- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
juve600 #4789 üzenetére
Ez még jobb is, már csak a gőzcsöve miatt is! Majd mesélj, milyen!
Én meg közben kicseréltem az ULKÁt a gyári magasabb vízhozamúra a Philipsben, ami így még mindig teszi a dolgát a Sarista főzőegységgel, tökéletes az öblítés be- és kikapcsoláskor és friss világos pörköléssel nincs panaszom a főzetre sem.
Mindent egybevetve, csak az őrlővel volt probléma és sokat javított a minőségen a precízebb főzőegység, de a gyárival is elérhető ez a szint ha kicseréljük a kerámia nyomásfokozót a hagyományos üveggolyóra. Már több mint két éve használom ezt az automatát és ugyan használok karos gépet is mellette, nem volt még olyan alapanyag amiből ne tudta volna kihozni a maximumot, legyen az cinnamon pörkölésű kávé, olasz szén, bolti tégla vagy rooibos por.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
juve600 #4776 üzenetére
Egy normálisan működő pumpának illene felszívni a vizet, a még levegős csövön keresztül is, pláne így, hogy a közlekedő edények törvénye szerint, magasabban van a vízszint, mint maga a pumpa, tehát még az is rásegít.
Attól függetlenül, hogy ez a fajta pumpa vízben érzi jól magát és nem is tesz jót neki a szárazon való járatás, de ennyit még ki kell bírnia. Ha ugyanis a gumigyűrűket, illetve rezgőtengelyt szilikonzsírral / olajjal vékonyan megkenve rakom össze, az bőven biztosít annyi kenést, ami a víz megérkezéséig kitart.
-
törölt tag
válasz
juve600 #4773 üzenetére
Ahogy Dr. Szilikát írta, tudsz forróvizet átengedni, az lehet a legközvetlenebb, legrövidebb út, automatánál is forró víz módban lehet légteleníteni. Igaz olyankor nem fűt fel a gép. Nem tudom itt van-e ilyen szerviz mód. Elég bosszantó hogy nem tudnak eladni egy jó gépet mert nincsenek felkészülve az üzembehelyezésre.
-
törölt tag
válasz
juve600 #4769 üzenetére
Én is így voltam a Catlerrel, ha nem indul be, megy vissza...
Még azt próbáld meg hogy a tartály alatt a szelepbe tölts vizet és a tartály szelepet is járasd meg, a mosogató felett nyisd ki alulról megnyomva azt a pöcköt ami kinyitja. Aztán rakd a helyére, mondjuk úgy hogy közben jár a pumpa. Hátha. Nincs több tippem. -
törölt tag
válasz
juve600 #4766 üzenetére
Gravitáció, gyorsulás. Meg van töltve a víztartály és a pumpa működése közben a konyhapulton előredöntöd a gépet aztán határozottan hátra hogy megdöccenjen a hátsó talpa, a gyorsulás meg a mozgás miatt belekerülhet a víz a vízvezetékbe, kirázódhat egy buborék ami elzárja a víz útját.
Életre kell pofozni mint egy kiselefántot.
És úgy érzem kezd a legfurább szál kialakulni ebben a topikban.
-
törölt tag
válasz
juve600 #4759 üzenetére
Teletöltöm, döcögtetem, belerázom gyakorlatilag a csőbe a vizet, de csak ésszel...
Automatákhoz láttam már kis pumpát amivel fel lehet tölteni a vízvezeték rendszert, de sose használtam, pumpacserék során is csak döcögtetni kellett, de eddig még minden új kávégépet is, dolce gustosat is, a Catlert is.
-
Dr. Szilikát
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ninebot by Segway F25E II
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest