- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
válasz Balathruin #34695 üzenetére
már megy 3órája a prime95 úgy hogy közbe netezek meg filmet néztem meddig hagyjam menni és utána hol tudom megnézni az eredményt h megmutassam ? vagy csak simán ha jó nem történik semmi kész ?
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Socket 775 elhajlott érintkezőit vissza lehet egyenesíteni házilag?Mindig minden mindegy
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Youtube-ról videót szeretnék letölteni.
Tudnátok valami jó letöltőt ajánlani hozzá? Lehetőleg olyat, amiben nem kell a linket illesztgetni egy külső szoftverbe, hanem az oldalon, a videó alatt van lehetőség letöltésre? -
Maxell014
senior tag
válasz Balathruin #34691 üzenetére
mióta ezt a hibát hozza azóta nem de előtte futott már. most is lefuttassam ? mennyi ideig hagyjam menni ?
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Tudna valaki tanácsot adni,hogy mi lehet a gond.
Ha újraindítom a gépet akkor CPU hibával nem indul el az OP (a CPU led világít) és a digit kijelző 00-át mutat, ha a főkapcsolót hosszan nyomom akkor elindul az OP.Megcsináltam a resetet az alaplapon,de a hiba ugyan úgy megmaradt Alvásnál és hibernálásnál nincs gond vele,vagy ha simán kikapcsolom,csak restartnál akad ki.[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
válasz Balathruin #34689 üzenetére
Így is megy a gép és akkor gondolom ha nincs rajta magfeloldas akkor nem is hozná de ugy meg nagyon ratyi a proci neten kívül másra nem is jo még a lol is néha beakad ugy
-
Maxell014
senior tag
válasz Taifa Díaz #34687 üzenetére
de azt nem értem mit lehet így tönkre tenni ? áram ellátás tuti elég neki és a hűtés is ugyan úgy meg van a lapnak és a cpu nak is. és akkor erre semmi megoldás meg semmi nincs ? marad így és kész ?
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
válasz Taifa Díaz #34685 üzenetére
van mikor bootol van mikor vissza dob bioszba és a turbo ucc nincs bekapcsolva csak a sima ucc mert így tudom használni a procit X4 B50-be és az a poén, hogy majd egy évig ment hiba nélkül így és pár hónapja kezdte el ezt a szarságát ami kicsit idegesítő mikor vissza dob biosba vagy levesz kettő magot a prociból mert csak akkor bootol tovább ha vissza állítja X2-re a procit
-
Maxell014
senior tag
valaki légyszíves segítsen, hogy ez mi és miért csinálja link
[ Szerkesztve ]
-
Suprax
csendes tag
válasz Balathruin #34682 üzenetére
ok köszi.
-
schulzz
tag
Sziasztok.
Vki tudna segíteni? egy régebbi alaplapba betettem egy vinyót egy 500 ast, és ujra akartam huzni, de hiába állítom a boot sorrendet, nem tudom se az xp t se a win 7 et elinditani telepiteni de a régi rajta lévő win elindul. gondolom bios beállítás de szinte már végig probáltam mindent. ez egy gigabyte GA-8KNXP alaplap.
Segítsetek.
Köszi -
Suprax
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a lapot néztem ki megvételre.[link]
A gépet kicsi munka, internet, film, adattárolásra használom.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ne fojtsátok magatokba.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Kár, hogy nincs itthon valami erősebb ATI kártyám, így már én is a fogyasztásra gyanakszom.
Mindenesetre köszi a próbálkozást.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
aktív tag
válasz csabyka666 #34677 üzenetére
Akkor sajnos nincs jobb ötletem, csak feltűnt, hogy gyártó szerint "szelektál" a lapod. Ebből gondoltam a fogyasztási problémára.
-
csabyka666
veterán
Nem hinném, hogy táp probléma, mert egy 450-es Chieftec hajtotta a gépet, és akkor "szállt el". Igaz, most egy kisebb táppal hajtom, de nem volt jó a 6600GT a 450-es táppal sem. A VGA fogyasztása az mondjuk lehet, hogy nagy neki, bár a 9600GT és a 7900GS külső tápos, de azokkal sem indult el.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
aktív tag
válasz csabyka666 #34675 üzenetére
Azt tippelném, hogy a lap tápellátása körül lehet valami gebasz. Meg kellen nézned, hogy mit esznek ezek a kártyák. Szerintem a 2600xt eszi a legkevesebbet és ezért tud elindulni vele. Vagy esetleg a táp?
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Nemrég írtam a topicba az ASUS M2N-E SLI lappal kapcsolatban. Egy GeForce 6600GT volt a lapban korábban, működött is szépen, majd egyik napról a másikra nem adott képet. PCI-os kártyával viszont stabilan ment, gondoltam a PCI-Express slotok döglöttek be. Ma kipróbáltam egy ATI Radeon 2600XT-vel, és frankón elindult, kép is van! Ezen felbátorodva kipróbáltam még pár kártyával: nVidia 9600GT, 7900GS, 7300GS, 6600GT...de egyikkel sem volt kép.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Nekem nagyon furcsa, hogy az nVidia kártyákkal nincs kép, viszont az ATI-val szépen megy a lap. (Természetesen a kártyák működtek már lapokban.)
Teljes a tanácstalanság...
-
Maxell014
senior tag
Kicseréltem az elemet de még mindig hozza a hibát. :S Ugye ott már azt írja, hogy X2 550 van benne mert vissza dobja ilyenkor a procit és ez a bajom mert amugy X4 B50-et tudja és azon használom egy éve jó is volt, de egy pár hónapja elkezdte ezt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Ki kellene cserélnem a lapban az elemet és azt mondtátok, hogy valami márkásabbra kellene és én csak Vartát tudtam venni az elég jó vagy keressek olyan boltot ahol van jobb ? -
reset
senior tag
válasz AeSDé Team #34660 üzenetére
Szerintem boot közben vmelyik funkció-billentyűvel (F8...?) eldöntheted, hogy melyik vinyóról indítod a gépet.
-
spanky0202
újonc
Haliho adott egy asus m4a88t-m alaplap egy am3 6magis procival es egy gts 450 videokartya! Na gondoltam cserek egy tapot 600W mukodott is hibatlanul amig ma ugy donottem h hazat is cserelek egy zalman z3 plussra! Na atszereltem mindent es bekapcsolasnal azt tapasztalom h villog a dram led pirosan es sehol semmi esetleg en kotottem be valamit szarul vagy mit gondoltok mi lehet a baj?
-
AeSDé Team
őstag
válasz Balathruin #34661 üzenetére
Bonyolult a dolog.. szóval most van egy gépem, de ketten használjuk. Hamarosan veszek egy jobbat használtan, de nincs monitorom, hangszóróm, stb. külön hardverem hozzá, így egy darabig a két gép összeolvasztott változatát kell majd használnunk ketten, ami azt jelenti hogy a merevlemezeket összedobjuk egybe. Ha majd veszek egy jobb monitort az újhoz akkor első dolgom lesz külön rakni a kettőt, de az még várhatóan odébb van.
A két külön OS-ra azért van szükség mert kisöcsém otthon van, én meg dolgozom, nem tudom felügyelni. Naponta nyeli be az AD és kémprogramokat, és feltelepít egy csomó szemetet, én pedig szeretnék egy tiszta és biztonságos rendszerrel dolgozni, őt pedig hagyhatnám hogy telepítgessen amit akar, egy külön meghajtóra.
-
Balathruin
veterán
válasz AeSDé Team #34660 üzenetére
Hát, akkor azt úgy lehetne, hogy boot sorrendet váltasz, vagy átkötögeted a HDD-ket.... Vegyél inkább egy másik gépet.
-
AeSDé Team
őstag
válasz Balathruin #34659 üzenetére
Igen, ettől féltem. Két külön felhasználó használná felváltva a két külön rendszert, de ha a bios-ban folyton át kell állítani az elég macerás.
2 egyforma Win 8.1 lenne fent, a kettőt teljesen el szeretném szigetelni egymásról ezért rakom külön HDD-re. Nem szeretnék két felhasználót egy rendszer alatt. Leírhatom hogy miért, de az már nem a kérdés része[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz AeSDé Team #34658 üzenetére
Milyen rendszereket szeretnél? A lapnak semmi dolga nem lesz, ugyanúgy az első lemezről bootol majd.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, ez nem tudom mennyire ide tartozik de végül is az alaplap látja el ezt a feladatot: nem vagyok otthon a multi bootos rendszerekben, nekem eddig csak 1 meghajtót tartalmazó gépeim voltak, amiken 1 windows volt.
Most viszont változott a helyzet, veszek még egy HDD-t, így két külön merevlemez lesz a gépben 2 külön windowsal. Ezt az alaplapom pontosan hogyan fogja látni? Azt szeretném ha indításkor bejönne egy menü, ahol kiválaszthatnám hogy melyik lemezről akarok bootolni.Jelenlegi lapom az aláírásomban van, de hamarosan már egy ASRock Z77 Extreme4-em lesz.
-
villmoska
tag
sziasztok segitséget kérnék játékhoz kellene alaplap Fatal1ty H97 Killer vagy Z97 Pro4 ezek is jobban az M.2 csatlakozás miatt
Érdeklődőből lesz a vásárló
-
embe
nagyúr
Üdv!
Nyaralok éppen, de a haver hívogat mert szarakodik a gépe. A jelenség, hogy nem bootol be a gépe. A bioson csak a reset gomb megnyomása után lép túl, és akkor tölt be a Windows 8. Csak ssd van a gépében. Én a boot sorrenden gondolkodok, hogy az állítódott el.
Szerintetek?
Köszi a választ előre is!Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
XaoS
csendes tag
udv! valaki segitsen joe ez vagy rossz?! :S inditom a gepet bejon a win qcode AA. de amikor biosba lepek be akkor 66ot mutat.
udv
-
Cseri0058
őstag
válasz Balathruin #34651 üzenetére
netezésnél 36 fok körül volt a lap. most 44 fok. valamikor csinálok róla egy képet.
nagyon ideges vagyok... -
Cseri0058
őstag
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Proci hűtő szerelése közben mikor vettem ki az alaplapot a hátuljáról letörtem egy tüsit. legalább is úgy éreztem. valami nagy problémát okoztam? lesz valami következménye?
-
P1ty1
csendes tag
Sziasztok!
A napokban némi vérfrissítés érte a gépemet és új alaktrészek ellenére 1-2 váratlan hiba jelent meg. Az első az volt miután feltelepítettem a windows 7-et a kép szabálytalan időközönként 1-1 másodpercre elfeketedett. A telepítés alatt nem csinált ilyen problémát, csak miután a drivert feltelepítettem. A legújabbat tettem fel nem azt amit a telepítő cd-n adtak hozzá. Ja igen ezt az alaplapi integrált vga csinálta, miután a régi pci-expresses vga-t beleraktam azzal nem produkált ilyen gondot. A másik gond, hogy 3 napon belül 2x felejti el a gép, hogy melyik vinyóról is kellene indulnia. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Esteleg az alaplap nem tökéletes? Előre is köszi ha valaki tudna némi tanáccsl szolgálni.
Új alaktrészek a gépben:
Gigabyte GA-F2A88XM-D3H alaplap
AMD A6-6400K APU
Kingston Hyper-X DDR 1866MHz ram
Régi géből megmaradt alkatrész:
Sapphire HD 5670 vga
WD+Seaget vinyókMake Love, Not Warcraft...
-
linuxuser666
tag
válasz konci79 #34637 üzenetére
Oopsz.
Usb 3 porton viszont van, csak kettesen nem volt.
Egyből 18 Mbit/sec.
Már csak azt nem értem hogy linux alatt mi a franc lehet.
Ott nincs ilyen program ami bezavarná.
http://www.speedtest.net/my-result/3654419083
Köszi a tippet, kettőből egy megoldva
Ha linux alatt nem tudom megoldani veszek utp kábelt, legalább egyszerűbb lesz archlinux alatt beállítani a netet.[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Egy pár napja kezdődött egy olyan probléma a géppel,hogy amikor bekapcsolom a gépet,(nem mindig,de most már egyre többször)akkor nem ad képet csak úgy hogy ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot és utána újra bekapcsolom.Ez egyértelműen alaplap hiba vagy valami más?
Konfig:
-Asrock 980DE3/U3S3
-Amd FX6300
-Kingston 2*4gb 1600MHz
-Sapphire 7850 2Gb
-Kingston V100 SSD 64Gb (rendszer)
-Chieftec 450WA segítséget előre is köszönöm.
-
konci79
őstag
válasz linuxuser666 #34636 üzenetére
Amd quick stream fel van rakva?Az okozott ilyesmi galibát nálam és másnál is,töröld le nyugodtan.
-
linuxuser666
tag
Vettem egy új gépet.
asrock fm2a88x extreme 4+ alaplapom van most.
Első pár napon csak windows volt rajta hogy barátnőm tudjon játszani.
A wifi brutálisan lassú volt, max 2 Mbit/sec, de néha csak fél.
Azt hittem valami driver probléma, szóval próbálkoztam többel is, de nem volt változás.
Úgy voltam vele hogy majd akkor linux alatt menni fogrendesen, de nem.
Ma felraktam egy archlinuxot, de a helyzet ugyanaz.
Próbáltam előlapi usb 2-ben, az usb 2-t még az alaplapon is átdugtam másik helyre, kipróbáltam mindet.
Usb 3 portok közül csak kettővel megy a wifi a többivel nem.
Usb 3 alatt egy picivel gyorsabb, kb 3 Mbit/sec.
Bedugtam a wifit barátnőm laptopjába, leraktam pontosan a gépem mellé, mértem egyet azzal is.
22Mbit/sec lett az eredmény. Valakinek van valami ötlete?
A wifi: tplink TL-WN721N
Másik gépben használtam már vagy 2 évet, és nem volt vele baj.
Az usb portok másnál nem lassúak, pl pendrive, sőt nagyon is gyorsak.[ Szerkesztve ]
-
KMSVideo
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy van egy adott alaplap jelenesetben ASUS H81M-K és hozzá egy i5 4690 processzor és nem indul el vele legfrissebb BIOS-sal ? Egy kétmagos proci lett belerakva (nem tudom pontosan milyen) és azzal elindult.
Valaki ötlet, tipp ?Ne feledd, a számítógép az emberiségnél sosem lesz okosabb! :)
-
josik
aktív tag
válasz anonymus89 #34629 üzenetére
Üdv. Nem tudom mire használnád a gépet, egy Lubuntu szerintem sokmindenre jó alternatíva. Wine- vel sok wines progit is lehet futtatni.
Te is fiam Bluetooth...
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok tudom hogy nem jó helyre írok de nem tudtam hova kellene!
Van egy asztali számitógépem, eddig usb-s wifim fel ismerte 1-2 hete nem ismeri fel, új windowst tettem rá akkor sem. Most vettem egy másik usb-s wifit na ezt már fel ismeri rá csatlakozik a hálozatra és azt írja ki korlátozott ... ilyenkor mi a teendő? mert engem már az őrületbe kerget....
Köszönöm a válaszokat!
... No sacrifice, No victory ...
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #34628 üzenetére
Igen egyik 1 a másik 2 oldalas.
Oké csak arra max egy tiny xp megy rá és semmi más... (szerintem)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Balathruin
veterán
válasz anonymus89 #34627 üzenetére
A 256-osok közül egyik ilyen a másik olyan
Egyik 1 oldalas a másik 2? Vagy mi?
Sajnos vannak ilyen régi lapok, hogy köpködik a memóriát. Szerintem rakj bele 3x 128 megát.
Pakolj rá Win2k-t. Az nálam 120 mega körül evett. Vagy linux.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #34626 üzenetére
A 128-asok mind2 2 oldalas és 133-as ezek voltak benne.
A 256-osok közül egyik ilyen a másik olyan de min2-ből csak 128-at lát. Megfrissítettem a biost hátha de nem változott sajnos több memóriám meg nincs.Elméletileg foglalatonként 256Mb-ot kezel de nem írja milyeneket.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Balathruin
veterán
válasz anonymus89 #34624 üzenetére
1 vagy 2 oldalassal próbáltad? Elképzelhető, hogy finnyás a memóriákra. Az is lehet, hogy nem eszi a gyorsabb SD RAMokat.
-
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #34615 üzenetére
Senkinek semmi ötlete?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Thaddeuss
tag
Üdv, érdeklődnék, hogy a következő 3 lap között van valami különbség, illetve egy i7-4770k tuningolására melyiket választanátok:
Nekem talán az Asus a legszimpatikusabb, bár világéletemben Gigabyte alaplapom volt.
-
izee
őstag
válasz Balathruin #34618 üzenetére
És a garancia megmarad frissítés után ha a boltos észreveszi?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Balathruin #34616 üzenetére
Nem tudom hogy kell és félek az áramszünettől a művelet közben ugyanis kinyírja a lapot.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek mégpedig egy Soltek SL-65FVB lap memóriakezelés ügyében.
Találtam hozzá N3-as biost sikerült is felrakni rá de továbbra is a 256MB-os memóriákból csak 128-at lát. Ez mitől lehet nem kompatibilis vele?
Van SS-es és DS-es memóriám is de mindegyikből csak a felét látja.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
izee
őstag
válasz GZoli7 #34612 üzenetére
Igen, egy 8 éves Chieftec GPS 350EB-101 A.
2 db ugyanilyen táppal próbáltam. Az elsőt lecseréltem, mert azt használtan vettem. Ami most van a gépházban, az enyém kezdetek óta és nem volt nagy terhelés alatt. A ventije csapágyas, csak ezért nem szerettem.
Egyébként a sata kábelt is lecseréltem.A vga driverek cserélgetésével sokat képes változni a helyzet. Nem használok vga kártyát, de már azzal is teszteltem, 2x is beszereltem, most megint kint áll. Általában javított a fagyások számán, illetve elkerültem hogy egy szerencsétlen uninstall után ne kapjak képet az apu kimenetről. Minden esetben dvi-t használok.
Jogos a kérdés, de ráért volna. A táp téma túl van lihegve. Nem az a nulladik lépés hogy azt feltétlenül cserélem, de igen esetemben is felmerült, és hát volt cseretápom szerencsére.
Csaba_20_ , stol , ezeket olvastam előszeretettel, de már rég meguntam. [link] különösen a dtk, de az acorp sem egy ligában evez(ett) a többi márkával, gyengék között is van külkönbség[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok! Tudom, hajmeresztő, de megkértek egy Lenovo Thinkcentre M83 munkaállomás Windows server 2003-ként való telepítésére (ehhez van licenszük és gallyra ment az előző dc). Ez egy Intel Q85-ös chipsetű gép (i5-4430 procival) és egyelőre nem szeretném ide módra áttenni, de sajnos nem találtam olyan sata ahci drivert, amit be tudnék vele etetni az elején (usb-s floppyról). Létezik egyáltalán ilyesmi? Esetleg ez operációs rendszer topicba való kérdés?
Üdv és köszi!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
izee
őstag
Továbbá van van új alaplapom, processzorom és másik forrásból memóriám. Egy viszonylag jó graf driver van fent (amd oldaláról a legfrissebb), mert már naponta csak 2x-4x fagy le a gép.....nem óránként 2x....
2 féle rammal próbáltam, amik önmagukban valószínűleg jók, de lehet h nem kompatibilis a lappal, a régi rammal rosszabb volt, már csak az "új" van meg. Valami noname ez céges gépből.Lap vagy más lehet a problémám?
1) Le szokott fagyni
2) Az utolsó bekábelezés óta a kikapcsolás helyett újraindul.
3) El se indul. Kifejtem:
Ma reggel "hidegen" indítás kb 5-10-edjére sikerült. Legtöbbször monitor be se kapcsol vagy az alaplap típusáig még éppen eljut. Máskor kezdi betölteni a win-t és mielőtt behozza, sötét képernyő. Ma reggel nem volt ilyen, de leggyakrabban mégis akkor nem indul, amikor a win7 kezd betölteni és kezdi összerakni a win7 logó négy ablakát. Na annak az ablakoknak az első pixele megjelenik és nem ritkán lefagy.
A napi 2-4 fagyás ezen felül használat közben értendő.Giga F2A88XM-DS2;
A4-6300Ha ezt visszapostázom és nem lesz meg a hiba, csak visszaküldik akkor 2 posta ára 3k lesz.
-
izee
őstag
Hello! Kikapcsolom a gépem rendesen leállítás a start menuben vagy pedig power gomb segítségével és ugyanazt csinálják. Nemcsak leáll ahogy kell, hanem újraindul!
Létezik ilyen vírus? Hogy lehet ezt rosszul kábelezni...? Ez nem kábelezés hiba...Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
grrpowa
aktív tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ASUS M5A78L-M LX3 lapot, és hozzá egy AMD FX 6300-as 6 magos kis proccot.
A kérdésem az lenne, hogy szükséges-e bioszt frissítenem a teljes kezeléshez, vagy jó a mostani gyári biosz ami fent van? 1201-es ha jól rémlik...
Válaszokat előre is köszönöm. -
baboss
őstag
Sziasztok.
Az alaplapon a chassis fan 3 ventilátort nem tudom szabályozni,idáig ment,úgy néz ki meghalt.
Fix fordulaton megy csak.Gariban megcsinálják,vagy cserélik az alaplapot.Ezt kéne mutatni a programnak,bios alatt se lehet szabályozni.
A másik hiba pedig az,hogy ha újraindítom a gépet akkor CPU hibával nem indul el az OP (a CPU led világít) és a digit kijelző 00-át mutat.Csak restart után,vagy ha a főkapcsolót hosszan nyomom akkor indul el az OP.Megcsináltam a resetet az alaplapon,de a hiba ugyan úgy megmaradt Alvásnál és hibernálásnál nincs gond vele
Alaplap ASUS MAXIMUS VI FORMULA.
CPU intel G3258.[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
Hali.
Kicsit offos leszek
Tegnap tettem fel egy kérdést itt: [link] Legutolsó HSZ
Ha valaki meg tudná válaszolni végre azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
grrpowa
aktív tag
válasz mrobes #34601 üzenetére
Hát én a pc bontóban vettem kb 3-4 éve vagy egy csomót de elosztogattam itt hardveraprón szerintem vagy 3-4 embernek biztosan adtam itt szedegettem össze egy rakásal
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest