- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden szitu más és más. Egy biztos: az nagyon nem pálya, ha ilyenektől FÜGG a júzer előmenetele, mert akkor már kényszer.
Egyik melóhelyemen azon buktam el, hogy az amúgy nem fizetett ebédszünetben a nálam fentebb lévő kollégák folyamatosan megállás nélkül a szakterületükről dumáltak, egyszerűen a lazac és az uborkasaláta között, full saját időmben bele kellett volna folymon a süketelésükbe, kb agyi triplaszaltóval, mert totál mással foglalkozom. Nem ment, ezért egy idő után külön ebédeltem, izolálódtam, előmeneteli lehetőségek elpárologtak és meg is lett a melóhely váltás idővel. -
"nincs annyi interakciója napi szinten a kollégákkal (igyunk egy kávét elmesélem hogy a kutyámnak milyen selymes a szőre) ami összekovácsolta volna annyira őket"
Na, a mi cégünknél pont ezt ölték ki. Valakinek cseszte a szemét, hogy napi 2x10 perc azzal ment el, hogy mi IT-sok, meg a beszerzők és értékesítők egy légtérben megkávéztunk, és közben mentek a poénok, na meg nem egy esetben burkoltan egyfajta IT alapképzés, security awareness fejlesztés a kollégáknak, stb.. Természetesen 30 perc ebédidőt minden nap le kell dolgozni akkor is, ha egyébként én speciel nem ebédelek, és reggelizni is úgy szoktam, hogy befelé menet az irodába bedobok valamit az automatából / büféből, szóval a reggeli / déli kávézással még csak épp, hogy csak kihasználtam azt az időt, amit kötelezően ledolgoztatnak velem pluszban. Mondtam is a kollégámnak, hogy más cégek százezreket költenek csapatépítésre, hogy az eltérő területen dolgozó kollégák legalább odáig eljussanak, hogy két mondatot tudjanak mondani a másikról a keresztnevükön kívül, nálunk meg azt a természetes interakciót, ami irodaházon belül kialakult, tudatosan szétcseszi néhány péniszképű. Hihetetlen. Homeoffice meg olyan, mint a yetilábnyom, állítólag van ilyen, csak még senki nem látta.
@bambano:
"a többi csapatépítést én feleslegesnek látom, azok max. berúgásra meg megcsalásra jók."
+1, kábé ennyi értelmét látom én is; legalizált csöcsmarkolászás és pöcsmustra a kiégett, szar házasságban élő középkorúaknak, akiknek az új dolgozók tágra nyitott szemmel-szájjal nyelik be a faa...szságaikat.
-
bambano
titán
Ezt írtad: "villogtatják a szemedbe a folyosón a céges logót, a liften nem olyan gombot nyomsz meg, ha az iroda nem céges zöld/kék/piros/narancssárga akkor egyszerűen hidegen hagy hol dolgozol"
erre kaptad válaszul, hogy az ilyen ellen meg kell tanulni védekezni, mert ha egy ilyen (és hasonlók) elkábít, akkor esetleg elfelejtesz kiállni magadért. Más pedig nem fog.a csapatkohéziót pedig nem az határozza meg szerintem, hogy milyen céges irodában meg ilyen-olyan hr-esek által kitalált programok, módszerek akarnak csapatot kovácsolni, hanem az, hogyha bekerül a barna anyag a ventilátorba, akkor ki hogy teljesít és kire számíthatsz.
-
bambano
titán
nálunk mindig azok épültek be a csapatba, akik komolyat produkáltak, mikor kiborult a bili.
a többi csapatépítést én feleslegesnek látom, azok max. berúgásra meg megcsalásra jók.az érdekeidet pedig rajtad kívül senki nem fogja képviselni, a te dolgod, hogy felvértezd magad a vállalati manipuláció ellen.
ezekkel a "komoly" hr bullshitekkel kapcsolatban meg az a tapasztalatom, hogy ott volt sok hr bullshit, ahol pancser volt a hr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest