- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Értem. Valószínűsítem, hogy szerinted is kell lennie ettől függetlenül egy általános prioritásnak egy mobilOS-nél, és valószínűsítem, hogy szerinted is fontosabb egy mobiltelefonnál a névjegyzék megfelelő működése minden téren, mint új emojik-memojik-ikonszínek, ... bemutatása, ha neked ez nem is annyira fontos. De mindegy is, nem akarok lovagolni ezen.
-
Ádám16
addikt
A megszokott stílus.
Én tudatlan, most találkoztam ezzel az infóval először. Jövőre nem tervezem bedobni.
S ettől függetlenül nem érdekel, hogy ezek tervezését az Apple kiadja másnak, egy keynote-on rengetegszer ki volt emelve az emoji-memoji szarság.
Egyszer lehetett volna szó (és tény) arról, hogy a névjegyzéket, keresőt rendbeszedték. Erősebben tapsoltam volna én is, és szerintem sokan mások is. -
Zsolt,72
senior tag
Érdekes, hogy ugyanezt, ugyanígy megteszi a Samsung, SONY, Xiaomi, Oppo stb (ami rendben is van, hiszen az ő felhasználóik között is akad, aki használja ezeket), őket mégsem szurkálják emiatt. S az említett esetekben sem a gyártót kellene célba vennie a kritikát megfogalmazó illetőnek… már feltéve, hogy tisztában van vele, hogy mi is történik valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest