- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
-
Voice24
őstag
válasz
anadroid #636 üzenetére
Vannak szabályt erősítő kivételek, ezt én tanúsíthatom:
kb. 30 évvel ezelőtt, ifjúkoromban elmentünk a Forma1-re, a szilasligeti kempingben olasz család mellett sátoroztunk. Nagyjából össze is haverkodtunk velük (bár csak jelbeszéddel és pilótanevekkel tudtunk kommunikálni), és egyik nap a családfő megkínált minket kávéval. Mi köszönettel elfogadtuk, de eléggé megdöbbentünk, amikor ilyen müzlistál méretű edényben hozta oda nekünk. Haverral összenéztünk, hogy hogyan fogjuk mi ezt meginni, de a második döbbenet akkor jött, amikor beleittunk. Az ugyanis tényleg egy híg lötty volt, ami köszönőviszonyban sem volt azzal, amit mi kávé gyanánt ittunk (és iszunk ma is). -
No.01
addikt
válasz
anadroid #564 üzenetére
Ezt nem tudtam, de sejtettem. Ezert nem is tettem soha a sajat kavegepeimbe csak azt amit a gyarto is ajanl
Persze nem vagyunk egyformak. A kollega is teljesen nyugodt szivvel ontotte bele reven, ha jo a vizforralonakakkor jo a kavegepnek is holott ez azert nem feltetlenul van igy. Inkabb azt mondom, h en szeretek elovigyazatos lenni.
-
tomy86
addikt
válasz
anadroid #532 üzenetére
Jó ötlet, kipróbálom hogy ilyenkor elmúlik-e a jelzés. Bár kissé szkeptikus vagyok, mert amióta megvan (2 hónap), még a közelébe sem jutottam a gyárilag megadott 14 darabos tárolókapacitásnak.
Bár ha ez lesz a legnagyobb baja, akkor ezzel is jóban leszek, mint az elődjével 😀 -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest