- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Nem a tőzsdei cégek teljesítményéért vagy felelős, hanem azért, hogy jó részvényeket válassz ki, megfelelő időpontban adj/vegyél, és lásd a piac trendjeit. Ez mind a saját felelősséged, és saját döntéseid következtében vagy profitábilis, vagy nem.
Nyilván egy tőzsdei piac labilisabb, mint egy random kisvállalkozás, de a nagyobb rizikóért nagyobb eredmény is járhat.
-
-
Janika(1982)
senior tag
Nagyban csinálom,van hogy 10 szer is adok veszek egy nap,kicsiért is lehajolok,tegnapi záráskor vettem OTP-majd ma csúcs közelében adtam el-stop lossal.
Meg ilyen időkben nincsen nagy forgalom sem.
A nagyok meg záróáras kereskednek,én is néha,17:05-től vannak-akkor vannak több százezres tételek is! -
-
Én se iszok, alkalmanként se. Nem is voltam soha a társaság kedvence, mert hát errefelé is dívik a "b*zivagyhanemiszóvelem" népi játék. Ezekre a céges bullshitekre én se járok, ha csak lehet, de a nejem például nem hagy ki egyet sem, mert hát "megszólják". Eddig minden helyemről én jöttem el, őt meg úgy rúgták ki, szóval nem biztos, hogy működik, de mint a legtöbb nő, 19-szer megy a falnak fejjel akkor is, ha maga Kaby Lame áll a 20 centire lévő ajtó mellett, és mutatja a kijáratot...
@jack982
"na, akkor nem kell dell és ubisoft termékeket venni többet.
"
A Latitude széria "fejlődését" elnézve ez a veszély amúgy se fenyeget.
-
Nálunk tavaly úgy harangozták be a karácsonyi vacsorát, hogy még mi fizessünk be 30 fontot fejenként
. Tehát: passzoljam le a komplett esti gyerekprogramot az asszonynak, és húzzak le 6-8 órát ott, ahol a cég mondja, vedeljek fél vödör szeszt hogy kibírjam (évek óta nem alkoholizálok már) a féltől mattrészegig terjedő munkatársak társaságát - emiatt ugye +20font taxira. Az egész aktivitásért 0 munkaóra elkönyvelve és még fizessek is érte
Szumma: nem csak én hiányoztam
-
Ez jó!
#2 ilor14 nálunk nagy valószínűséggel az említett költséghatékonyság miatt is hagyták, hogy maradhassunk home officeban. Meg eleve mindenki az ország különböző szegleteiből dolgozik, így nem lenne egyszerű bejárni, Sőt, tovább megyek, 2022 körül ha jól emlékszem még egy home office pénzt is megítéltek nekünk, ami az otthoni áram ill. internethasználatra van, összege ilyen 30 Euro kb.
-
rxmiss
aktív tag
nekem is van fb-nal dolgozo ex-kollegam es o nagyon jo programozo volt korabban is, amig rendszeresen beszeltunk folyton jokat mondott a lehetosegekrol es eleg szep hazat vett egy ido utan
mi is azon szoktunk szorakozni h a gonosz kapitalista jujjdekizsakmanyolo ceggel ugy tudunk kiszurni, ha nem dolgozunk rendesen.
mert igy eleg jol lepkedunk felfele (kizarolag szakmai vonal) es harom evre elosztott reszvenycsomagokat ajanlanak meg, amik nyilvan mennek a levesbe, ha allast valtasz, tehat meger(het)i maradni mig le nem jar. raadasul a rendes evenkenti bonusz %-od is magasabb, ha magasabb pozicioban vagy, szoval ez a resze sem rossz.de egyetertek azzal az allitassal is h valtassal sokszor nagyobb ugrast lehet elerni, mint maradassal. amikor mar eleg nagy egy ceg, mindig az a hozzaallas h 'mindenki potolhato', sot, en hallottam managgatol olyan elmeletet is, miszerint ha valaki potolhatatlanna valik, azonnal ki kell rugni, mert az egy sok szempontbol hibas allapot.
es hogy on is legyek: szerintem nem lehet csak ugy vizsgalni magaban h a HO jo-e v rossz. tenyleg fugg az adott allastol, a munkahelytol es meg az egyen hozzaallasatol is. az en tapasztalatom is az, hogy van ertelme, ha jo a ceges kultura es hozzaallas, akkor HO-val sokkal kevesbe oroklodik.
-
vzozo
senior tag
nem gondolod, hogy négy éve ugyanannál a cégnél van aki tényleg jó (fejlesztő) mondjuk.
WUT...?
Hallottál már valaha a Tier 3 cégekről? Big tech megvan?
Juniorként lehet megéri ugrálgatni, főleg ha csak ilyen himi-humi Tier 1-2 cégekhez jut be az ember kellő tapasztalat híján, de aztán egy bizonyos szint felett teljesen jól (és jó juttatási csomagért) el lehet dolgozgatni ugyanazon a munkahelyen.
Másrészt akkor már általában van család, ház, stabilitás. Nem mindenkinek abból áll az élete, hogy évente munkahelyet vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest