- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
szanozs #13105 üzenetére
Nem arra gondoltam, a gép csak a gőzt adja, azzal nincs mit tenni, ha jön rendesen. Ha jól tudom, az alábbi szerkezet lehet, egyszerű, de valamit eltolt benne. Már akkor sem volt világos, mert nem tudta leírni sem érthetőn, nekem meg nincs ilyen fajta, hogy kézben is lássam. De azt írta az illető, hogy végül sikerült neki.
Bemegy a gőz, a kis lyukon keresztül levegőt szív be az áramlat, bekeveri, ennyi csak.
https://www.amazon.com/Generic-Panarello-Assembly-Handgrip-Compatible/dp/B0D6NFWCRL
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
szanozs #11707 üzenetére
Előáztatás direkt van ilyen gépeknél, esetleg némelyiknél kikapcsolható menüben.
Előbb pár másodpercig megy a vízpumpa, nedvesíti az őrleményt, majd leáll pár másodpercre (áztatás, oldódás). Utána indul ismét.
Természetes az is, hogy a kimeneti szakaszban maradt öblítővizet tolja maga előtt. Valaki elkapja a poharat, ha nem szimpatizál ezzel.
De megfigyelheted, ha egyik kávé után főzöd a másikat, nem öblítővíz fog jönni, hanem az előző kávé maradéka, így nem tűnik fel, hogy ugyanaz történik lényegében.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
szanozs #9280 üzenetére
Nem nagyon szokták ajánlani a kancsós szűrőbetétek kiszárítását sem, bár valahol mintha írták volna (gyártói részről), hogy hosszabb vakációra meg lehetne tenni, majd ismét eljátszani a beáztatással járó procedúrát.
1 hét viszont semmi ilyen szempontból, inkább maradjon vizesen (amúgy sem lenne egyszerű teljesen kiszárítani), majd utána a friss csapvíz, klórossága esetén valamennyire fertőtlenít is.
Igaz, hogy 3 hónap után az aktív szénben már szaporodhatnak baktériumok, amit ezüstadalékkal kitolhatnak 6 hónapig is, de ezt a közvetlen ivóvizes használatra mondják. Itt viszont utána még a bojler is hőkezeli a vizet.
-
Nagya21
addikt
válasz
szanozs #9280 üzenetére
Hát sztem mindegy, mert tök üresre nemtod kijáratni a vizet.
Én azt mondom mielőtt hazamész üritsd ki a tartályt.
Amikor odaérsz, töltsd tele a tartályt friss vizzel, majd főzz 1-2 kv-t és öntsd ki, hogy a pangó víz eltávozzon, és a tartályból friss kerüljön a rendszerbe.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest