Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

Szerintem rengeteg újdonságot hozott az új iOS, bár nekem személy szerint egyik sem olyan fontos, mert nem annyira érdekelnek a testreszabhatósági lehetőségek. Viszont az új animációk faszák, nekem azok többet tesznek hozzá a felhasználói élményhez. Kíváncsi leszek, hogy az ikonok színezése, témázása milyen lesz amúgy, mert droidon minden esetben a külsős appoknál bukott meg a dolog, ott vagy nem ment, vagy béna lett. Itt is csak almás appokkal mutatta. Majd kiderül. Voltam 6 hónapig droidon kitérőn, nekem onnan 4 dolog hiányzik, azokból 1-re lett megoldás. Az első: Ha már testreszabhatóság. Hiába lehet bárhova tenni az ikont, ha nem lehet 5 app egy sorban. Nekem ez azért fontos, mert pofásabb, ha nem csak ikon van a képernőn, de azért nem fogom csinosítani, hogy funkcionalitásban veszítsek. Tehát nem fogok kevesebb appot egy oldalra tenni, hogy egy fasza widget elférjen, vagy jobban mutasson a háttérkép. Nekem úgy van, hogy első oldalon a gyakran használt appok, másodikon a ritkábban, harmadikon meg az alig. Ha lehetne több ikon egy oldalon, akkor beleférne a csinosítás, mert a minennapi appok mellett maradna hely. És így a 2. és 3. oldalon is. Így nem sok értelme van, max ha nincs tele az oldal, akkor lehet lentről építkezni, hogy a teteje üres maradjon kényelmi funkciók miatt. A másik a notik. Jó lenne, ha ki tudná bontani teljesen, nem csak az első pár sort mutatná. Ez ritkábban jönne jól, de néha igen. A harmadik pedig a vágólap. Ritkán kellett, de akkor hasznos volt az a funkció, hogy elértem az előzményeket, nem csak egy dolog volt ott. A negyedik, hogy a hotspot funkciót gyorsabban el lehet érni. Ez az újj cc-ben opció lesz. Szóval nekem nem hozott sok újat, de alapvetően egy korrekt update. Droidon nekem továbbra is picivel több a zavaró dolog a saját szempontjaim szerint, de továbbra is nyitott leszek a droidos készülékekre, mert összelegózva már lenne olyan készülék ami jobban megfelelne mint az iPhone, de konkrét droidos telefon még nincs.

Új hozzászólás Aktív témák