- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
zavatar #3120 üzenetére
Szia! Nem tudom, én nem vennék 10 éves konstrukciójú gépet. Vagy a fene tudja, lehet bevált és még mindig árulják
Ezt neked kell eldöntened. Nekem is DeLonghi van, teljesen meg vagyok elégedve vele. Melóhelyen Philips van, de sokat megy szervizbe, igaz legalább 10-15-en használják.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
zavatar #3071 üzenetére
A Saeco főzőegységet már vagy 10 éve gyártják, kisebb módosításokkal, de változatlan alapokra építve. Nem is csodálom, hogy bevált (a Siemens, Philips és egyéb típusokban is), szerintem jó masszív konstrukció, jól tisztítható stb. Eszerint csereszabatos
https://kavegepbolt.hu/Kozpontiegyseg-Odea-Giro
#3070 konzumpro
Amiket az előzményben is fejtegettem. Amellett pl. a fémszűrők alatti lerakódás tisztítása is alap dolog, remélhetőleg a szerviz is megtette.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
zavatar #3066 üzenetére
Miután a Saeco technikáját alaposan ismerem és a te gépeden is az ismerős alkatrészeket látom viszont (csak más köntösben), sokat segített volna az állítólag cserére szoruló alkatrészek megnevezése.
Tehettél volna egy próbát a két gép főzőegységének megcserélésével is, ami szintén egyformának tűnik, noha néha variálnak eltérő csatlakozók rászerelésével, amit így nem tudok megállapítani.
Nem mondom, hogy feltétlenül a főzőegység rejti a probléma okát, miután a vizes / lekváros jelenséget is ismerem, de tesztként érdekes lett volna egy komplett csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged