- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
Csabcy #13036 üzenetére
Szia. Én még az első használat előtt üresen letekertem kettesre, nagyon pocsék kávét csinált híg lekvár állagú pogácsával. Visszasírtam a 3300-ast. Dühömben egy lépésben átcsavartam 12-re, és onnan hoztam lefelé egyesével. Ami érdekes volt, hogy már néhány főzet és 1-2 fokozat állítás után marha jó kávét ( SZERINTÜNK!! ) kezdett csinálni, de továbbra is sár szerű zaccal. Aztán egyszercsak egyben maradt és beállt a vastagság is. Most 3-nál tartok, már nem állítgatom, számunkra tökéletesen vállalható, ízletes, nem híg, nem áttetsző főzetek készülnek, bármit készítünk. Nem tudom, hogy idővel beállt volna magától is, vagy kellett neki a legnagyobb fokozat kezdésnek, passz. Szerencsére marha jó lett, imádom. A hangját gyűlölöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Honda Forza 125
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest