- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
k-feri65 #22694 üzenetére
Igen, igazad van! És neked hány méter lett? Amit HabyRolika árul, azzal szemezek.
footy: basszus, a kis agyamat de megzavarják dolgok... Tényleg!
kavics325i: szerintem nem kevés, de értelemszerűen a gyári Astra hangszórókhoz képest meg pláne súlyos darabok. Az a véleményem, h ezeknek stabil fészket kell építeni.
Szigetelés téma: STP silver megfelel a célnak, ill. egy átlag autónál a lemezre mennyit kell számolni? Hol lehet darabra is venni? Mármint nem 40e HUF-ért egy egész tábla. (Astra na...) -
zolikaDB
veterán
válasz
k-feri65 #22688 üzenetére
Másik topicban hozzászóltam ehhez. A Kicx 6020 2kg/darab, 76mm a beépítési mélység, 4mm az Xmax gyárilag.
Nehezen hiszem, h ez gond nélkül bemegy. Ha igen, várom a leírást!!
Értsd úgy kollega, h aki ilyen komoly szettet akar, ott vannak kompromisszumok. (mint nálam is)
Másik: rooland fórumtárs! Te aktívban hajtod vagy bi-amp a szetted? Illetve milyen erőd van hozzá? -
erikke17
őstag
válasz
k-feri65 #22646 üzenetére
Ahha értelek, szóval akkor a kéttekercses szubok végett van igy.... Most már tiszta..
Köszi.Peti66 - Nem akarom hidalni csak nem voltam tisztába vele hogyan is van pontosan.. Inkább gondoltam rákérdek
Igazából csak egy DLD500+ láda van vele hajtva, egyenlőre még nem az én birtokomban vanDe köszi mindkettőtöknek
-
gabber01
addikt
válasz
k-feri65 #22404 üzenetére
félreértettél (minket). természetesen igaz amit mondasz...egy fokig. egy nagyon jól összerakott, megtervezett és az ideálishoz közelítő passzív rendszerben elvileg kevesebb a hibaforrás, mint egy ugyancsak nagyon jól összerakott aktív rendszerben. viszont egy ilyet összerakni passzívban nem kis teljesítmény...és pénz, hogy helyükön legyenek a fázisok, meg időkorrok, meg minden nyavalya.
-
-
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #22301 üzenetére
följebbi frekiken nem kezd el nagyon beleszólni a hangzásba a kick rossz elhelyezése? (sok visszaverő felület, meredek betekintési szög)
üléspozíciót nem tudom hogyan lehet P9ben kapcsolni, csak jobb/bal opció van (ez is csak az értékeket cseréli fel gyorsan jobb és bal között), de kikapcsolást nem láttam.ez hogy szólhat?[link] gondolom jobban mint a kiksz
-
-
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #22291 üzenetére
50hz, de a szubot még nem kapcsoltam be, egyelőre keresem a közepén a jó vágást. bár most kezd azt hiszem kijönni a KHS321 rettentően mélybe húzó hangja, lehet visszateszem a CAT6-ot.
középen a 2k/12db + 4k/6db lehet jó?egyébként ezt a részét az állítgatásnak nem értem: 0 késleltetéssel próbálgassam a vágásokat, vagy állítsak be valami alap időkorrt? vagy minden vágáshoz külön állítsak és úgy hasonlítgassam össze?
nehéz melónak ígérkezik ez most -
HabyRolika
tag
válasz
k-feri65 #22211 üzenetére
köszönöm a segítséget a beállításban! egyre jobban tetszik hogy mit is tud a rendszerem....fel is hagyok a hangnyomás tervekkel
jah és sikerült még jobban középre igazítani a hangot és a mély is jobb lett fázis fordítással, igaz a teljesítményből is visszább vettem egy kicsit
-
HabyRolika
tag
-
shalafi66
veterán
válasz
k-feri65 #21906 üzenetére
Már miért lenne az.
Ésszel él az ember ha tud. Egyrészt a mérőzsinór hossza tetszőleges, és a digitmultit nem kell nézni, mert sípol. De még ez sem kell, mert test bárhol van a kocsiban és az egyik madzagot hozzákapcsolva csak meg kell keresni hogy a másik oldalon melyiken lesz mérhető a zárlat a test felé.
-
shalafi66
veterán
válasz
k-feri65 #21904 üzenetére
Ez már lehet, hogy kétemberes munka lenne, fölösleges.
De ha a ceruzaelemet úgyis rákapcsolja fejegység végfokának a helyére, sokkal egyszerűbb a hangszórómembrán mozgása helyett a madzagokon feszültséget mérni.
De még ettől is sokkal egyszerűbb multiméterrel zárlatvizsgálat módban összesípoltatni a hangszórómadzagok végét, és a fejegység csatlakozóját.
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
válasz
k-feri65 #21661 üzenetére
Figyu, lesz@rom őszintén, hogy mit veszel, nem kell nekem állnod, én csak azt mondtam, hogy nem igénytelen az aki MP3-at hallgat és nem is kell senkit lebeszélni arról, persze rábeszélni sem kell.
Szerintem ritka az az ember manapság aki még nem hallott kocsiba MP3-at szólni, szóval el tudja dönteni, hogy neki jó e az a minőség... -
kavics325i
őstag
válasz
Eddig sem a minőséget támadtam. Vagy a differenciát. Hanem az ehhez tulajdonított jelentőséget. DLS Reference R5A. Ezzel vettem az öreg bmw-m. Nyilván azért van még mindig meg, mert nem akarom el kótyavetyélni. Mert vele éltem pár évet és tudom, hogy mennyire jó is.
Vissza térve na ha megtehetném tennék be bakelit lemezjátszót és Zoltán Erikát. De ugye az a fránya háromszög. Pl. Ami ellene szól a hifinek. Aztán sorolhatnám. De amíg nem lesz egy árban az ezer forintos és az egymilliós kábel addig nincs miről beszélni. -
gsc73
aktív tag
válasz
Persze, persze, én értem, hogy ez hobby, az én szintemen nekem is. Sőt! Nekem is "magyarázkodnom" kellett hogy nem volt ez olyan "drága", és egyébként is mi a probléma, amkor bélyegre, érmékre és modellekre sokkal többett költöttek baráti körömben is. Én direkt nem írtam az igénytelen szót. Azonban el tudom képzelni azt az átlag fórumozót, autótulajdonost, aki tényleg csak egy "kicsivel" szeretne jobb hangzást az autójába, és azzal találja szembe magát a topikban, hogy jó hangszórókábel nincs 1000ft/m alatt (csak példa) és a 320-as mp3 hallgathatatlan. Szerintem megijed.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest