- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
A Windows 10 lesz az utolsó Windows!"
- miért nem az? Került bárkinek pénzbe a Windows 11 akinek megvolt a Windows 10?Ez egy nagyon demagog erveles. Akinek anno volt Win7-e annak is ingyen volt a 10-esre valo upgrade, ergo Win7 volt az utolso windows az ervelesed szerint.
En is valtanek. Csak jelenleg a legutobbi nagy frissites ota vannak gondok 11 alatt. Alt-tab soran bizonyos jatekok kifagynak, stuttering jatek es kepnezegetes kozben stb.
Ami nekem nagyon tetszik, hogy pl 13-14. gen intel procid van. Biost frisstesz, ami reseteli a TPM kulcsot, akkor vehetsz egy uj Win 11-et. (persze ez kivedheto, ha frissites elott kikapcsolod a TPM-et, de errol az atlag felhasznalo nem tud).
Szoval jelenleg tobb gond van a Win11-el mint elony. Anno a 10-el is voltak gondok nagyon sokaig, nem veletlen, hogy a Win7 sokaig viragzott.
-
Egon
nagyúr
miért? melyik cég támogatja még ilyen sokáig az operációs rendszereit (az Apple az iOS-en kívül). Talán a Google az Androiddal?
Ennek semmi köze sincs a monopólium fogalmához. Linkelném pl. a Wikipédia fogalommeghatározó cikkét, de minek, ha neked úgyis degradál elolvasni?
miért nem az? Került bárkinek pénzbe a Windows 11 akinek megvolt a Windows 10?
Megintcsak fogalomzavar. Ha a Win10 lenne az utolsó Windows, akkor jelen cikk létre sem jöhetett volna ugyebár, és az MS sem erőltetné a váltást Win11-re...
-
Attila0
őstag
Jó, de mint a mellékelt ábra is mutatja, azon bizonyos mértékbe lehet finomítani. Mert egy ideje már én sem a windows 10 "gyári" Start menüjét használom. De hogy írjak valami ó-divatosabbat is, nekem még az XP/7-ben teljes Claasic Windows kinézet is teljes mértékben megfelelne
-
Egon
nagyúr
Miért lennék hajlandó utánanézni bármi statisztikának?
Mondjuk hogy kompetensnek tűnj egy kapcsolódó vitában?
Persze ha ez nem cél, akkor nem szóltam...
Az meg hogy akármelyik cég nem akarja támogatni a régebbi szoftvereit a végtelenségig elég evidens.
Ez nyilvánvaló. Csak mondjuk lehet (de csak lehet!) hogy érdemes alkalmazkodni a piaci realitásokhoz (ha már ennyien használják még, némileg kitolni a támogatást), lehet (de csak lehet!) hogy érdemes elkerülni a monopóliumra vonatkozó vádakat, lehet (de csak lehet!) hogy nem kellene felelőtlenül ígérgetni ("A Windows 10 lesz az utolsó Windows!"), satöbbi...
-
Attila0
őstag
Igen, pont erre gondoltam én is. Tehát aki mondjuk keményen játszik, vagy, komolyabb grafikai programokat futtat, az a Windowstól függetlenül is hamar korszerűsíteni fogja a számítógépét. De, aki csak otthoni filmezős, internetezős gépet használ az nem hinném, hogy 2025 végétől olyan adattípust fog tárolni ami feltétlenül TPM 2.0 hoz tartozó adatvédelmi szintet fog megkövetelni. Vagy ha mégis, akkor nekem már az elmúlt tízen pár évben is rohadt nagy veszélyben voltak a dolgaim, pedig külső vinyón is megvannak.
-
Attila0
őstag
Nekem erről az egészről csak egy gondolatom van. Szóval hogy a Windows eddigi történelmében előfordult-e, már hogy a Microsoft tömeges hardvercserére kényszerítette volna felhasználókat, vagy teljesen a felhasználóra bízta, hogy mikortól ítéli korszerűtlenné a saját számítógépét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest