Hirdetés
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
válasz Tacabro #38398 üzenetére
Biosban visszaállítottad az elsődleges vga vezérlést? (pci-e)
Meg nem tudom hogy próbálgattad a kártyákat, mert ugye minden kártyánál először driver le, aztán fel az újé...lehet hogy az is bekavarhatott...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Tacabro
újonc
Sziasztok,segitséget szeretnék kérni,ugyanis 1 hónapja bedöglött a videókártyám.Az egész ugy kezdödött h játék közben megállt a kép és végül teljesen elszált a kártya!Ezekután beleraktam tesóm kártyáját a biztonság kedvéért hogy az alaplapnak nem lett-e baja,és szerencsére tökéletesen müködött minden ,nemvolt semmi probléma igy hát rákötöttem az alaplapi vga kimenetre hogy legalább internetezni tudjak! Késöbb kb 3-4 hét mulva megjött az uj videókártyám és nem ad képet vele a számitógép,kipróbáltam tesóm kártyájával amivel már próbáltam rögtön a hiba után és szintén nem adott képet Lehetséges lenne hogy elszállt az alaplapon a vga port? Tanácstalan vagyok mi lehet a probéma! Ittvannak a gép tulajdonságai:
- Intel core i3 540
- 4gb ram
- gigabyte H55M-S2V (socket 1156 -
einfuhlung
csendes tag
válasz Balathruin #38394 üzenetére
sajnos nem, sőt semmilyen memóriával kapcsolatos beállítást sem találtam
-
Balathruin
veterán
válasz einfuhlung #38393 üzenetére
Egyik nevén sem találtad meg?
H/W DRAM Over 4GB Remapping, H/W Memory Hole Remapping, Memory Hole Remapping, Memory Remapping Feature -
einfuhlung
csendes tag
válasz Balathruin #38347 üzenetére
sajnos nincs ilyen lehetőség, esetleg valami más ötlet?
-
eastone1
senior tag
válasz Balathruin #38391 üzenetére
Akkor megy vissza rá a régi. Mert ez az új csak 1800 rpm et tud.
Lehet hangosabb lesz, de legalább normális értéken tartja a proci hőmérsékletét. -
eastone1
senior tag
-
Maxell014
senior tag
válasz Fapomogacs #38381 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
-
Fapomogacs
tag
válasz Maxell014 #38380 üzenetére
A legjobb mikor felraktad az új hűtőt állítsd load optimized defaults-ra a beállításokat.
Ha nem működik megfelelően vagy el sem indul a gép mert túlmelegszik, megteheted ezt CMOS reset-el is. Akkor próbáld meg a Bios beállításoknál, a Hardware monitor résznél manuálisan megadni a CPU Fan működését. Nem ismerem pontosan az alaplapod lehetőségeit, de Fan control része biztos van.§§ A pénzt sokszor el lehet játszani, a becsületet csak egyszer. §§
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
Olyan problémám van, hogy adott egy ASRock 760GM-GS3 alaplap mellé egy Chieftec GPS-450A8 táppal és hiába kötöm rá az Alpine Pro 64 rev.2-es CPU hűtőt nem működteti megfelelően. Egyszer felpörgeti és annyi pedig a másik gépemben működik és kipróbáltam még egy másik hűtővel ami most is használatban van a gépemben és azzal is ugyan ez a jelenség ( Cooler Master Hyper T4). Csak a gyári CPU hűtőjével hajlandó működni de az meg már zavaróan hangos :S, légyszíves segítsetek ! -
Mcsabi85
újonc
Sziasztok.Az alaplapomon hiába csatlakoztatom a CPU ventillátort nem indul el,már próbálltam a CPU Fan 1 és CPU Fan 2-őt is .Eddig működött a hűtésre egy NZXT Kraken X60-at használtam ,de egyszer megállt a pumpa,és azóta nem indul el.Visszatettem a régi hűtőt és a System FAN 3 -ba csatlakoztattam és most működik, de az X60 ott se indul el.Az alaplap: MSI Z87-G45 Gaming.Szerintetek mi lehet a probléma?
-
varmi2
nagyúr
válasz energy4ever #38375 üzenetére
Nem az alaplapon múlik, hanem a benne lévő apu-n. A 7850k akár 4 monitort is meg tud hajtani egyszerre. Milyn aput szánsz bele?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
energy4ever
addikt
Ez az alaplap kepes 3monitoros eyefinity-re? VGA nelkul menne APU-val.
-
raul560
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Az lenne a kérdésem, hogy ha alaplapba, (ASUS M5A97 EVO R2.0) egy coolermaster hyper 212 hűtőt teszek a procira, gondot jelenthet-e a következő memória elhelyezése? Illetve, hogy mind a 4 slot használható-e.
Van e valakinek ilyen kombinációja?
A memória: CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz, mert ez ugyan nem normál méret.
Köszönöm a segítséget!
-
válasz MaxxDamage #38204 üzenetére
Érdekelne, hogy lapi vagy bármilyen USB port (ami nem PCI kártyás pl) honnan kapja az áramlellátását? (1x jó, 1x nem az USB portra kötött telefon vagy Pendrive) és én a 12v-os tápcsatira gyanakszom (4pin-es), USB egér és billentyűzet gond nélkül megy! (nagyobb áramfelvételt igénylő eszköz csatlakozás esetén az eszköz nem megy, telefont nem tölti és pendrivet formázni akarná...vagyis felajánlja mikor a meghajtót kiválasztanám)
Válaszokat előre köszönöm!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Hozzám került egy ECS RC415T-AM alaplap, amiről neten nem sok infót találtam. Annyit sikerült kiderítenem, hogy egy Acer gép alaplapja volt méghozzá Power F6-nak.
Kérdésem és segítség kérésem az lenne, hogy megtudnátok mondani melyik az a max procit amivel még elbír? Azt találtam az egyik oldalon, hogy C2D, de csak 65nm-ig. Azaz E6000 széria. Na most az 1333FSB-vel rendelkező E6850-el elbírna?
Válaszotokat előre is köszönöm!
HyperX
-
Fenyő
őstag
válasz Tibroo #38361 üzenetére
Amelyik lapban megy a Core Quad azokban 99%-ban Quad Xeon is fut, jelen esetben a gond az, hogy biosa nem ismeri a cpu microcode-ját, egy bios frissítés jó esetben megoldja a gondot, legrosszabb esetben pedig patchelni kell a biost.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
wolfman
veterán
válasz Blue Thunder #38356 üzenetére
Szóval akkor még egyszer!
USB 3.0 pendrive-om nem működik semmilyen gépben USB3.0 aljzatban csak a 2.0-sokban, viszont az alaplapok BIOS-a 3.0 aljzatban látják. Pendrive-al lesz valami, de létezik, hogy valami úgy menjen tönkre hogy 2.0 állásban jó, de 3.0-ban nem?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
bala68
csendes tag
válasz Blue Thunder #38359 üzenetére
Ja bocsi igen látom.
-
Tibroo
aktív tag
válasz bala68 #38357 üzenetére
Azt hiszem megvan a hiba,miért is sípol a lapod valószínűleg nem támogatja a processzorodat.
Itt egy P5B CPU lista,de a Xeon nem szerepel benne :[link]
Tegyél bele egy Core 2 Duót,Extrémet vagy egy Quadot és menni fog,mindenféle sípolás nélkül![ Szerkesztve ]
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Fenyő
őstag
válasz bala68 #38357 üzenetére
Bios a legfrissebb (ha nem akkor frissítsd)? Ha igen és így sem lenne jó akkor microcode patchre lesz szükséged.
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
bala68
csendes tag
válasz Blue Thunder #38356 üzenetére
Hali.
Az is megvolt. Nem tudom hogy van-e köze hozzá de bekapcsolásnál egy csomót sípol és ismeretlen processzort ír ki majd kéri hogy nyomjak egy F1-et. Ezt követően bebútol és fut a win. Még annyit hogy egy xeon proci van benne. -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kerdesem, hatha valaki mar talalkozott ilyen problemaval.
[link]MOst mar odaig fajult a dolog/szemben amikor irtam/, hogy egyaltalan nem bootol be.
Es sajnos hiaba huzom le a vinyokat rola, akkor sincs se kep se hang.Illetve ma belepett az uefi safe modba, de amikor f1 et nyomtam a tovabblepesre ,akkor sem bootolt be a win.
KOszonom a segitseget
Udv -
baboss
őstag
válasz honda130 #38350 üzenetére
Ha WIN 7- 8 - 8.1 az op akkor nem kell semmit csinálni,illetve beállítani, az op tudja,hogy mit mire állít illetve hogy használja.A régi állítgatásokat stb el lehet felejteni,szükségtelen,és felesleges.
Max:bios AHCI - és UEFI boot beállítás ha az op-t úgy akarod felrakni.
Max ezt nézd át.[ Szerkesztve ]
-
honda130
tag
válasz Balathruin #38342 üzenetére
Bocsi! ne haragudj! Értem én hogy összefoglaló, meg minden, el is olvastam már. De azt a hsz-emet, amiben tanácsot kérek, sajnos kapkodva írtam meg és pont a lényeget pontatlanul sikerült.
Frankó gyors gépet szeretnék, de valójában nem a processzor és memória tuning oldalról szeretném megközelíteni ezt az egészet, hanem engem az érdekelne, hogy amit kaptam karácsonyra Kingstone SSD-t. hogy üzemeljem be pontosan. Erről sajnos nem találok BIOS beállítást. A Win7 nagy csomó beállításáról találtam, sokmindent sikerült is beállítanom, de a BIOS-ban csak a az AHCI beállítását találtam. Nincs semmi más? Valójában ez érdekelne. Meg hogy ott ahol ezt az ACHI-t állítom, a Sata controllereket melyiket mire kell állítani? ...Tutira csúnyán írkáltam le mindent dehát csak most ismerkedem a dologgal.Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
einfuhlung
csendes tag
válasz Balathruin #38347 üzenetére
megnézem, köszönöm
-
Balathruin
veterán
válasz einfuhlung #38345 üzenetére
Memory remapping van a BIOS-ban? Ha igen kapcsold be.
-
bala68
csendes tag
Üdv a fórumnak,Kellemes Ünnepeket Mindenkinek.
Hátha valaki tud segíteni. Adott egy Asus P5B alaplap. A bios főképernyője bejön,de onnan nem tudok tovább navigálni.Ha valaki tudna tanácsot adni akkor előre is köszi. -
einfuhlung
csendes tag
Üdv
Adott egy asus m2a-mvp alaplap, 2x1 gb ddr2 800-as memóriával. Most hozzátettem még 2x1 gb 800-as memóriát és a windows betöltése után kifagy. Bármely 3x1 gb-al, bármelyik slotban tökéletesen működik .
Mi lehet a probléma? Van esetleg valamilyen bios beállítás? Esetleg a ram-ok "akadnak" össze? -
deenee20
csendes tag
hali
egy kérdés kérés.....
lehet nem ide való de egy Intel Core2 Quad Q9650 cpu bol vagy ehhez mit érdemes hozzápakolgatni ??
láttam vannak DDR 3 as 775 ös alaplapok érdemes olyat vagy inkább 4xDIMM es DDR2 es ????
Ötleteket várok és lehetőségeket tippeket stb
Köszi sziasztok
A rossz selejtes dolgaidat ha lehet inkább másra sózzad rá de legjobb ha megtartanád magadnak....
-
Balathruin
veterán
válasz honda130 #38340 üzenetére
összefoglaló + kérdezz ha kell
Gróf Zéró: lapból nem tudom mi a jó. Reszelni kell a foglalaton vagy a procin, hogy belemenjen, van róla videó is.
[ Szerkesztve ]
-
Gróf Zéró
újonc
válasz Balathruin #38338 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Memória DDR2-es van benne 2+1 GB. (Ide gondoltam az 1 GB helyett egy másik 2 gigásat.)
A 775-ös alaplapnál azt olvastam, hogy a xeon processzornak kell valamiféle plusz beépítés vagy csatolás, mert nem illeszkedik alapból tökéletesen. Esetleg tudsz konkrét márkát típust ajánlani ebből? (Rengeteg félét találtam.)
Hálásan köszönöm! Üdv! 😊 -
honda130
tag
Sziasztok! Asus M5A99X evo R2 alaplap BIOS beállításában tudna valaki segíteni? SS-re nem tudom mit kell átállítani hogy frankó gyors legyen!
Köszike!
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
nagyúr
Az alaplappal vmi gond van.
Nem akart telepíteni semmilyen meghajtóra.
Nehezen megoldottam,majd egyszer csak lelőtte magát.
És onnantól kezdve nem tudta honnan kell bootolni,elfelejtette.
Manuálisan beállítottam újra,aztán újra lelőtte magát kis idő elteltével,és ugyanoda kerültünk ahol előtte voltunk. Live update-el próbáltam frissíteni a biost. Letöltötte,majd kb 0.5sec múlva már ki is írta,hogy sikeresen telepítve,indítsam újra. Megtettem. És visszatért az eredeti biossal. Majd kis idővel később újra lelőtte magát,és nem tudta honnan kell bootolni.
Próbáltam pendrive-ról biost rakni rá. esélkytelen.
További próbálkozások követték a bios frissítést.
Még azt sem tudja megcsinálni,hogy usb-re lementse az eredeti bios-t.
Működik az alaplap,addig amíg kedve van hozzá,majd lelövi magát és vagy be sem kapcsol,vagy újra indul úgy,hogy elfelejti az össze bios beállítást.
Szeretnék erről véleményeket hallani.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Norreck
csendes tag
Linuxot ráraktam azzal tökéletesen megy már. Viszont nem értem, hogy a Windows-al miért nem :/
-
Gróf Zéró
újonc
Szia, sziasztok!
Köszönöm.
Rágugliztam a megadott infok alapján, ilyesmire gondolsz pld.?
http://olx.hu/i2/hirdetes/asus-p5q-deluxe-775-ddr2-p45-ID2JeJL.html
Anyagilag kb. 20 körül tudunk most erre költeni (gondoltam egy kb. 3 éves technikát megkaphatnánk talán, ha nem túl naiv az elképzelés.) -
codec
senior tag
válasz Gróf Zéró #38333 üzenetére
Anyagi lehetőségeidet nem ismerem, de szerintem egy p35, vagy p45 + xeon kombóval jönnél ki a legolcsóbban, és a mostani rendszerednél azért sokkal gyorsabb lenne. 4 magot meg aztán nagyon is észreveszed videó munkák alatt.
[ Szerkesztve ]
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Gróf Zéró
újonc
Sziasztok!
A következő kérdésben szeretnék segítséget kérni: a csemete egy Adobe Premiere Elements 11-el szeretne vágni a gépén, ami nem egy mai csirke. 😉
Igazából a render lassú. Vennék használtan egy javulást eredményező (nyilván használt) alaplap-processzor-videókártya kombinációt, ami a jelenlegi teljesítményt azért javítaná amennyire csak lehet. Ez van a gépében most:
iC2D E6300
Intel DG 965SS alaplap
GeForce 7600 GTSzeretném kérni tanácsotok (annyit megtudtam, hogy a több mag hasznos, illetve jókat olvastam a c2d e8500-ról is (árban azért ez több, mint amit rá tudunk szánni sajnos).
Köszönöm előre is! Szép Ünnepet! 😊
-
cinkoxid
senior tag
válasz Norreck #38330 üzenetére
Mármint kapocsold ki a boot logót, vagyis a boot képernyőt, hogy ne az asus feliratot lásd, hanem a gép adatait.
akoska07
Gondolom az ahci, és a sata 3 engedélyezve van a biosban, ugye? Azt hiszem az új lapok alapból engedélyezik az ahcit, de a sata 3 vezérlő az ki-be kapcsolható. Általában a storage menüpont alatt van, vagy az integrated .... alatt. -
nagyúr
Sziasztok!
Msi z97s sli plus alaplap.
Telepitenek uj wint.
Egyik meghajtora sem engedi feltelepiteni a wint.Ilyet is ir:
Gyozodjon meg arrol hogy a lemezverelo engedelyezve van a bios menujeben.Nem tudom hol van ez az opcio.
A masik dolog...
Elvileg van az alaplapon spdif vhol.
Hol van ez ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Norreck
csendes tag
-
Lenry
félisten
válasz zsloti #38321 üzenetére
Elemet jól tetted vissza? Mindent jól visszakötöttél?
Ha nem javul meg, akkor karácsony után hívd fel, akitől vetted, add vissza neki, és keress egy kevésbé problémás lapot. Valami Intel chipseteset.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Norreck
csendes tag
válasz cinkoxid #38320 üzenetére
Amint először felraktam a windowst, már jelentkezett is a probléma. Utána próbálgattam állítgatni a Bios-ban de semmit nem történt. Volt hogy visszaraktam Default-ba beállításokat. De ugyan az mindig. :/ A windows-t többször is újraraktam már, úgy hogy megpróbáltam a Biosban más beállításokat de semmi.
-
Norreck
csendes tag
válasz szallasi007 #38319 üzenetére
Megpróbálom másik billentyűzettel! Sleeping módot holt tudom kikapcsolni Bios-on belül?
-
baboss
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumtársamnak,
(és jó étvágyat a desszerthez.)[ Szerkesztve ]
-
-
kicsi89
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Remélem valakinek tud nekem segíteni.
Van egy asrock 870 extreme 3 r 2.0-ás alaplap ami kb 5 napog nem volt beüzemelve.Ma került bele egy új proci és 4x 2Gb ram. Bekapcsoláskor minden venti forog ,de a monitor nem kapcsol be ,és az alaplapon nem mutat semmit a dr.degub teljesen fekete. Csináltam clear CMOS-t ,de semmi! Előre is köszönöm az esetleges válaszokat! -
wolfman
veterán
válasz Blue Thunder #38303 üzenetére
De bizony le van. Eddig minden ment prímán, felismerte, csak most ma másolni akartam rá és semmi.
Egy másik gép 3.0 aljzata felismeri a pendrive-omat.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Norreck
csendes tag
F8-at kipróbálom. Javítást már próbáltam lemezről de kiírja h nincs kompatibilis operációs rendszer amit javítani lehetne (wtf?). Az lehet, hogy nem kap elég áramot az indításhoz ezért kezdi előröl mindig?
Kipróbáltam az F8-at bejön egy ablak, hogy honnan szeretnék bootolni, kiválasztom a vinyót de ugyan az mint eddig :/[ Szerkesztve ]
-
zsloti
senior tag
Szerzek holnap csipogót(fater gépébe van)
gforce gt430 kártya menne bele
Most már tudom hogy nem a legjobb választás volt, ellenben ha menne rendesen nem lenne baj-illetve ha bármilyen másik lap ami nem megy az is rossz választás
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Lenry
félisten
válasz zsloti #38305 üzenetére
mindenképp próbálj csipogót szerezni, mert elég sok hibáját el tudja csipogni az alaplap azon keresztül, és úgy azért könnyebb javítani valamit, ha tudod, hogy mi a rossz.
milyen VGA menne bele? csak azért kérdem, mert ez az öszvér, VIA chipsetes lap kb mindenre lehet érzékeny, így simán lehet, hogy pl túl új neki a VGA, vagy a kártya nem tud mit kezdeni az x4-es 1.1-es PCIe slottal.
sajnálom, hogy ezt kell, hogy mondjam, de nem túl jó választás volt ez az alaplap
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
zsloti
senior tag
Köszi hogy próbálsz segíteni
Igen ezzel a procival volt kipróbálva
Igazad van a kimenet pci expresses
Sajnos nincs agps videókártyám így csak a pci ost tudom kipróbálni
DDR2 ramból 1 darab 2 gb os van benne
Bios reset? hm mivel nem ad ki képet még nem próbáltam de most kivettem az elemet
Nincs a házba hangszóró így még azt nem próbáltam
Az áramellátás jó mert a régi lapot rendesen hajtja ,2 csatlakozó egy 4 es és egy 20 as jó helyre van, elméletileg máshova nem lehet
Az előlapi lámpák és a power-reset elvileg jó helyen vannak(a leírásból néztem)
Mivel a régi lap helyére megy így vannak alatta távtartókZs
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Lenry
félisten
válasz zsloti #38302 üzenetére
OMG ez az alaplap!
menjünk sorba, mert sok hibalehetőség adódhat egy ilyen öszvér lapon.
első és legfontosabb: ezzel a processzorral próbáltátok ki? mert a CPU támogatási listában nincs benne az E6750... úgy meg elég kicsi a siker esélye.
ha igen, és úgy működött, akkor mehetünk tovább:
- PCMCIA-os kimenet? olyat asztali gépen még nem láttam.
- ha több monitorkimenet is van, akkor próbáld meg a többin is.
- egyszerre csak egyféle memória legyen benne, ha lehet, akkor csak DDR2
- clearCMOS megvolt?
- rendszerhangszórót bekötötted? ha igen, bekapcsolás után hallatszik-e az 1 rövid "minden rendben" csippanás?
- ha a táp áram alá helyezése után rögtön bekapcsol, akkor ellenőrizd ha lehet, akkor másik táppal, ellenőrizd, hogy minden oda van-e bekötve, ahová kell, ATX, 12V, előlapi gombok, stb.
- durva kérdés, de ugye az alaplapi távtartókat beraktátok a lap alá?[ Szerkesztve ]
-
zsloti
senior tag
Helló Először is Békés-boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek
A gyerek gépbővítést szeretett volna karácsonyra
Sajnos a nem volt lehetőség egy új komplett gépre ezért egy használt alaplap-proci párosra (4CoreDual-VSTA+core 2 duo E6750) esett a választás
Hát meghozta a Jézuska de az összerakás után nincs kép most áll a bál itthon
A tápegység bekapcsolása után egyből elkezd a ventilátor pörögni de a pcmcia-os kimeneten nem ad jelet ,a cd ajtó nyílik
Amikor megvettem a ott kipróbáltuk és látszólag ment ,bár azt nem tudom melyik vga kártya helyén adott jelet
Valami ötlet?
Jó lenne ha helyre állna a béke itthon
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Az előbb a gépemre szerettem volna dugni a Sandisk Extreme 3.0 pendrive-omat, de se az előlapi panel, se az alaplap hátsó USB 3.0 foglalata nem ismeri fel. Azt hittem hogy az alaplapom USB 3.0 vezérlője romlott el, de rádugtam a Verbatim külső HDD-met ami 2.0-s és ezzel megy tökéletesen megy pöcre, gondolom akkor hogy az alaplapnak nincs baja, hanem a pendrive-nak talán, de az meg működik 2.0 foglalatban jól, csak ugye nincs meg az a sebesség.
Ötletek?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest