-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
"Csak akkor kapcsol be az erősítő ha a fej be van kapcsolva."
A hang az biztosan később szólal meg az erősítőbe kötött eslő 2 hangszóróból, mint a direktbe rákötött hátsókból (nincs lehúzva direkt)Aha, értem, de annyi sem jön a direkt bekötésből eredően, hogy 2 alatt azért leszívja az akkut annyira, hogy ne induljon? Mert neki is egy hangnyomásversenyen mondta, az egyik résztvevő, hogy ettől lehet...
És azt mondta, hogy utána beszereltetett egy áramtalanítót, és ha huzamosabban nem hasznája az autót akkor áramtalanítja, így nem szívja le az akksit (persze ilyenkor mindent előről be kell állítani, mintha lehúzta volna az akksiról a dolgokat)Szóval, ha nem mondta volna ezt ma, nem is merült volna fel bennem, mert mikor beszerelték én is megkérdeztem ezt, de azt mondták, hogy nem meríti az akksit...
2 féle vélemény van, de nem tudom melyik a helyes...
(most nem tudom kipróbálni, hogy 2 hétig nem indítom az autót...)
-
lcee79
addikt
Nem jobban szól, csak egy normál hangerőn, kicsit teltebb mélyek jönnek a gyáriból szerintem...
De most hogy RCA val bekötöttem a házimozi subom, 80 herznél levágtam a mélyet előről és (elvileg) 80 hertz felett meg hátulról... Most már elég ütősen hangzikKb. szétesik az autó érzés
És a frekvenciavágás miatt hanerőt is tudok emelni, mert a közép tartomány nagyobb hangerőn kezdene torzítani...De SUB nélkül tényleg az az érzés mint mikor a 2.1-es szettről lehúzod a mélynyomót...
-
shteer
titán
Nalam is steg hajtja a ladat, de az egy 120.2 ami tobb mint 400at tud hidban. 45.2-m van csak a magasakra
135W valami nagyon erzekeny nyomot meg tud hajtani, allo helyzetben meg elvezheto is marad, de nagyobb szelzajnal az is keves lesz szvsz.
Talan kickerrel probalkoznek nyomobol -
lcee79
addikt
Egyik ismerősöm is pont felajánlotta, hogy kipróbálhatom a mélynyomóját az autómban (egy mx line-os audio system sub zárt dobozos)
Amúgy pont akartam egy olyat is kérdezni, hogy most a 4 csatornából 2 van bekötve tehát 2x45W.
Akkor milyen változást éreznék, ha hidalva lenne rákötve az erősítőre a Gladen szettet"Terhelhetősége: RMS 90W; Max 135W"
akkor erőteljesebben szólna mint most, vagy sok lenne neki?
Erősítő nincs maxra állítva...Köszi!
-
pocokxx
Közösségépítő
-
-
Chesterfield
őstag
Van
Erősítőről megy a rendszer, eddig egy pioneer deh-7000ub volt a fej, azzal jól szóltak az elsők, de most downgradeltem 1500ui-ra, és valami iszonyat éles hangok jönnek a tweeterből.
Nem én szereltem be a rendszert, szóval marhára nem is értek hozzá.
Hol keressem azt a hangváltót, és pontosan mit állítsak ha megtalálom? -
BodzaTT
csendes tag
Szia!
Nekem a kocsiba OPEL VIVARO a padlón ilyen van ~ 8m2
Az ajtőóra is felraktam de onnan levált a melegben.
Szigetelők használnak (csővezeték paplanozáshoz) golyónyomott alu lapokat kb 0.4mm vastag arra téve már tuti jó lesz, legalábbis az enyém frankó lett!
Sajna az ajtó külsejét is (külsejének a belsejét) le kell fedni vele, majd az ajtó belsején a nyílásokat is ha tiszta középmélyeket akarsz!
Sőt nem árt a kárpit belsejére se hogy ne csörögjön
A súlyával számolj 1 m2 kb 5kg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest