- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Igen, és köszönjük a figyelmeztetést
Szerencsére még nem tapasztaltuk.
Mondjuk ez eléggé kérdéses, hogy jogilag egy mondjuk 10 éves szoftvert, amit anno kemény pénzekért vettél, te mint vásárló, használhatsz-e. De ugyanígy jártam SoundPlannal....pár évig nem kellett használnom, aztán idén amikor szerettem volna használni, azt láttam, hogy hiába a hardverkulcs, meg a licenszfile, hiába van minden is jól feltelepítve nem megy.... írtam a supportnak, hogy segítsenek, az a válasz jött, hogy vegyem meg az újat, mert ők ilyen régi (2008) szoftverrel nem foglalkoznak már. (kíváncsi lennék, ha leszedném tékából akkor hány hónap után jönne a fizetési felszólító levél....akkor tutti foglalkoznának ilyen régi szofverrel is. ) Végül az oldotta meg, hogy egy régi SSD-re tettem windows7 -et és azzal már gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest