- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Something_ #56751 üzenetére
persze láttam már én is nagy hangváltót, csak nem tudom hogy ehhez a három úthoz ez elegendő e, mert a neten sem nagyon találok róla semmit
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #56716 üzenetére
Azóta se volt a kezeim között hasonló, jó kis Infinity Beta,nem sok lehet belőle az országban.
-
Möhe
addikt
válasz
Something_ #56695 üzenetére
Én filózok a prs és a szetten. Csak ha jászik futár/posta. Meg beszélek szakival aki betesz mindent.
-
Osynho
addikt
válasz
Something_ #56692 üzenetére
Be lehet építeni pl a kesztyűtartóba, egyéb helyekre is.
El tudom képzelni mekkora visszalépés a gyári hifi az előzőhöz képest...
-
Möhe
addikt
válasz
Something_ #56692 üzenetére
Szia. Az sql-t mivel hajtottad?
-
kobefiam
csendes tag
válasz
Something_ #56608 üzenetére
Szerintem amit a gyári fej le fog adni az édes kevés ennek a szettnek. Én a helyedben egy kis méretű erősítőt valahova bemachinálnék, az ajtót meg kiszigetelném neki. Annak sincs értelme ha eladod használtként és veszel a pénzből egy olyat amit normálisabban meg tud hajtani, ergo kicserélnéd egy alacsonyabb katra.
-
Osynho
addikt
válasz
Something_ #54683 üzenetére
Akkor a coupe kárpitja teljesen más, mert touringba nem fér be a 16,5-es szettem közepe. :/
-
Osynho
addikt
válasz
Something_ #54681 üzenetére
Szép autó!
Amennyiben az első ajtókban komolyabb beépítés/panel van, tudnál mondani pár infót róla, akár privátban is.
-
kigoi
senior tag
válasz
Something_ #43830 üzenetére
80prs szerintem 70-75 reális
sql 165 45ropi
szerintemmásik kettőre nem tudom milyen kereslet lenne
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Something_ #38772 üzenetére
Nem tudom milyen a csipogód kialakitása, pár fénykép sokat segitene. Nekem van csavarnak (M4) hely a hátulján (kék karika), kifúrtam a tartót és rácsavaroztam.
Érdemes M3-as alátéttel megtámogatni a konzolt (piros karika), mert igy jobban lehet rögziteni, kevésbé nyalódik szét a műanyag.
[link] -
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #38770 üzenetére
Milyen hosszú kell? Van még valamim.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #38762 üzenetére
Marad még a kap. Most állítgatom, hogy mennyi mély kéne nekem.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Something_ #38765 üzenetére
Ha van csavarozási lehetőség a csipogó hátulján akkor igen. Az MNC-n is ejtettem egy fúrást és levágtam a füleket róla.
mortalwombat - Ott is árulják
Szerk: *de cserébe sokáig nyitva van.
-
mortalwombat
tag
válasz
Something_ #38762 üzenetére
S.Y.S. linkjét megnézve asszem ilyet láttam Media Marktban is.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #38731 üzenetére
Alulméretezve, rosszabb alkatrészekből
. Törölték a fészbúkom, így ismét nem eladó
.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #38723 üzenetére
Ha gondolod próbárok tudok adni steg 220.2-t csak, hogy legyen viszonyítási alapod.
-
barack1997
senior tag
válasz
Something_ #38725 üzenetére
Kompaktság alatt mit értesz ? 1 DIN az RS2 és ez is. A 2 USB a fontos mert akkor szerzek SSD-t és azon lesz a WAV. Kijelző jobb mint az RS2-nél ? Mármint kicsit kisebbek a pixelek ? Hangzás milyen ? A BT is érdekel
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #38723 üzenetére
Nem hiszem, hogy jól jártál...kivéve, ha jó áron jutottál hozzá. Nem mondom, hogy rossz, na de...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy úgy mégis miket hozott fel ellenérvként az amúgy kifejezetten jó Kicx KAP-ok ellen... -
Osynho
addikt
válasz
Something_ #38718 üzenetére
Kap27 felkerült az egyik facebookos csoportba 43 ezerért.
-
gabber01
addikt
válasz
Ehhez a nyomóhoz inkább a kap29-et illeszteném. Kocka kickereknek nehéz a membránjuk, kell a kraft nekik. De mindig is kicsit "tocsogósok" lesznek. Van akit ez nem zavar, sőt, illetve zenei stílustól függően előny, illetve hátrány.
-
Something_
őstag
válasz
Kap27 = kap47
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #38355 üzenetére
Márpedig a generátor milyensége és állapota nagyon nem mindegy, pláne egy ilyen öreg autóban. Volt valaha cserélve vagy felújítva legalább? Mert ha nem, akkor elképzelhető hogy újkori állapotának csak a töredékét tölti, és mivel menet közben a generátor a fő energiaforrás (az akksi csak a nagy, azonnali áramfelvételekre kell), így nem tud elegendő áramot termelni.
Jó lenne megnézetni egy autóvillamosságissal.Osynho: szemantika...
-
PiciPeti
őstag
válasz
Something_ #38355 üzenetére
Milyen vastag kábelek mennek, milyen hosszan? Gyári testelés (akksi-kaszni között) meg lett erősítve?
Erősítők hol vannak testelve?Ha álló motornál 12.7V az akkufesz, akkor az gyanús, mert 12.6 körül van egy új akku nyugalmi kapocsfeszültsége. Ha járó motornál esik be ennyire, az gáz. 2-3 tizednél többet nem nagyon lenne szabad rántania rajta...
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #38353 üzenetére
Generátor, ami az akksit tölti járó motor közben, tudod.
Na, az milyen teljesítményű? Egy Optima Red Top pl. jó választás. Az mehet elsődleges akksinak (aka. indító akksinak), a mostanit meg be lehet vágni hátulra, így nem feltétlenül kell a kondi sem.
Vezetékek méretezésével feltételezem nincs gond, nincsenek alulméretezve. -
gabber01
addikt
válasz
Something_ #38351 üzenetére
Milyen autó, milyen akksi, milyen generátor? De igen, ezek áramellátási problémára, illetve egyenetlenségre utalnak. Javaslom még a téli időszak előtt orvosold a problémát, mielőtt bejönnek plusz fogyasztók (ilyen olyan fűtések, + a hidegben lecsökken az akksi teljesítménye is).
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #38311 üzenetére
Nincs az 128
. Amúgy néztem gyári cd-vel is. "Vagy nem is tudom". Akkor csak szimplán kevés az én ízlésemnek.
Más: Sikerüpt szereznem egy Elna kondisort. Jelenleg egy soundstream 2fa kondi van bent. Kössem mellé, vagy inkább kössem ki?
Kell a kondi, mert amig nem volt villogottt minden a kocsiban nagyobb teljesítményen.
Khaosz:
Nekem akkor pukkant ugyan így, amikor el szállt valami a fehben. Elvittem Gombihoz, és megcsinálta. Nincs valahol túl közel a táp kábel az RCAkhoz? -
PiciPeti
őstag
válasz
Something_ #36091 üzenetére
80Hz alá szerintem nincs értelme engedni. Én is ott vágom a Predator 6/4-et.
-
k-feri65
senior tag
válasz
Something_ #36086 üzenetére
mi a gyári ajánlása? az alá nem nagyon érdemes leengedni...
-
k-feri65
senior tag
válasz
Something_ #36082 üzenetére
mi a terved a full elengedéssel? van alatta sub is? hány hz van vágva?
-
k-feri65
senior tag
válasz
Something_ #36077 üzenetére
hpf egy bizonyos freki felett átereszt lpf meg a bizonyos alatt....ha erre gondolsz...
-
k-feri65
senior tag
válasz
Something_ #35989 üzenetére
network 1 ben válaszd ki a közép csatorna vágásának az alját,,majd network 3 ban állítsd a vágásmeredekséget pass-ba...
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #34754 üzenetére
Nem Tom így
Hol rolcsi? -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #34751 üzenetére
Én is néztem. Én ennél kevesebbért is elmentem a habi rolandhoz
-
ssj81
aktív tag
válasz
Something_ #34743 üzenetére
Én egy Impact ládát vásároltam volna tőle a múlt héten,szerencsére megtaláltam róla a figyelmeztetést!
-
PiciPeti
őstag
válasz
Ilyen ügyekben egy rendőrségi feljelentés kilátásba helyezése csodákra képes. Ha mégsem, akkor nemes egyszerűséggel el kell menni a címére, és nagyon megverni....
-
gabber01
addikt
válasz
Az ilyen kis szaroknak a középkorban simán levágták a kezét...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Something_ #34511 üzenetére
köszönöm a segítséget
én meg dörzsölöm a tenyerem, hátsóakkus... szóval táp se kellene sok -
Shokkolo
addikt
válasz
Something_ #34507 üzenetére
Azért érdeklődök előre, mert van egy E46 coupe -m, eladó ugyan... de ha nem viszik el most kora tavasszal akkor megmarad. Viszont akkor valahogy szeretném a régi autómban "porosodó" hifit átültetni... egyrészt hiányzik, másrészt túl sok pénzem áll benne ahhoz, hogy hagyjam parlagon heverni
-
Shokkolo
addikt
válasz
Something_ #34505 üzenetére
Félreértettél, a régi bmw-kbe ránézésre is "keskeny" hely volt, ezt mikor megláttam reménykedtem h. nem cska design, hanem tényleg elfér alatta a 16-os mélyközép.
Egyébként egy 1 dines Alpine 9886r annak be kell férnie. Tudom, kell az átalakító kábel, azt már néztem
-
Shokkolo
addikt
válasz
Something_ #34503 üzenetére
ez még facelift előtti
de ami fura kivülről a takarórács elég nagy, reménykedtem h. elfér a ez Hertz ESK 165,3
Illetve amit még nem tudok, hogy a rádiót hogy vehetem ki. Van ugyebár az a kis "takaró" díszcsík fölötte és azt pl már próbáltam kivenni finoman de semmi.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #34416 üzenetére
Én megmondtam,hogy a vén ember dühös lesz
-
k-feri65
senior tag
válasz
ki volt az a hifis ember aki ilyen okos? ha szabad érdeklődni???
vagyis ki az??
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #34418 üzenetére
Nem Töki. Az rsII csak bűvész mutatvánnyal kezeli az usb-t. Gondolod a vén ember lecserélte volna a prs-re ha ezen is él. De wavot meg semmiképp nem eszi
-
borat26
aktív tag
válasz
Nos köszönöm az ajánlást, de már lehorgonyoztam a Kenwood KDC-6051u mellett. Nekem kell az usb.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #34346 üzenetére
Footy-t meg kéne kérdezni,hátha tud segíteni
-
footy
addikt
válasz
Something_ #32313 üzenetére
Akkor neked jo, mert nem kell sokat hifire kolteni
Szerintem a CD es a BT stream kozotteg es foldeleg nagy a kulonbseg(Nekem leginkabb a dinamika hianyzik BT-nel). A pendrive-rol nem tudok nyilatkozni, mert ipodot hasznalok a kocsiban. -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31994 üzenetére
Ez egy kalap sz&@€r esetleg valaki olyat amin tényleg lehet színpadot hallgatni??
-
Peti66
senior tag
válasz
Something_ #31989 üzenetére
Látom,ill. olvasom,hogy "lecsaptál" egy minőségi Elna kondisorra...eddig ez rendben is volna...de az nem mindegy mi eteti ezt.Sokan abban a tévhitben leledzenek,hogy csak a több Kw-os erők igénylik a spirál cellás nagy indítóáramú akkukat...nos, ez szerintem nem teljesen igaz..hajlamosak vagyunk megfelejtkezni egy még
fontosabb tényről a Fet-k áram igényéről ill. tolerancia tűréséről amihez nagyban hozzátartozik az áramellátás
egyenletesége....Amúgy használtam régebben Red Top-ot is+Exide-ot is...és most pedig magamnak mondok ellent,mert Berga Power van bent...de, ez csak céges gép.. -
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #31979 üzenetére
Ja, akkor még nem tudtam, hogy nekem is kell
. [link]
Szóltam G-nek vagy 5x, hogy nézze meg mi van a vaterával, de baszott rá...Mind1, majd forrasztasz nekem egyet
.
-
Peti66
senior tag
válasz
Something_ #31981 üzenetére
Szia!
Jók a komponenseid...most már" csak az apróságokra" kell figyelned
Én a diódát nem tartom valószínűnek,inkább az aksit gondolnám...Ilyen kaliberű rendszerbe már nemhogy ajánlott,hanem egyenesen és szó szerint
kötelező a Red TopA generátort azért jó,ha "átnézik"...
Az Rca-k szerelhető fémdugósak... -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31979 üzenetére
Nem baj, nekem úgy is kellene egy xbox vagy Ps3. Majd el üzletelem vele a kondimat. Még lehet jobban is jár
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31977 üzenetére
Nekem is ilyen barátok kellenének....
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #31973 üzenetére
legköz. inkább nem linkelek. Napok òta próbãltam megvenni, csak nem enged be a vatera.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31973 üzenetére
A generátor, az akksi, minden ami az áramot adja, akkor halványodik (villog).
Most kocsiban ülök, megnéztem járó motornál 50-es hangerőnél nem hallok még csak alapzajt sem. -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31969 üzenetére
Azt mondják, bár én még nem jártam így, de ha a test valahol nem jó akkor is jöhet generátor zaj.
Nekem is elkészült az erősítőm, most ott tartok, hogy a fejen ha 50-ig felveszem a hangerőt akkor még nincs alapzaj utána fentebb már a fej ad zajt. De érdekes, mert max. 50-re van belőve a rendszer. -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31969 üzenetére
há' nem vagyok teleapát
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #31966 üzenetére
A generátorzajt azt akkor hallod töki, ha teljesen leveszed a hangerőt, és adsz egy kis gázt. Na ekkor tudod a legjobban megállapítani, hogy van é. Ezek szerint van. Cumi, mehetsz vissza Lalához
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31966 üzenetére
nem jó helyen megy az rca
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31901 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e még péntekenként ludynál hifis tali, ott biztos segítene valaki, egyébként meg szerintem keresd meg kferi usert, neki 80PRS-e van, hátha tud neked segíteni a beállításában.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31899 üzenetére
Aktívban van most a rendszer, vagy passzív? Nem takar ki belőle nagyon sokat a gyári hely?
Nekem tetszett a magasok hanja, mondjuk én pont nem szeretem ha nagyon éles, mondtam én, hogy össze lehet lőni a mélytartományt, jó rendszer lesz az -
footy
addikt
válasz
Something_ #31894 üzenetére
Azert a GPS-es monitoros fej mas kategoria. Milyen autobol volt egyebkent?
-
footy
addikt
válasz
Something_ #31891 üzenetére
90-ert gondolom nem kazettas magno volt
opeter70
+1
Nem csak a gyari kinezet miatt, hanem nagyon kevesen hajlandoak megfizetni a hifi felarat. -
Osynho
addikt
válasz
Something_ #31829 üzenetére
jvc x50bt-m van, elől-hátul usb, 2 telót kezel egyszerre (bar ezt meg nem próbáltam, de papíron képes rà) es olcsó is
-
Otisz
őstag
válasz
Az általam említett JVC fej is kezel egyidőben kettőt, általában a PIO-k nem kezelnek 1x-re.
USB-ből már láttam 3-at is, sőőőőt -
MunezXBK
nagyúr
válasz
De, van olyan. Viszont egyszerre 2 USB-t egyik se.
Kavics: szerény véleményem szerint.
-
kavics325i
őstag
válasz
amúgy az szvsz az minek a rövidítése?
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31812 üzenetére
Nem sértésnek szántam, de tényleg nem ismertem meg, nem láttam még 80PRS-t, a címkét meg nem figyeltem, egyik srácnak dettó ugyanígy nézett ki a Pio fej, és az valami 30e körüli mixtraxos volt, még néztem is, hogy nem úgy volt, hogy 80PRS-t veszel..de akkor ezek szerint az van, csak nem láttam a fától az erdőt..akkor viszont feküdj rá a beállításokra, megéri szenvedni vele
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31802 üzenetére
Jó lesz úgy a nyomó, még egy kis finomhangolást neki és jó rendszer lesz, a szett is járatódik még úgyis, az erősítő is jó lesz hozzá, ahogy néztem a Beta is elvileg 275W rms terhelhetőséget bír, jó rendszer lesz, csak a fejegység kicsit nehezen kezelhető
SocketA: Akkor nincs más ötletem.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31802 üzenetére
Ha dönthető az jó,mert be jön a hang. Nem ismerem az E46 belsejét.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31795 üzenetére
Próbáld a sí csatornához tenni membránnal az ülés felé kis távtartóval,hogy ne legyen a membrán útjában semmi. Ha nem kell,hogy szétbasszon akkor elég lesz és nagyon szeretni fogod. Az erősítőt meg szellős helyre tedd,de egyiket se rögzítsd a ládára!!!! Én annak idején vágtam két 30-as LYukat a ülés mögötti falba és oda rögzítettem a 2 ládát. De gondolom te nem akarsz ennyire bele merülni
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31792 üzenetére
Örülök a bódottágotoknak. Mivel hajtod?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Something_ #31628 üzenetére
A kis svéd buz*...Akkor mégsem jártál jól.
Ja, szerintem nekem is az a gond, hogy egyszerűen fos az ajtó, és nincs akusztika. Remélem holnap alkot valamit a szakink.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31630 üzenetére
Ne haragudj, de akkor nagyon nem volt jó vétel, én két hónapja kb. 15-ért adtam el Xion10-t, illetve szerintem a 10" kevés lesz coupeba, de ne legyen igazam
Nekem sajnos gyárilag hitvány az ajtóm, ha agyonbituznám sem valószínű, hogy sokkal jobb eredményt érnék el.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31589 üzenetére
Suli miatt hétköznap szinte minden nap megyek igen. Illetve havi egy-kétszer megfordul valaki kocsival is.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31585 üzenetére
Azt hiszem neked mondtam már egyszer, hallgasd meg az Infinity Betamat, 30cm-es zárt, na ennek olyan selymes hangja van, hogy szinte simogat...
gabber01: Az Xion 10 az egy nagyon pontos nyomó, ehhez képest a nagytesó pontatlanabb, inkább tucat diszkó zenére van, zárt ládában pontosabb, de nem az igazi zenére, szerintem.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31581 üzenetére
Azért tudd majd meghajtani, egy 600W RMS kell neki, hogy kifussa magát rendesen, egyébként egy nagyon jó láda, inkább döngetős mint muzikális, de jó.
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #31581 üzenetére
Ha le tudod, akkor ne gondolkozz, fogd és fuss, vissza se nézz.
Ha lenne rá épp keret, már rég megvettem volna.
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #31519 üzenetére
Igen, régen a kazettás magnót, meg a hifit én is így csináltam, de ezt inkább nem macerálom, féltem a 9855r életét.
Majd ha elkerülhetetlen lesz, akkor megmutatom vmi szakinak.
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #31512 üzenetére
This is the beginning of a beauuuutiful friendship!
-
vilmaboy
őstag
válasz
Something_ #31491 üzenetére
köszi a választ! Dehogy lenne gyári
Erősítő, sub, normális hangfalak és ciripek vannak a kocsiban, csak eladtam a 9855r fejemet, mert van egy kisfiam és bejelentette az igényét a multimédiára, hosszabb utakon dvd-re stb. Úgy döntöttem, hogy én sem használok mindig bt fejszettet (elég sokat utazok), hanem legyen a ráióban + későbbiekben veszek hozzá egy navi modult Igo-val és nem kell a telefont vagy kézi gps-t használnom. Tudom hogy a 9855r egy legendásan jó hangú fej, de nekem hiányoznak már belőle ezek a funkciók. Emiatt szeretnék multimédiás fejet, de amenyire lehet jó hangminőségűt.
Értem én hogy mindenki azt mondja, hogy az 1dines hangban a király, de kicsit vonakodva fogadom, hogy egy jelenleg csúcskategóriás fejet ratyira csinálna az alpine, csak mert van rajt egy 6,1"os kijelző. Biztosan van benne reáció, de nem gondolom hogy akkora különbség lenne köztük, hogy mindenképpen le le kellene szólni őket, pláne úgy hogy szerintem sokan nem is hallották még a hangzását és/vagy egy betűt nem olvastak utána a készüléknek.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #31491 üzenetére
Ilyen cucc van 1 Din-ben is.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31477 üzenetére
-
opeter70
senior tag
válasz
Something_ #31474 üzenetére
És esetleg a Soudaband?
Ezt is sokan használják és olcsóbb, mint amit linkeltél.
30 cm x 10m tekercs bruttó 9978 ft, ami elég lehet 2 ajtóra.
Viszont a fent linkelt üzletben minimum 2 tekercset lehet csak megvenni, de ha összeállsz valakivel aki hasonlót szeretne venni, akkor meg lehet venni felesben is a 2 tekercset. -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31468 üzenetére
Elég idegesítő,hogy millió egy ember fikázza a PRS-t úgy,hogy nem is hallotta. Meg milyen kifogás ez,hogy pattogás van meg zaj,meg mittomén?Vigye vissza garanciába ha tényleg szar javítsák meg. De sokan még hallani se hallották és ráadásul még az utána lévő komponensek is..... Az én rendszerem ami van,van akinek Naka 700 MkII volt előtte tehát annyira azért nem szar és nekem tetszik a hangja,bár még nincs teljesen kiépítve a rendszer. De ebben az árszegmensben két usb,wav,sd kártya azért nem nagyon van több. Az 500GB-os vinyó kezeléséről ne is beszéljünk.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31465 üzenetére
Jahh te vótá az?
-
gabber01
addikt
válasz
Something_ #31465 üzenetére
Nem. Mivel nem az audio az elsődleges ezeknél az eszközöknél, hanem a vizuális szolgáltatások, meg navi, meg a csicsa, meg BT, meg mittudomén (pl. többzónás videojel vezérlés, tolatókamera, stb.). Ami hangban is topon van, az még ennél is sokkal többe kerül.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Something_ #31439 üzenetére
Jó rendszer lesz ez, van egy hifis srác baján..ő tudott volna neked olcsóbb prs-t, illetve beszerelést is végez, szigeteléssel is foglalkozik, és épp van két darab pio prs erősítője eladó
Ha már ennyit költesz a rendszerre, nem az erősítőn spórolnék.
Illetve ha gondolod van párféle szubom amit meghallgathatsz, csak, hogy tudd milyen irányba mozdulj el szub terén.a 88rs2 és a 80 prs k
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31446 üzenetére
K-feri-nek van.
Meg néztem ahol én vettem a digibest-nél,de ott is ennyi. Bár szerintem korrektek és lehet alkudozni velük.
Amúgy is a Basys-tól rendelik -
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31439 üzenetére
Jó drágán vetted!!!
Én tavaly vettem százért ingyen kiszállítással. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #31416 üzenetére
1 DIN lesz.
-
aneda
senior tag
válasz
Something_ #31385 üzenetére
Úgy rémlik ha ki van szabva a radiátor műanyag kasznija, és vissza van foltozva bitu lappal, akkor elfér a 2DIN. Persze kérdés milyen mély a rádió.
-
Peti66
senior tag
válasz
9855r-t többre tartják,és nemcsak az itthoni felhasználók... majdhogynem 100%-ig teljes az egyetértés
erre vonatkozólagMondom én
bár nekem is Pio van(99r)
-
vilmaboy
őstag
válasz
ma adtam el a 9855r-t... a hangjával semmi gondom nem volt természetesen. csak kölök született 2,5éve és jönnek az igények a multimédiára
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Azt hittem ezt a témát rendesen körbejártad, mielőtt 2 Dines cuccot kezdtél keresni.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Alpine 9887R, Clarion ....vagy Pio80PRS
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #31381 üzenetére
Megy ez neked.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_ #31378 üzenetére
Kb. tuti, hogy sehol nincs.
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #31351 üzenetére
Ha adhatok egy tanácsot. Mert alapból a meknek is elégnek kellene lennie,de ha nem.
Rakjál be bármilyen értelmes márkájú 2db 30-as 4Ohmos mélyet az ülésnek forditva a sugárzókkal zárt ládába. ezt tudod vagy 1 kétcsatissal hajtani sztereóban vagy le tudod illeszteni 2 ohmra is mono erőhöz,vagy esetleg 2db 2 Ohmost és akkor 4 Ohmon is tudod használni. -
PiciPeti
őstag
válasz
Something_ #31349 üzenetére
Sedan, fém üléshátfallal?
-
PiciPeti
őstag
válasz
Something_ #31347 üzenetére
A rendes beépítést várd meg a mélynyomóval...
Én most úgy vagyok, hogyha nem hallgatnék Drum and Bass, meg R'n'B zenéket, akkor fölösleges lenne a mélynyomó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest