- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
Fb-n az Autóhifi adok-veszekbe nem tudok belépni 2 napja. nem nyitja meg de a csoportot látom. Valaki tud valami helyzetjelentést mondani? [link]
Kicx kap 44 23k-ért eladó (karcmentes,dobozába....)
-
14adam
addikt
üdv
kicx kap 44-ért mi a reális ár? Szinte sose volt használva,dobozába,karcmentes -
14adam
addikt
üdv
egy golf 4-esbe szeretnék fejegységet szerelni. De az átalakító kábel előtt (az-az amik gyárilag benne vannak) a kábelek nagy része kijött. Ne kérdezzétek,hogy mit csináltak vele...
Neten hol találok olyan oldalt ahol fel van sorolva melyik kábel,hova megy. A kimeneti kábeleket már össze dugtam. Viszont pl az antenna erősítő kábelét nem találom meg vannak még ilyen okosságok... -
14adam
addikt
van egy eladó hertz dsk 165-öm.Dobozával hangváltóval rácsokkal keveset használt. (magas nincs hozzá). Bármilyen árajánlattal meglehet bombázni mert most gyorsan megakarok tőle szabadulni pénztelenség miatt.
-
14adam
addikt
válasz
attila666 #18958 üzenetére
épp nemrég javítottam egy MNC tápkábelt... Jó nagy szar,ismerősömnek tettem vissza a ládát meg az erősítőt,fogom a föld kábelt,megrángattam egy kicsit,hogy jól a helyén van-e erre a saru lejön és a kezembe maradt a kábel pedig épp,hogy hozzányúltam.
Na,aztán a végén úgy forrasztottam vissza hőlégfúvóval meg 1,5méter forrasztó ónnalmeg rányomtam a sarut.
-
14adam
addikt
Hertz Dt16 magasat tud valaki olcsón eladót? vagy valami hasonló magasat
-
14adam
addikt
üdv
fejegységet szeretnék venni. Használtan 20-25k körül. hertz dsk-kat anno megvettem előre. Azokkal nincs is semmi baj,szépen teszik a dolgukat.
Viszont a mostani "hyundai" fejegység elég gagyi meg már a ledek se világítanak pár helyen a gomboknál meg a pendrive része is szórakozik mert nem akarja lejátszani a zenéket.
Az lenne a legjobb ha tudna memória kártyát is olvasni mert abból van rengeteg itthon.
Válaszotokat előre is köszönöm -
14adam
addikt
üdv
tudom,hogy a kocsikba ezek az 1 farados kondi mizéria hülyeség. De hallottam már olyanról,hogy építenek 10 000uF-os kondikat párhuzamosan bekötnek mondjuk 100db-ot akkor kijön az 1 farad. Azon törtem a fejem,hogy építek valami hasonlót egy nyákra építve. Mondjuk 50db-ból. Érdemes lenne befektetnem vagy tényleg nagy marhaság még így is?Hertz dsk-kat bedobtam az ajtókba. Tényleg szépen szól,megérte az árát
-
14adam
addikt
üdv
pár hsz-el feljebb van,hogy vannak kínai Dls-ek. Hertz-ből is van gagyi fajta? (hülye kérdés,biztos van) hogyan ismerem ezt meg,mert kinéztem magamnak egy Hertz Dsk 165-öt az ajtóba.
szerk: aminek csúcsos a közepe az régebbi vagy újabb fajta? esetleg hamisított? -
14adam
addikt
-
14adam
addikt
üdv
Az erősítőt a generátorra szokás kötni vagy az aksira? Már bekábeleztem de a generátort lehet hallani. lehet,hogy egy puffer kondi megoldaná de majd azt később veszek bele,addig is kíméletes módon használom nem szeretném tönkre vágni se a generátort se az aksit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest