Hirdetés
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- iPhone topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
NZ POLÍR #49129 üzenetére
Ha bepakolod a kosárba a terméket, kiszámítja avégüsszeget. Végül nem rendeltem, mert érdekes bug van másfél hete. Beraktam a kosárba a termékeket, rámentem a fizetésre, kilogoltatott az oldalról. Felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, megerősítették hogy nem nálam van a hiba. Pár napra rá jött a valentin nap, 10%kedvezmény, és 50 font feletti vásárlás esetén gtechnic sampon ajándékba. Jeleztem, hogy azért én kihasználnám ezeket a lehetőségeket, de nem tudom. Mire biztosítottak, hogy ezeket később, ha megjavul az oldal ugyanúgy megkapom.
Ami sürgős volt, az a Bilberry, és két gyeon q2 tire, ezeket megrendeltem az ahifiről.
Kíváncsi vagyok a Bb felüthetőségére.Végül nem kizárólag a kérdésedre válaszoltam, de ez már így alakult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest