.
Pedig az USB-HDD-ről kellene bootolnia. -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok,valaki tudna valamit erről az alaplapról Asrock Z77 OC Formula,
Érdemes lecserélni Asrock Z77 Extreme 4-re?
Minimális ráfizetéssel!Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
prmcsk
addikt
válasz Teaway #39768 üzenetére
Még egyszer köszönöm a segítséget, most már megy rendesen.
BIOS Setup Utility ► Advanced ► Chipset settings ► Onboard HDMI HD Audio-nál Disabled volt állítva, de esküszöm nem én voltam...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Megyek a biosba turkálni...
Semmilyen állásban nem tudtam a hdmi-n hangot kicsiholni. Marad a bios lehetőség.[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
agymenő
tag
válasz neil_mullen #39761 üzenetére
Nekem nincs ott ilyen választási lehetőség. Csak annyi van hogy PCIE vagy PCI
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
prmcsk
addikt
Valaki segítsen, mert én már feladtam.
Van egy ion330Pro gépem a tévé alatt. Most már idegesít, hogy a HDMI csatlakozóján nem jön ki a tévére a hang. Így csak a házimozin lehet hallgatnom az spdif kimenetén keresztül.
A tévé és kábel oké, mert egy brazos HDMI-jén keresztül jön a kép és a hang is. Túrtam én már a gép hangmenüjét, de semmi. Mi a fakom van ?
-
válasz szallasi007 #39762 üzenetére
Ez kell nekem? (már sokat költöttem, ilyen +kábelekre, csatlakózásokra, nem akarok többet, jelenlegivel kell megoldanom valahogy)
/kábelem is csak egy van/ és az említett megoldást szeretném használni (csak lehet(ne) valahogy...
Valami csoda folytán vagy beállítás eredményeként /ha nem, akkor a 7.1 semmit sem ér, s az 5.1 a nyerő!/L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
cinkoxid
senior tag
válasz Andrew.f79 #39759 üzenetére
H típusú lappal is lehet feszt csökkenteni, de vásárlás előtt nézz róla teszteket, mert nem biztos, hogy mindegyik képes rá.
-
windlord
őstag
válasz Andrew.f79 #39759 üzenetére
lehet!
-
szallasi007
őstag
válasz MaxxDamage #39750 üzenetére
Sasold meg ezt:
optikai elosztó -
agymenő
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus P8H61-M LX alaplapom és egy Intel G2120 Processzorom. Hol tudom bekapcsolni hogy az integrált VGA-t használjam?
-
Andrew.f79
csendes tag
Sziasztok !
Egy amatőr kérdésem lenne, Haswell i7 processzort ha szeretnék alulfeszelni akkor az csak Z chipsetes alaplappal oldható meg K processzorral, vagy lehet bármelyik szorzózáras processzort Z chipsetes lappal.
Egyáltalán kell-e ehez Z chipset vagy H chipsettel is megoldható-e szorzózáras processzoroknál? -
dedix
tag
sziasztok!
van egy gigabyte ga-m61pme-s2 alaplap, ami nem indul. a post-ig sem jut el, kiirja a bios tipusat, verzioszamat es kesz. csipogas nincs. ez tuti alaplap hiba, vagy proci is lehet? sajnos nincs keznel am2-es procim, hogy teszteljem. minden le van huzva a laprol, csak proci es ram van benne. cmos reset, elem kivetel sem valt be,
elore is koszi a valaszokat.
[ Szerkesztve ]
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
codec
senior tag
válasz neil_mullen #39755 üzenetére
A jumperes "cmos_clear"-re
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
válasz neil_mullen #39753 üzenetére
Bios resetet próbáltál? CPU biztosan jó? Foglalatban nincs valamelyik láb elhajolva?
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
van egy foxconn 915A01-P-8EKRS alaplapom, benne egy intel 630 cpu-val. boviteni szerettem volna a konfigot egy intel 661 procival, de nem indul el vele. felpörögnek a ventik, semmi kép. a lap elvileg támogatja, illetve a 915p express chipset is az intel honlapja szerint. bios frissitést néztem, de egy van csak és abbban sincs semmi uj a cpu-ra vonatkozólag. szerintetek mi lehet a probléma?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Krisz1441
tag
Üdv mindenkinek!
asrock B85M Pro3-ban elindul az i5 4460 v i5 4570? Köszi a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz szallasi007 #39747 üzenetére
Szia,
Igen, igaz!
A baj az, hogy a Házimozi a TV-vel van úgy összekötve. (Optical)L
-
perecKING
senior tag
válasz cinkoxid #39748 üzenetére
A kep csak illusztracio. Nekem egy silencio 550van es abban mar csak 1 hely van
A dual panel mae megvan de ala szeretnek tenni egy oc panelt...mert van ocso....
de mivel egy csatlakozo van az alaplapon igy nem tudom hova kothetem az oc panelt. Ahogy a kepen latszik valahova be lehet..... -
-
szallasi007
őstag
válasz MaxxDamage #39735 üzenetére
Szia,
nem lenne egyszerűbb venni egy optikai kábelt és azon összekötni a lapot meg a tv-t, minősége sem "olcsó jános" szintű lenne!
-
Tibroo
aktív tag
Asrock Z77 Extreme 4.. Ezt a lapot érdemes lecserélni szerintetek,erre Gigabyte GA-Z77X-D3H rev. 1.0 ???
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
|AP|
veterán
válasz Balathruin #39742 üzenetére
Oké, ezt benéztem... a VGA volt ilyen hangos, és a driver megoldotta...
-
Blue Thunder
senior tag
válasz windlord #39739 üzenetére
Mert kezeli de ezek szerint csak e kettőn rgb/dvi
Esetleg még megprőbálható y ágaztatott jack-jack-el de szerintem azzal se fog menni...lehet nem véletlen kapja két rca-tól a jelet
Vagy ha nem akkor kizárásos alapon a lap nem tudja teljesíteni amire gazdi vágyik
Na elteszem magam mert reggel meló megint (hátha álmodok vmi okosat)Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
|AP|
veterán
Gigabyte X58A-UD3R lapom van, most szereltem be egy SSD-t . Ezt a leírást követve a BIOS default-ra állítottam, majd mindent beállítottam a cikk szerint.
Megy is minden tökéletesen, viszont:
mióta újratelepítettem a rendszert, a táp ventilátor maxon pörög. Eddig indításnál felpörgött, de aztán a lap leszabályozta pár másodpercen belül. Most viszont folyamatosan max. fordulatszámon megy és kikészít már...
A BIOS-ban semmi erre utaló beállítást nem találok, csak a CPU ventilátorra...
Merre kellene keresgélnem, mert egészen az újratelepítésig minden oké volt. -
válasz Blue Thunder #39736 üzenetére
XP és Win7 is van (vegyesen)
Igen a 2 lapon csak jack to jack-el próbáltam és ment, de MSI-n ügye így nem megy... nem véletlen?L
-
windlord
őstag
válasz Blue Thunder #39738 üzenetére
Akkor miert szerepel felette az audio in felirat?
-
Blue Thunder
senior tag
Jack-jack kábellel nem fog menni...ugyanis mint a képen is meg ahogy irtad audio in (rgb/dvi) vagyis....rgb ezen tudsz jelet küldeni mivel rca-bol alakitja jack-be...dvi köztudott hogy kimondottan képátvitelre van de vannak bizonyos esetek hogy tud digitális hangot is küldeni...szóval nem véletlen van e kettő zárojelben alatta!
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Blue Thunder
senior tag
Jah várj csak...a másik két lapot 2xrca-jack el próbáltad csak, jack)jack-el nem?
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39735 üzenetére
Milyen op van rajta?
-
válasz Blue Thunder #39734 üzenetére
Másik lap(ok) amivel megy ez a kábellel [link] / Asus A8V Deluxe , Gigabyte GA-8KNXP Ultra-64 / Amivel nem megy , az egy MSI K8N SLI Platinum lap (mindegyiken integrált a hang és az is van használva)
Audio IN
(RGB/DVI)
amire kötve van a 3.5-ös JackL
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39732 üzenetére
Na lássuk csak...ha jól gondolom nem bemenet van hanem csak egy és vagy tudod állítani vagy automatikusan vált be-ki menetre...azt mondtad hogy a másikkal ment...gondolom az meg 5.1-es...ott mi volt állítva sztereo vagy 5.1? Mert ha 5.1-en küldte (mert lehetséges), akkor próbáld ki hogy ezen 7.1-en küld ki a jelet neki (próbát megér).
-
windlord
őstag
válasz MaxxDamage #39732 üzenetére
Ha ez így megy fülesen, akkor a hang kimegy.
Ráteszed a tévére, akkor ott kell beállítanod, hogy menjen... -
válasz windlord #39731 üzenetére
Nincs szűkség semmi ilyenre , csak összekötöm és kész /kéne mennie a sztereónak/ de nem tudom mit kéne pontosan állítani...
L
-
windlord
őstag
válasz MaxxDamage #39729 üzenetére
Tévén a megfelelő bemenetet aktiváltad, kiválasztottad?
-
válasz Blue Thunder #39727 üzenetére
Optikai részen jó (ehhez is egy pipa kellett, hogy menjen) viszont a Fülhallgató simán a kimenetre csatlakoztatva van hang. TV-re kötve ugyanazzal a csatival nincs hang, ez miért van? /pontosan mit hol, s miért kell állítani azt megköszönném, mert annyira nem vágom sajnos /
L
-
Powerer
tag
Sziasztok!
Új konfig építését tervezem és szeretnék tőletek segítséget kérni.
Mindenképp ASUS alaplapot szeretnék, és H97-es chipsetre gondoltam mivel úgysem tuningolnám és i5 4790-es proci lenne benne. Egy VGA-t használok és egy PCI-os hangkártyát. Ezen kívül sima SATA 3-as SSD és HDD lesz még a gépben.
Ehhez az összeállításhoz az ASUS H97-esei közül melyik lenne megfelelő?
Plus, Pro, Fatality, egyéb?Előre is köszönöm!
Ádám
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39725 üzenetére
Viszont lehet olyan gond is (nálam is előfordult), hogy ne csak a hangkártya kezelőfelületét állitsd be hanem a windowsos hangszorónál a kimeneti eszközt is nézd meg min áll mert ott is lehet gond.
-
SongokuHun
újonc
válasz MaxxDamage #39725 üzenetére
Amúgy elnézést hogy közbevágok a témába, mert látom valakinek van valami hang problémája, csak elösszőr vagyok itt és nem tudtam hogy kezdjek beleXD: D
hrubecz róbert
-
válasz Blue Thunder #39717 üzenetére
Már PCI-os hangkártyát is raktam be és azzal sem jó...mindjárt megnézem optikai kábeles kötést is meg amit mondasz azt is
L
-
windlord
őstag
válasz SongokuHun #39721 üzenetére
Nyomjatok egy cmos cleart.
Utána menjetek a bios -ba és ram beállítások átnézése! -
SongokuHun
újonc
válasz Blue Thunder #39722 üzenetére
oh az 1.50 rá van írva és a kingmaxét nem tudom.. bár erre is gondoltam hogy hátha az
Persze szépen bele illeszkedett le is ellenőriztem mindent.[ Szerkesztve ]
hrubecz róbert
-
Blue Thunder
senior tag
válasz SongokuHun #39719 üzenetére
A ram voltot ellenőriztétek mekkora? Mondjuk lehet hogy a kingmax 1.5, a corsair meg 1.65...ez csak egy lehetőség...vagy a ramokat rendesen beleraktátok?
-
windlord
őstag
válasz SongokuHun #39719 üzenetére
Van memória a gépben mely mellé bekerült az új?
-
SongokuHun
újonc
Üdv
Egyik barátommal átnéztük a gépemet, hogy lehetne e bele 8 gb os ramot venni, mert 4 gb os van benne, Kingmax
És vettem 24 000 ér egy Corsair 1333mhz es 2x4gb Ramot DDR3 as , azt is megnéztük hogy az alaplapom elbírja e mert 1333 mhz ig bírja, támogatja a DDR3 at is, és még frissítettem a biost erre P5G41T-M LX2/GB/LPT 0406 BIOS
Improve memory compatibility, igen mert ott a memory cmopatibility hááátha müködni fog, de sajnos ugyan az történt és kicsit szomorkás lettem ettől.Az a probléma hogy elindítom a gépet, ugyan az a rendes hang, de nem történik semmi.
Leírom a gépem adatait, hogy hátha tudtok e találni valamit, hogy esetleg nem illik-e bele, vagy kompatibilis e vagy sem.
Gépem adatait:
Alaplap: Asus P5G41T-M LX2/GB/LPT
Processzor:Intel Pentium E5700 Socket 775 LGA Dual-Core 3.00GHz
Videó kártya: NVIDIA Gforce GT440 persze úgy tudom nincs köze a ramnak a videókártyához.
Memória Kártya: Corsair lenne, de Kingmaxal jól megy, ami 2gb os mind kettő és 1333mhz esek. Mint ahogy a corsair is amiből kettő van és 4gb osak.
Tápegység az 230 V os de gondolom a hoz sincs köze..:s
Előre is köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
hrubecz róbert
-
windlord
őstag
válasz Blue Thunder #39717 üzenetére
Bizony!
Sztereó menjen át! -
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39716 üzenetére
Akkor nézd meg a hangkártya kezelőfelületén mire van állítva. Mondjuk sztereo, 5.1, 7.1?
-
válasz Blue Thunder #39715 üzenetére
Van (mondom, másik PC-vel simán jó ez a megoldás, de ezen a lapon elvileg már 7.1 van..)
L
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39713 üzenetére
A tv-den van bemeneti jack?
-
windlord
őstag
válasz MaxxDamage #39713 üzenetére
Mivel próbálod?
Milyen lejátszó?Nem lehet, hogy alapértelmezve van, hogy kódolatlanul küld ki jelet?
(dts, dts-hd?)
Ázért nem szólal meg semmi... -
válasz windlord #39711 üzenetére
az rendbe , de megnéztem külön fülhallgatóval és azon meg van hang..
mi lehet a gond, hogy nem viszi át TV -re ? 3.5 jack to jack kábellel.. (másik PC-n semmi gond...)Valami beáll. probléma lehet ez ! /tuti/
L
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39710 üzenetére
Beállításoknál hasonlóra gondolok én is...nézd meg mi az alapértelmezett eszköz
-
windlord
őstag
válasz MaxxDamage #39710 üzenetére
nincs véletlenül alapértelmezve egy kimenet, amit nem próbálsz?!
(optika, hdmi...)? -
válasz Blue Thunder #39709 üzenetére
Sehol
Hardver / egyéb problémát nem jelez... elvileg minden OKL
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39708 üzenetére
Hátul vagy elől sem?
-
válasz Blue Thunder #39707 üzenetére
MSI K8N SLI PLATINUM -nál nincs hangom... mi lehet a gond ? (minden driver (és egyéb) stimm.. hang egyáltalán nincs !
L
-
Blue Thunder
senior tag
válasz MaxxDamage #39705 üzenetére
Hát nem kicsit De a lényeg hogy megy!
-
2thletme2day
őstag
Sziasztok.
Adott egy Asus Z97 A alaplap.
Olyan kérdésem lenne a nagyérdeműhöz, hogy annak mi lehet az oka, hogy pl IBT-t van LinX-et futtatom akkor feljön a buborék a jobb alsó sarokban, hogy teljesítményimpulzus a HUB-on, de még olyankor is amikor egyetlen USB eszköz sincs bedugva az aljazotkba, aztán kék halálozik egyet.
Lehetséges, hogy ez valami alaplap hiba?
-
válasz Blue Thunder #39698 üzenetére
Egymás mellett Dualba megy (érdekes)
L
-
Blue Thunder
senior tag
Igaz...de akkor se raknék már ilyen konfig alá egy fapados tápot.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Balathruin #39702 üzenetére
nem tudok egyszerre többnek címezni, nyilván nem te tudtad rosszul, csak így konkrét nem írtad le
-
Balathruin
veterán
válasz quailstorm #39701 üzenetére
Ezzel nem mondtál újat.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Balathruin #39700 üzenetére
A minimum táp az nVidia oldalán az a PC teljes fogyasztásához ajánlott táp, nem a kártya fogyasztása.
750ti kisfogyasztó amúgy. Még tápcsati sincs rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest