- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem tudom teljesen idevaló-e a kérdés, de hátha:
egy ideje azt vettem észre, hogy nem kapcsol ki a monitor a beállított inaktív idő után. Addig-addig kutattam, míg rájöttem mi okozza: az USB-n csatlakoztatott kontroller.
Ha be van dugva nem kapcsol ki a monitor, ha nincs, akkor minden működik, ahogy kell.
Az is megoldás lehetne, hogy ki-be húzgálom a kontrollert, de valami elegánsabbat szeretnék
Energiagazdálkodási beállításoknál próbáltam az usb szelektív felfüggesztést engedélyezni/letiltani, de nem ez a probléma okozója.
Mi lehet vajon a megoldás? BIOSban lehet valami?A lap egy ASUS ROG STRIX B550-I GAMING
-
|AP|
veterán
válasz imotrepus #74386 üzenetére
igen, ott minden oké, csak azóta van ez a gond, mióta az új konfigot összeraktam.
Rákeresve a témára sokan panaszkodnak az integrát Intel vezérlőre, de megoldást még nem találtam. Futottam már hasonló problémába egy DELL notival (szintén Intel vezérlővel), ott úgy néz ki egy BIOS frissítés megoldotta. Itt viszont még mindig fennáll a gond -
|AP|
veterán
Nemrég váltottam ASUS ROG STRIX B550-I GAMING alaplapra.
Azóta folyamatosak a hálózateldobások. Napi rendszerességgel legalább egy-két alkalommal megszakad a hálózati kapcsolat egy rövid időre.
Minden driver fent van, Intel Gigabit Ethernet Driver-ből is a legfrissebb, BIOS is legfrissebb, és semmi sem változik, nagyon zavaró.
Olvasgattam a témában, van ahol a qbittorentet írják ami bezavarhat, de akkor is fennáll a probléma ha nem fut a kliens.
Biztos vagyok benne, hogy az alaplapnál kell keresni a hibát, mert az előző konfigommal nem volt ilyen gond.Van valakinek esetleg valami tippje erre?
-
|AP|
veterán
válasz Balathruin #39742 üzenetére
Oké, ezt benéztem... a VGA volt ilyen hangos, és a driver megoldotta...
-
|AP|
veterán
Gigabyte X58A-UD3R lapom van, most szereltem be egy SSD-t . Ezt a leírást követve a BIOS default-ra állítottam, majd mindent beállítottam a cikk szerint.
Megy is minden tökéletesen, viszont:
mióta újratelepítettem a rendszert, a táp ventilátor maxon pörög. Eddig indításnál felpörgött, de aztán a lap leszabályozta pár másodpercen belül. Most viszont folyamatosan max. fordulatszámon megy és kikészít már...
A BIOS-ban semmi erre utaló beállítást nem találok, csak a CPU ventilátorra...
Merre kellene keresgélnem, mert egészen az újratelepítésig minden oké volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest