Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Középpontban Death Gun
gp A játékot szeptember végén bárki kipróbálhatja a nyílt tesztnek köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
igen, különösebben nem jobb mint a gyári, de legalább a rasztereket nem dobálja össze vissza átalakítás után
Mostanában mindig födémmentes ifc-ket kapunk szegény építészek nem tudják hol lehet a gond.
Korábban átjöttek a födémek. Megoldás: mostanában 2-3 ifcben kapunk épületet, így legalább látunk födémeket is....ciki volt amikor a szerkesztő végigment a légtechnikával a födémben mert álmennyezetnek tűnt.
Ezért is örültem, annak amit mondtál....kéne már szoftvert fejleszteni, de nagyon drága az éves bérlet.Arról hallottatok, hogy lehet majd lesz valami EU-s BIM pályázat? Nemrég hallottam valami ilyesmit pedzegetni valakit telefonon, de nem tudok semmit, mondjuk kormányalapítás után nem hiszem, hogy kapásból indulna egy-egy ilyen, de lehetne pályázni!
Én rábeszélném a főnököt mert pár dologban nagyon gyér a 2014.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen