Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nem vagyok gepesz, epitesz vagyok, de szerintem mindenki ugyanugy kerul vele kapcsolatba. Kap egy munkat ahol hasznalni kell
En azota elsodrodtam kicsit epiteszettol mostmar inkabb bim management iranyaba.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
solyomsherif
csendes tag
Szia! Én statikusként (tartószerkezet tervezőként) használom. Úgy vettem észre itthon még nem terjedt el annyira a program. Az építészek is nehezen állnak át a jól elterjedt és nagy gyakorlattal használt ArchiCadről. Lehet hogy azon a vonalon várják a BIM erősödését, de ahhoz a szakágak felé is nyitni kéne a programnak, amit nem nagyon látok.
-
Lien
aktív tag
Van olyan cég Budapesten, akiknél 1 cégen belüli dolgozók, építészek, építősök, gépészek, elektromosok, sprinkleresek, közművesek 95%-ban Revitben dolgoznak. Egyelőre csak 1 ilyen van.
Épületgépészetben is van 2-3 cég akik használják de nem napi szinten hanem csak akkor ha a megrendelő abban kéri a munkát. Illetve ezeknél a cégeknél is 1-2 gépen van meg a program.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen