Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Csebesz86 #95 üzenetére
Igen, ezt sokan szokták emlegetni. Volna rá igény, előbb-utóbb talán lesz is csúszka, hiszen az elmúlt évek során sok ilyen jellegű fejlesztés került be az iOS-be.
Nekem azért nem hiányzik Android után sem, mert már ott is ugyanúgy használtam, mint most: vagy vannak hangok (és akkor számomra mindegy, hogy melyik hang milyen erős), vagy némítva használom (akkor pedig ugyancsak mindegy, hogy melyik hang milyen erős).
-
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Nem kell (nem is lehet
) külön BE/KI kapcsolni, mert ez fix funkció. Pontosan egyszerre próbáld megnyomni őket és készen lesz a kép.
A kérdéshez: ezt pont nem tudom tesztelni, mert nálam nincs több egyforma név a listán. Ellenben simán el tudom fogadni, hogy úgy van, ahogy leírtad. -
Zsolt,72
senior tag
Érdekes, hogy ugyanezt, ugyanígy megteszi a Samsung, SONY, Xiaomi, Oppo stb (ami rendben is van, hiszen az ő felhasználóik között is akad, aki használja ezeket), őket mégsem szurkálják emiatt. S az említett esetekben sem a gyártót kellene célba vennie a kritikát megfogalmazó illetőnek… már feltéve, hogy tisztában van vele, hogy mi is történik valójában.
-
Zsolt,72
senior tag
Azt vajon mikor fogják megoldani, hogy egy telefonszám hívásához ne kelljen menük rengetegét bújni?
Erre a célra nekem nagyon bevált a Spotlight kereső (lefelé suhintás csalogatja elő).
A Yettelhez elég egy „y” karaktert bevinni: [kép]Viktória húgom megtalálása sem igényelt többet, mint egy „v” betűt: [kép]
A fellelt névjegyek azonnal hívhatóak is (akár FaceTime, akár mobil módban, illetve üzenet is közvetlenül küldhető, mert ott vannak a név mellett az ikonjaik, nem szükséges további lépés hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged