- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
"Cégnél sokszor van, amit ki kell tenni netre. Amit nem kell, azt tűzfal, stb."
Igen, azzal én is tisztában vagyok hogy van amit közszemlére kell tenniük, különben nem pörögne a biznisz. Viszont még kezdő számítógépfelhasználó koromban olvastam egy intranet nevű belső hálózatról. Na, most ebből az emlékemből építkeztem.
-
-
Attila0
őstag
válasz
Carlos Padre #113 üzenetére
Nem, nem én értetlenkedem, hanem inkább egymást nem értjük meg teljesen. Szóval, tegyük fel hogy valaki a leírt példádat követve, már Pentium 1-en elkezdte az internetezést. Na, szóval ha ez így van akkor még ő is később futott a PC-s boltba új gépért mint az, aki már 1995-ben is csak a legújabb játékokkal volt hajlandó játszani
-
Attila0
őstag
válasz
Carlos Padre #110 üzenetére
Szerintem ez már 20-30 éve is ugyanúgy felhasználásfüggő volt mint ma. tehát szerintem aki csak internetezett az akkor sem szaladt évente új gépet venni.
-
Attila0
őstag
válasz
E.Kaufmann #106 üzenetére
Ezzel csak az a bajom, hogy egy TV-t még előbb kellene cserélnem mint egy számítógépet.
-
Attila0
őstag
válasz
E.Kaufmann #104 üzenetére
Nem baj, én akkor is ragaszkodom a PC-hez, mert ilyen maradi vagyok.
-
Attila0
őstag
válasz
E.Kaufmann #100 üzenetére
Mert mondjuk internetezéshez/filmezéshez nem szeretnék okos telefont, vagy tablet-et használni? Szóval nekem kell a min. 22-24"-os kijelző
-
Attila0
őstag
válasz
E.Kaufmann #94 üzenetére
2025-ben ezek közül melyiket nem éred el PC használata nélkül, avagy melyikhez nem elég egy internetcsatlakozással rendelkező nagy kijelzős TV?
-
Attila0
őstag
válasz
Carlos Padre #90 üzenetére
Miért, 20-30 éve még más volt az általános igény (Office, internet, filmnézés) mint most, 2025-ben? Mert szerintem ez az elmúlt 2-3 évtizedben sem nagyon változott
-
Attila0
őstag
Jó, de mint a mellékelt ábra is mutatja, azon bizonyos mértékbe lehet finomítani. Mert egy ideje már én sem a windows 10 "gyári" Start menüjét használom. De hogy írjak valami ó-divatosabbat is, nekem még az XP/7-ben teljes Claasic Windows kinézet is teljes mértékben megfelelne
-
Attila0
őstag
válasz
E.Kaufmann #55 üzenetére
Látom nem értitek hogy itt nem csak egy operációs rendszer lejáró életciklusa miatt háborognak a felhasználók.
-
Attila0
őstag
Igen, pont erre gondoltam én is. Tehát aki mondjuk keményen játszik, vagy, komolyabb grafikai programokat futtat, az a Windowstól függetlenül is hamar korszerűsíteni fogja a számítógépét. De, aki csak otthoni filmezős, internetezős gépet használ az nem hinném, hogy 2025 végétől olyan adattípust fog tárolni ami feltétlenül TPM 2.0 hoz tartozó adatvédelmi szintet fog megkövetelni. Vagy ha mégis, akkor nekem már az elmúlt tízen pár évben is rohadt nagy veszélyben voltak a dolgaim, pedig külső vinyón is megvannak.
-
Attila0
őstag
Nekem erről az egészről csak egy gondolatom van. Szóval hogy a Windows eddigi történelmében előfordult-e, már hogy a Microsoft tömeges hardvercserére kényszerítette volna felhasználókat, vagy teljesen a felhasználóra bízta, hogy mikortól ítéli korszerűtlenné a saját számítógépét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest