Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Még mindig zaj! Ma reggel összetekertem a biztit, hátha valami csoda történt mióta szétszedtem, de nem. Továbbra is masszív zajom van, ami áll egyszer egy teljesen állandó, zúgásból, ami álló motornál is jelentkezik, valamint egy elég hangos generátorzajból, amikor beröffentem a mocit. De még a ventilátorok zaját is hallom ha gyujtáson (álló motornál) bekapcsolom a szellőzést. A zaj csak akkor jelentkezik, ha be van dugva az RCA, sőt elég bedugnom hozzá a pozitív csatiját (a közepét), és a független attól, hogy be van e kapcsolva a fej, vagy ha be van, akor milyen hangerőn szól a zene. Ha kihózom az RCA-t, síri csend van.
Mivel próbálkozzam?
Vajon ugyanaz az oka mind a 2 zajnak, vagy 2, egymástól fügetlen problémám lehet?
A generátorzaj gondolom, hogy földhurok. Bár az a furcsa, hogy már egyszer megszünt, amikor elrendeztem a kábeleket az erő körül, de most hiába mozgattam, nem változott semmi, még halkulás sincs. Szóval nem nagyon értem mi folyik itt...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megújult a PROHARDVER!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest