- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekünk a legnagyobb fejfájást az okozta, hogy MEP kiosztotta a sprinker-t, HVAC grill-t, hangszórókat, antennákat, lámpákat, na most ezt az ID csapat rendbe akarta szedni geometriailag.
Ilyenkor ugye mi van, nem nyitják meg a modelledet és kezdik el tologatni a dolgokat, azok ki vannak számolva.
Ugy oldottam meg, hogy kaptak egy álmennyezet modellt amibe dynamoval a linkelt fájlból 3d tárgyba ágyazott detail item-eket helyeztünk el a MEP tárgyak tetejébe. Kaptak toleranciát hány centit mozdithatnak el elemeket, majd ők a saját fájlukban kezdték el tologatni a saját detail item-eket.
A végén MEP aláirta a rajzokat. Ez nyilván egy nagy projekt volt, kisebbeknél nem igy megy, csak érzékelteti, hogy lehet okos megoldásokat találni akár IFC vagy hasonló kapcsolatok esetén direkt linkelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest