- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
A csapattal a pszihológusok, vállalati megrendelésre kitalálták, hogy a felsővezetés hogy úszhatja meg az egész bonyodalmat hogy érdemek szerint, és némileg igazságosan elossza a munkát és a bért, egyúttal azt is hogy általában kelljen konyítania bármihez. Bedobnak mindenkit egy battle royale üstbe, ez a csapat és magától összeáll a génekbe kódolt civilizáció előtti törzsi hierarchia. A csapatépítés ezeknek a katalizátora, meggyorsítja a folyamatot.
-
Nem az egész. Csak népszerű egy vallás. A marketinggel ellentétben ha 20%-ot haladtunk volna a feudalizmushoz képest, az már komoly eredmény lenne.
"de az is benne van, hogy mik az elveid. én azt gondolom, hogy 5x8 órára szerződtem, minden más az én döntésem és senki nem ugathat bele." - ez így van. Aztán egy email, egy teló, ezt nagyon fontos vóna, arra "készülni kell"... Láttam ilyet nem keveset. Ja meg itt a briteknél nagy divat: kapsz 2-3órás "műszakokat", a bejárogatás meg a "te dolgod"...
-
-
"akkor esetleg elfelejtesz kiállni magadért. Más pedig nem fog."
Bingó. Leírtad a munkásosztály úgy 80-90%át. A címkék szerint szociálisabb-emberbarátabb Nyugatisztánban élek, és élő egyenes adásban néztem végig, ahogy egy állítólag demokratikus berendezkedésű országban a munkásosztály szépen végignézte, ahogy egyetlen év alatt a reálbérei buknak kb 40%-ot, miközben a zsírfej haveri cégek (enerigaipar pl) 3 hegynyi profitot talicskázik el adóparadicsomokba. Talán 2-3kategória próbált sztrájkolgatni néhány gombért (azaz hogy a 40% életszínvonal-bukta mondjuk legyen csak 20% és a bevezetett szivatásoknak(!) csak a fele menjen át)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest