- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Emunem #22294 üzenetére
Segítek, ha nem akarsz kísérletezni csak minden téren jó gumit vegyél Michelint.
P zero egy nagy zero. Volt egyik használt Volvómon is, az mindenhol sz@r volt. Porsche is azzal jött sajnos. Szárazon jó, de az nem nehéz. Vizesen se annyira rossz mint volt, egész használható. Átmeneti időben mikor nedvesedik full korcsolya pálya. Olyan helyeken megcsúszik ahol egy linglongot is egykézzél fognék. A Volvo 4 éves PS4S szettje körbe röhögi.
Illetve nincs gyenge pontja. Mindenhol / mindenben jó.
Fater és ismerős a contikat próbálta végig. Azok is hiába javulnak ha mindig marad valami hatalmas gyenge pont. Nagyon gyorsan kopik vagy könnyen felúszik... Bridgestone az kukába való, GY nem próbáltam csak telit az atom kula.
Egy biztos én befejeztem a szórakozást, ezt próbáld ki, azt próbáld ki, ez most már nem olyan, ez már jobb...
Michelinnel jött a 2 Toyota. Volvo is az, Porsche sajnos nem de előbb lesz eladva mint gumi cserélve és főként vizes úton csúszkálok, úgy meg nem kopik. Egy biztos, ha valamire gumit veszek amit használni is fogunk egy darabig akkor az Michelin lesz. Ahogy reagál vészhelyzetekben, hidegen, melegen, vízen, határon... Nincs gyenge pontja = hatalmas biztonság és tartalék. No meg lassan kopnak.
Megrakott Toyota furgonnal este vizes úton kellett vészfékeznem enyhe kanyarba. Nem gondoltam volna hogy meg fog állni, nagy súly, 80km/h, akkorát lassult hogy én is meglepődtem és tartalék is volt a fékútban. Akkor is egy dologra gondoltam: Csak Michelint fogok venni ezentúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest