Aktív témák
-
Integra
titán
azért most valaminek változnia kellett, mert EU van és kötelesek az eu szabályokat betartani.
és ha jól tudom akkor engedélyezettek kint a sötétebb fóliák is.
az új brutál hővédő piros, zöld, kék tükröződő és egyéb fóliákról nem is beszélve.
de ennek tényleg utána kéne nézni rendesen -
Don_
tag
Milyen fóliát szeretnél rá?
Ugyanis az autónak (ha személyautóról van szó) 75%-ban (de ez az érték nem biztos, nem emlékszem rá) átláthatónak kell lennie.
Én ezért 1x kegyetlenül beszívtam. Körcsög rendör elvette a forgalmimat, mert nem volt beleírva a forgalmiba, hogy az autón van fólia. Műbizonylat sajnos egy kalap sz**t sem ér. Még a vizsgán sem veszik figyelembe. És ha jól tudom már át sem engedik az olyan autókat, amin van fólia. -
behappy
aktív tag
Be szeretném fóliáztatni az autom ablakait...
Van itt valaki aki ezzel foglalkozik vagy esetleg tud egy jo és nem lehuzós helyet, ahol megcsinálják? Mindenképpen mübizonylattal kellene (anélkül meg tudom én is csinálni:) ), hogy müszaki előtt ne kelljen leszedni / kenőpénzt adni, hogy ne bukjon meg a gép...
sry, ha nem fér bele a fáradt gőz-be :)
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Futás, futópályák
- PLC programozás
- Lexus, Toyota topik
- Cyberpunk 2077
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest