- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Tboy
tag
válasz
Tomocso #24036 üzenetére
Ilyen dupla Kicx RCA-t szerettem volna én is anno amíg csak 2pár RCA-ra volt szükségem, de végül úgy adódott, hogy 3pár kellett és szerettem volna tök egyformákat.
Ezért én kígyóbörözött Gladen Audio-kat vettem (CZHERO 3.5, remote szál nélkülieket), igaz, ezek csak 3.5m-es darabok, de nekem I-es Clio-ba elegek.
A linkelt DLD RCA meg volt nekem, de jóval merevebb konstrukció. Viszont nekem nem volt bajom vele. -
M3cK
tag
válasz
Tomocso #23817 üzenetére
Ez függ a kábel hosszától is, azt viszont nem tudom hogy ha leosztással akarod hátravezetni akkor össze kell-e adni az ampereket. ha össze kell akkor szerintem kellene 5m es kábel esetén a 30mm2-es is, de ha azt nézzük akkor nem feltétlen kell akkora kábel. A lényeg hogy össze kell adni az össz teljesítményt és abból kiszámolni hogy mekkora terhelést kell majd a kábelnek elviselni.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Tomocso #23448 üzenetére
Akksid elbírja, feltéve,hogy nem akarsz álló helyzetben nagyon zenét hallgatni vele, máskülönben kevés lesz. Van valahol egy tápkábel méretező táblázat, az alapján ki lehet számolni milyen tápkábelre van szükséged, szerintem 25-ös táp elég ha nem tervezel nagyobb erősítőket, de majd a többiek is megerősítenek, vagy cáfolnak.
Peti66: Csíptetős a Phase, úgy nem jó akkor,hogy simán átdugom rajta a hangszóróvezetéket, szerintem így is átadja a kellő delejt rajta,meg szerintem masszívabb rögzítési mód is így.
-
cicmanyek
aktív tag
-
Peti66
senior tag
válasz
Tomocso #23198 üzenetére
Amire már sok a licit(úgy nézem)Nem,nem azért jó,mert referenc.
SQ-ra használták.
Ja, a 4 csatis ImpactHát az kicsit drága,mondjuk újba az a 4 csatis asszem 180k volt.
1 szóval jellemezve jó hang.Kettővel, még annál is jobbNagyon kevés került be hazánkba ebből,ez
főleg a 2000-es évek elején tapasztalható USA "dömpingnek" köszönhető. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest