- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz
vilmaboy #62705 üzenetére
Biztosítékos tápelosztóval mehet a dolog simán. Felesleges 2 szálat húzni hátra.
A linkelt hangerőszabályzó poti adott Hertz erősítőkhöz jó. Ha olyan az erősítő, hogy van sub remote csatija, akkor lehet külön külső potival is vezérelni, minden más esetre marad a fejegységről való állítás.
-
Something_
őstag
válasz
vilmaboy #31487 üzenetére
Azt fogják mondani a szakik, hogyha a hangminőség a lényeg, akkor nézzél 1 DIN-es fejet. Ha a multimédia, akkor pedig válassz olyat, mint amilyet szeretnél.
Pár napja volt róla szó, hogy a 150e-es 2 din-es fej hangminőségre olyan, mint egy belépőkategóriás 20-30e-es 1 din-es fej.Én vettem egy Clarion NX501E-t, mert kiegyeztem volna a fullos multimédiával, de sajnos (vagy nem), nem fért el, ezért vettem egy Pioneer 80PRS-t, ami hangban lesz ütős, de marad a bluetooth telefononkezelés és zenekezelés, dupla USB-s lejátszás. Sajna a 6,2-es iGO gps, DivX, TV és a tolatókamera, mint opció ugrott. De majd a hangminőség remélem kárpótol.
Amúgy gyári lenne a többi összetevő? (hangszóró, erősítő, láda, stb)
-
footy
addikt
válasz
vilmaboy #31459 üzenetére
Drágán mérik a kijelzőt. Egy 80ezres 2din fejnek a belseje egy 20ezressel 1dinessel egyezik meg kb. Elég ha megnézed a zenei funkciókat mint idokorrekcio,vágás,stb. Ha 9855-ről váltasz akkor nagy visszalépés lesz. A clarion cz702/703 viszont tud kezelni Elvileg külső monitort, érdemes lenne utánanézni,hogy azzal mennyibe jönnél ki, ha mindenképp multimédiát szeretnél.
-
gabber01
addikt
válasz
vilmaboy #31454 üzenetére
Hát én nem tudom minek 4 RCA kimenet, de abból sosem elég
. Viszont az hogy ezek az Audiovox-ok nem játsszák le a wav-ot, na az ultragáz... Meg ez az előbukó motoros kijelző ami a 9415-nél van..., ezek tuti beszarnak idővel. A beépített erőlködő meg, inkább hagyjuk... Bár ha erősítőről megy, akkor még annyira nem gáz. Mondjuk én ezeket messze elkerülném.
Egyébként miért kell mindenáron ilyen multimédiás vacak? Ezt sosem értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Jövedelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- BestBuy topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest