- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Marchello19
tag
Teljes mértékben ezt nem tudom megcsinálni, mert pont ott van a hangszóró felfogatás a lemezen, hogy egy 10cm-es szépen elférjen, viszont a 16,5 centiset nem tudom annyira alápakolni, mert van egy görbület a kárpitban, amiben elakad.
Most is mdf kiemelővel van bent, szivacsgyűrűvel - ez hozzá is simul a döntött részhez.
szerk: Most még az jutott eszembe, hogy plusz szivacsgyűrűvel kipótolom azt a részt, ahova még fér.
-
szabeska
addikt
Elgondolkodtam hogy veszek egy ilyen szettet. Csak az nem világos, ha [link] ezt veszem, a hátsó ajtós hangszórókat hova kötöm? Csak simán a gyári hangszórókábelre hátra? Mert akkor a hátsókra a full frekvencia tartomány megy. A grafika alapján nekem nem világos
[link] 7. oldal.
A 6. pedig a szimpla első, az érthető.
-
-
niof
veterán
Igaz, de szobában nem kell 90dB. Inkább olyan 60-70 környékén szoktam használni. Tudom, hogy nem ugyanaz a kettő, de reményeim szerint a nekem szükséges energiával el tudja majd látni a kis SPL. De ha esetleg nem, akkor kap egy másik szub erősítőt idővel. A ládát már meg is terveztem délelőtt, 128 liter (nettó), 20Hz-re hangolt porttal. Nekem tetszik, amit a WinISD mutatott erre.
-
niof
veterán
Én is így gondolom. Ezért is várok javaslatokat, legjobb lenne konkrét szub típusra, olyanra, amit ezzel a kis vassal megfelelően meg lehet hajtani. Tehát nem érdekelnek ilyen 1000W RMS körüli szörnyek, 3-500W szerintem pont alkalmas, csak mi? Éreztem én a JBL-el, hogy elfogy az erő sok esetben, nagyobb hangerőnél. Alacsony teljesítményen nincs gond, de hát az ember azt szeretné, hogy mikor az a mély ott van a filmben, akkor lehessen azt érezni is. Most nem akarok én ilyen Black Hawk Down-os 6-7Hz-et (31sec-nél), meg Edge of Tomorrow-s 10Hz-et, de 20Hz környékéről már jó lenne valamit hallani (érezni). Sok YT videóban látni, hogy autós szubokat használnak házimozi célra, de azokat nem hogy itthon, de még nyugat Európában is bajos beszerezni. Megoldható, biztos, de ha van vállalható, itthon is kapható modell/modellek, megpróbálnám azokkal, lehetőség szerint.
Mint írtam, az átalakítástól sem zárkózom el, akár teljesen meg is szüntetem a jelenlegit, ha egy jó tippet kapok... -
Ununqatrium
aktív tag
Sikerült kölcsönkérnem egy rádiót, amin van RCA kimenet az első hangszórókra is (az első hangszórópárom van erősítve), sajnos ez se jött be, avagy nem a rádió a gond. Egy boltból új, spéci hangtechnikához való RCA-t is kikunyeráltam, szintén változatlan a helyzet. Aztán ott adtak próbára valamiféle Sinus Live galvanikus szűrőt, az 90 százalékban megszüntette a sípolást, viszont a teljes mélytartományt is megszűrte, úgyhogy az is ott maradt.
A mai nap sikerült egy erősítőt is kölcsönkérnem egy gyors próbára, sípol. Innentől szerintem feladom a dolgot, minden létező elem ki lett cserélve próbára, így szerintem vagy az autó elektronikájában, vagy valami gyári kábelezésben lehet hiba.
Azt tanácsolták még, hogy próbáljak az generátoron valamiféle kondenzátort cserélni, de ha ott lenne valami gond, akkor gondolom nem csupán az erősítőről, de a rádióról hajtott hangszórók is fütyülnének. Ez csak az én logikám, lehet, hogy téves. Mindenesetre köszöntem az eddigi tippeket. Tanulság: francba a német autókkal
-
V8engines
tag
Ááá, semmi vitát nem akartam szítani, távol áll tőlem. Csak ahogy írtam, sűrű volt azt olvasgatni hogy szigetelés nélkül nincs autó hifi és a többi.
Tök általánosan írtam, általánosítgatás nélkül (azt nem szeretem).
Kinek hogy. Kinek a pap vagy a papné. Vagy ízlések és ficamok, szoktam mondani.
Nem tértem ki rá, de jó volt olvasni és egyetértek Lusuval, hogy nem mindenki otthona adott a "megfelelő" zenehallgatáshoz. Nem egyedül lakom.
Nálam is megállt a dolog egy JVC házimozinál. Mindig az autót fejlesztettem (mert nyaraláskor, utazáskor jól jön). Na de itt ahogy írtam korábban, számomra kielégítő szintig. A lejtő alja még nagyon messze van.
Persze sokan ezt a szintet se tartják normálisnak egy ll-es Golf-ban. -
niof
veterán
Megszólíttattam, így nem hagyom szó nélkül, bocs.
Azt el tudom fogadni, hogy a DSP-vel rendelkező fejegységek jobbak lehetnek, ennek majd utána nézek. Régebben nem volt elterjedt, csak külön eszközként, és általában idő és fáziskorrekciókra használták a színpad beállításaihoz. Azt el tudom képzelni, hogy az elmúlt 20-22 évben ez "beleköltözött" a komolyabb fejegységekbe, és olcsóbbá is vált ez által (végül is, egyes telefonokban is van már, ha jól tudom...) . Dedikált DSP-t anno 6 nullás rendszerekben lehetett látni, csak mondom...
A hangminőség dologba szerintem felesleges belemenni, egyszerűen más véleményen vagyunk az autóban való zenehallgatás céljáról. Általában zenét háttérnek, relaxációs céllal, vagy a zene szeretetéből hallgat az ember. Autóban ebből maximum az első lehet maradéktalan indok, hiszen közlekedés közben, ha nem a környezetedre figyelsz, valami elvonja a figyelmedet, az elég nagy problémákat okozhat. Álló helyzetben meg, főleg, ha a lakásban/házban ott a szobai rendszer, akkor miért a kocsiban hallgatná az ember a szeretett zenéit, az eleve súlyos kihívásokkal küzdő akusztikai tér miatt? Volt anno egy tök jó cikksorozat valamelyik autó-hifi magazinban, hogy milyen szinten kell a fizikát megerőszakolni ahhoz, hogy a mély hangok pl. érvényesülni tudjanak a járművek belsejében, ha csak eleve a lesugárzott hullámhosszból indulunk ki. Mert a hanghullámok ugyebár úgy tudnak érvényesülni a térben a leghatékonyabban, ha az adott térbe "beférnek". 30Hz hullámhossza 11,4m, aminek a negyedhulláma is 2,85m. Szóval meglehetősen kevés olyan jármű van, amiben optimális a hangsugárzók működése. Ezért szükségesek a mély hangok megfelelő megszólaltatásához speciális eszközök (erősítők, processzorok, különböző típusú ládák stb...).
A zene szeretete egy elfogadható érv, hogy miért szeretne valaki jó rendszert a kocsiba, de ott alapvetően nem közelíti meg azt a pszichés állapotot a zenehallgatás, amit egy szobai, vagy fejhallgatós rendszernél játszi könnyedséggel el lehet érni. Autóban ez nehéz, drága és értelmetlen, a fentiek miatt. De persze ez az én nézőpontom, mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné.Azért csak-csak sikerül válaszokat is adnod a kérdéseimre. Szóval 64GB? Ok. Egy van is, max. veszek még egyet, azon szűkösen, de talán elférek. De ha nem, van még pár 32-es is.
A Focal meg azért tetszett meg, mert 1-2 autóban hallottam Focal-t, valamint szobai rendszerben is egyet, mindegyik "rendben volt" (mi az hogy!
), szerintem ezzel sem lesz gond. Amúgy még nem rendeltem meg, mert meg akartam mérni a gyári hangszórót. Hála az égnek 53-54mm annak a beépítési mélysége, a Focal-é meg 48, és úgy tűnik, hogy az ablakemelő mechanikának sem lesz útban a mágnes sem.
Szóval, most elmélyedek a mechanika nélküli fejegységek világában egy picit. Ha találok jelöltet, azért benézek véleményekért, hátha további építő jellegű belemagyarázásokba is belefutok itt...
-
niof
veterán
Mint írtam is, olyan 2000 környékén építettünk pár autóhifit, az egyiknek az egész belsejét kipakoltuk (karosszériás volt a tulaj, a haverom). 2 opció volt anno, vagy Dynamat, vagy volt az a világoskék trutymó, amit úgy kellett felfújni a felületre, de ennek a nevére már nem emlékszem. Az előbbit választottuk. Rohadt sokat dolgoztunk rajta, mert még bennünk volt a fiatalos lendület, hogy milyen f@sza lesz. Azt a sz.pást nem kívánom senkinek. Szóval még egyszer, melóba járós autó. Nincs rá igény.
Nem kell DSP. Tök felesleges, nem fogok időzítéseket állogatni, nem releváns. Eleve induljunk ki abból, hogy az autóban való zenehallgatásnak nem a minőség az elsődleges szempontja, hanem hogy azért élvezhető legyen. Lehet vele villogni, hangosan bömböltetni, versenyekre járni, ami sokkal inkább az esztétikáról, vagy a hangnyomásról szól. Mivel egy relatíve drága autós rendszert egy közepes otthoni szett is fél kézzel a seggébe nyom. Szóval maradjunk a realitás talaján, az autóhifi nem erre van kitalálva (hangzás), ez csak egy sokak által hamisan dédelgetett cél, valós mögöttes tartalom nélkül. És mielőtt az jönne, hogy biztos eddig csak szart hallottam, nem. Hallottam egy ezüstérmes Honda Civic-et szintén 2000 környékén, az akkori 500k-1M-s kategóriában. Nem volt rossz, de mint írtam, egy közepes szobai rendszer simán lenyomta bármikor. Na de mindegy.
Azt rohadt szomorúan hallom, hogy nem kezelnek ekkora tárhelyet 2022-ben. Ez valami vicc? Megragadtak a gyártók a 2010-es években, vagy mi van? Ok, akkor mekkorát kezelnek max? És melyik gyártónál érdemes megnézni? Mert ha ezen múlik, akkor veszek két akkora pendrive-ot, amivel elboldogulnak. Mondjuk a felsorolásból (meg a netes keresgélésből) azt látom, hogy a gyártók kb. ugyanazok, akik akkortájt voltak a placcon...
Valamint arra sem kaptam választ, hogy a mappamélységgel mi a helyzet.
A hangszórónál ismét csak oda érünk vissza, hogy nem érdekel, ha ront (valamennyit) a hangzáson a koax. A gyári papírmembrános, habszivacs szélű szutyadéknál valószínűleg a legolcsóbb Somogyi Audiós is szebben szólna, de annál azért jobbat szeretnék valamivel. A Fiat gyári magasa meg egy kalap sz@rnál is kevesebbet ér, annál csak jobb lehet. Amúgy is, olyan sűrű műanyag rács van előtte, nem is nagyon érdemes oda bármit is próbálni tenni, mert csak visszafogja. Fúrni-faragni nincs tervben, és nem is lesz. Biztos akad egy jó 2 utas koax, ami megfelelő. Külső hangváltót sem akarok, megteszi a soros kondi, ami a magasak elé szokott kötve lenni.
Ezek fényében továbbra is várom a javaslatokat.
-
eisento
addikt
Na jo en ertem, de most mit csinaljak? a dobozban nem volt (bontott volt mert a kitoltott garlevelet beleraktak) es gondolom visszapakolasnal mar csesztek beletenni... Hivtam a boltot azt mondtak nem jar hanem az altaluk forgalmazott beepito kerethez adjak ami kamu mert a connects2 termeket aruljak es ahhoz nincs... Arra gondoltam, hogy lesz bennuk annyi, hogy mivel autohifi uzlet kuldenek meg ha nem is ingyen... ugye a linkelt kepen az eredeti csavarpack amt adnak a keszulekhez, a hazventi csavar jo lenne csak mivel a csavar feje kicsi igy majdnem atesik a muanyagon kellene egy picivel hosszabb es olyan ami peremes. Holnap meglatjuk. De tobbet nem vasarolok ebbol a hifi uzletbol...
-
Boyrob
csendes tag
Köszönöm a választ. Azóta volt annyi időm hogy a bal oldali ajtót is leszigeteltem és belekerült a Gladen Alpha mélyközép is, a magasakat még nem cseréltem ki, valószínűleg ki kell vágnom majd a gyári helyen a tartót és csak úgy fog beleférni. Így sokkal élvezhetőbben szebben-részletesebben szól, valószínűleg a felemás ajtó és hangszóró sem tett jót a hangzásnak de egyrészt meg szerettem volna hallgatni a különbséget, másrészt nem is értem rá minkét ajtót megcsinálni egyszerre. A polaritás nem lett átcserélve. Erősítőhöz is megérkezett a kábelszett, az lesz majd a következő lépés hogy bekerül és bekábelezem és a mélyláda is bele kerül majd. Úgy tűnik alakul a dolog a végére meglesz a mosoly ha így folytatódik...
A kilépőfény logo már csak a ráadás ha már úgyis le volt szedve a kárpit, egy ideje már rakosgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest