- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
nekünk a legnagyobb fejfájást az okozta, hogy MEP kiosztotta a sprinker-t, HVAC grill-t, hangszórókat, antennákat, lámpákat, na most ezt az ID csapat rendbe akarta szedni geometriailag.
Ilyenkor ugye mi van, nem nyitják meg a modelledet és kezdik el tologatni a dolgokat, azok ki vannak számolva.
Ugy oldottam meg, hogy kaptak egy álmennyezet modellt amibe dynamoval a linkelt fájlból 3d tárgyba ágyazott detail item-eket helyeztünk el a MEP tárgyak tetejébe. Kaptak toleranciát hány centit mozdithatnak el elemeket, majd ők a saját fájlukban kezdték el tologatni a saját detail item-eket.
A végén MEP aláirta a rajzokat. Ez nyilván egy nagy projekt volt, kisebbeknél nem igy megy, csak érzékelteti, hogy lehet okos megoldásokat találni akár IFC vagy hasonló kapcsolatok esetén direkt linkelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Warships
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest