- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verner
csendes tag
Kezdő polírgépnek mit tudtok ajánlani? Einhell? Itt kapásból cserélném a tányért 150-esre. Évente 2-3x használnám. Wolf-nál is láttam polírpasztát. Arról tudtok valamit mondani?
Samsung Galaxy S20
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Következőt kérdezném.
Szeretném tisztítani az autómat belülről.
Alcantarám van pezsgő színű.
Vegyek egy sonax alcantara tisztítót és mellé valami műszerfal ápolót?
Vagy vegyek autoglym interior shampoo-t , és műszerfal ápolót?
Köszönöm előre a véleményeteket. -
törölt tag
Sziasztok!
A kissé félrement bőrápolót mivel lehet a leghatékonyabban eltávolítani? Sajnos, jutott egy kicsi a szőnyegre, ill. a tetőkárpitra is....
Köszönöm! -
ACAB95
tag
Üdv
Tetőkártpit tisztítása során egy helyen kicsit lejött. Univerzális ragasztó megfelel erre a célra? Köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
Kleroo
veterán
válasz Petyyyyy #29083 üzenetére
Igen, amit a kolléga is linkelt. Nekem a gyári ízléses feketére van festve, és viccből rendeltem 2szett ilyen kupakot (1dollár/szett) hogy majd lefestem a karosszéria színére. De feltettem simán a feketet kupakot, és marhajó. Idióta hülyeségnek gondolja az ember, de tök poén, jó hatása van. Így meg funkcionális is lenne, mert a retket takarja el.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
-
Peti78
őstag
válasz Formaster #29076 üzenetére
2001 Volvo s60. Hát egy 16 éves autónak nem hiszem, hogy jonhson segge van AZ előző gazdája inkább műszakilag törődött vele, a gép mosó nyomai azért látszódnak. Nálam a külcsín-belbecs egyaránt fontos, úgy érzem, már eddig is sikerült kicsit kikupálnom. A műanyagok szépen sötétednek, még a gyorsviasszal is a legszebb autó aparkolóban.
Bár ezek a képek májusban készültek. AKkor még nem kezdtem neki a folyamatnak.[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Formaster
addikt
válasz Peti78 #29074 üzenetére
Milyen autóról van szó? A ázsiai, akkor érdemes softot venni, a többire mehet a medium/agressiv. A jó állapot olyan, hogy végig húzod az ujjad a lakkon és olyan sima, mint a johnnson baba segge Ha érdesnek érzed, akkor az közel sem jó állapot. Itt találod őket a Clay alatt. Állítólag a wolfos is jó, nekem még nem volt hozzá szerencsém.
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Peti78
őstag
válasz Formaster #29073 üzenetére
A gyurma tervben van, tudsz ajánlani valamit mondjuk [innen]? De ha van más, könnyebben beszerezhető /olcsóbb alternatíva mindent meghallgatok.
Egyébként alapvetően nincs rossz állapotban laikus szememmel a lakkozás, de a 16 év azért látszik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz Peti78 #29072 üzenetére
Majdnem A felület akkor lesz csillogó, ha polírozva van, vagyis a lakk abszolút homogén. A mattságot az apró hajszál karcok + oxidáció + UV által károsodott felső lakkréteg okozza. Ha erre rákensz valamit, akkor átmenetileg csilligó lesz, mert a pórusokat egybefüggővé teszed és nem törik meg rajta a fény, hanem visszaveri azt. Akkor is ilyen, ha épp vizes az autó. Megteheted, hogy minden mosás után befújod mondjuk Sonax Brilliant Shine, vagy bármilyen spray waxal, de szerintem hatalmas pocsékolás mind pénzben, mind időben. Kb pár nap és eltűnik a hatása.
A Fusso polírra miből következtettél? A hologramos nyomokat nem azért hagyja mert políroz, hanem gyorsan köt az anyag. Ez később eltűnik és nem políroz semmit, ez egy bevonat.
Amit megtehetsz, hogy teljesen dekontaminálod a felületet. Az összefoglalóban találsz hozzá útmutatót, de mindenképp venned kell egy gyurmát hozzá. A gyurma elég szépen le tudja szedni az oxidáció egy jelentős részét, persze a károsodott lakkréteget nem fogja felpolírozni, az eredményt pedig befolyásolja, hogy most milyen állapotban van a lakkod. A muterom Almera-ja 1 évig nem volt lemosva, miután a kezeimbe vette és megkapta a mosást, egy egybefüggő kálcium réteg volt érezhető a lakkon. Tökéletesen lekapta a durva gyurma, ezután mehetett rá a wax. Azóta is csillog. Többet nem tudok javasolni, csak ezt, vagy a polírt.
-
Peti78
őstag
válasz Formaster #29070 üzenetére
Tehát, hogy értsem. A collinite-os felület akkro lesz igazán csillogó, ha előtte políroztatom. Ha nem akarom polírozni, akkor elérhetek hasonló eredményt collinite-tal + minden mosás után valamivel? Ha igen, akkor mivel?
HA az egyik korábbi hozzászólást jól értelmezem, akkor a fusso-ban van polír. HA fussozok, akkor jobb lesz ilyen szempontból az eredmény?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
diegho
nagyúr
Na teszteltem a lidl-s karceltávolítót. A helyzet az, hogy annyira finom papírt adtak hozzá, hogy képtelenség vele leszedni a védőréteget. 2 kis korongot toltam el egy kb 15x5-ös területre és alig szedett le valamit. Ránézésre lehet vagy 10000-es. Veszek majd kicsit durvábbat 3000 körülit azzal le lehet szedni a védőréteget.
-
modflow
veterán
Valaki próbálta már ezt:
Ceracoat Vehicle Care -
Kleroo
veterán
Kiprobalnam a sonax extreme 3at. Van vmi kis tutorial h hogyan kene? 1-2ujjbegynyi picit megmattult feluletet kezelnék csak le.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok. Tiibiikee02 kolléga korábbi hozzászolásokban említette a Mann polir termékét.
https://m.autonavigator.hu/tippek_tanacsadok/proban_az_sct-mannol_polirpaszta-keszlete-17450
Tesztelték is. Nem tűnik rossznak.
Ilyet készülök venni vagy még a SONAX 207100 Xtreme Polish+Wax Phase 2 - polírozó és viasz néztem.
Vélemények? Nagyon szépen köszönöm -
MPowerPH
félisten
válasz Formaster #29062 üzenetére
A Meguiarsos nagyon jo, gondolom ez is ugyan az az anyag lehet, csak mas marka, igy kb. harmad annyiba kerul csak. Lehet most en is ezt veszem, en jobban komazom ezzel a szarazolast, mint barmelyik mikroszalassal.
Mod: Detto, en is teritem es huzom. Az oldalan persze nem tudom ugy, es az elso-hatso lokoson sem, de ha van benne viz, akkor mar tapad.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Formaster
addikt
válasz MPowerPH #29061 üzenetére
Nekem ilyen van csak carpro-ból, régen nem szerettem, de tudni kell használni. Csak húzni szabad rajta, mivel nincsenek szőrei, így ha elkap valamit, akkor nyomásra karcol. Én csak ráterítem és húzom a felületen. Szépen szívja a vizet, már amit én használok, de lehet rendelek is ebből egy szettet.
-
MPowerPH
félisten
Srack, ez a fajta 'water magnet towel' vajon van olyan jo szarazolasra, mint a Meguiars fele?
Don't Tread On Me
-
Peti78
őstag
A collinite-os kezelést követően a mosások után mit érdemes a felületre dobni, hogy ismét fényes és csillogó legyen?
-
weres78
senior tag
Tornado tisztito pisztolyt használ valaki rendszeresen? Autókozmetikába kellene, amit eddig használtam szervizelik (hetekig), addig kellene valami, ami persze később is megmaradna tartalékként...
Szóval olyan kellene, amivel jó a tapasztalat, 40000 körüli árig. -
diegho
nagyúr
válasz tibbike01 #29051 üzenetére
Előtte képek már vannak. Ahogy elnézem a készlet méretéből, kb egy 50x50cm-es területet lehet vele majd megcsinálni. Nekem konkrétan van egy 20x20-as és egy 40x5-ös, tehát elvileg elég lesz, de nem találtam otthon ragasztót, amivel körbe tudnám ragasztani a felületet, hogy ne pazaroljak, pedig tuti, hogy van valahol... Ma hazafelé beugrok Tesco-ba és veszek. Ha beválik, akkor veszek egy készletet tartalékba, mert ennyiért nagyon jó áron van.
-
martillo
tag
válasz tibbike01 #29036 üzenetére
Hazafele beugrottam az M3-nal levo METRO-ba...
Nem is hallottak errol a vendegkartya dologrol, igy visszapattantam mar a bejaratnalAzt hiszem elengedem ezt a METRO-s vonalat, nem er annyit az a par szaz forint, mint amennyi energiat fektetek abba, hogy bejussak az uzletbe
Azert koszonom!
-
Peti78
őstag
Üdv!
A Collinite 476 s megfelelő sötétebb, azaz pezsgő/barna autóra is, nemcsak ezüstre?
Rendelnék, de az asszony kocsiját is rendben kellene tartani.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Formaster
addikt
ValetPro Citrus PreWash
Teszt, 2.dik rész
Ahogy sejtettem az előző mérés nem volt tökéletes. Amivel a leginkább nem számoltam, hogy az állott víz kémhatása változhat és ezért volt olyan kevés eltérés a friss csapvíz és a rég bekevert oldat között. Megismételtem a mérést friss oldatokkal, egyforma szobahőmérsékleten. Az oldatok kikeverése után vártam 1 órát míg ph érték beáll.
Növekvő sorrendben láthatjátok a referencia csapvíz, majd az 1:5 -ös, 1:10 -es és a higítatlan 100% -os ValetPro ph értékeit. Ezt sem nevezném egetrengetően erősnek értékek (1:10), de ne felejtsük el, hogy ennek ellenére erős oldószereket tartalmaz a termék. Mivel elsősorban az olajos útfilm oldására találták ki, így töményen roncsolhatja az egyéb karnaubás/szintetikus waxokat is. Szóval én maradnék az 1:8 - 1:10 körüli higításnál.
-
trepni
újonc
Kipróbáltam a nanolex glass cleaner-t és trim rejuvenator, mindd a kettő meggyőzött.
Glass Cleaner: Kb fele annyi elég volt belőle mint az általam eddig használt AG Fast glass-ból.
Szép ragyogó lett az üveg és ami külön öröm, hogy reggel nem párásodott be az üveg.Trim rejuvenator: Először elborzasztott, hogy 100ml mennyibe kerül, de mikor láttam hogy csöpögtető van a végén tűrhetőbb lett.
Nagyon szépek lettek a műanyagok. Szép természetes színe lett a műanyagoknak, tényleg kevés kell belőle.
Viszont mivel ha jól láttam nem kell visszatörölni így, először nehéz volt eltalálni, hogy mindenhol egyenletes legyen. A szaga kicsit hígító szagú de ki lehet bírni.
Remélem a gyártó által ígért 15ezer km-ből legalább 10-et kibír,
Holnap csinálok videót, hogy a vizet hogyan pörgeti le. Aztán havonta megint, hogy tényleg annyira tartós-e.[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Valaki használt már Boll terméket? Tudni róla valamit?
-
szabi325
tag
válasz diegho #29033 üzenetére
Ez elvileg ugyanaz mint a sonax csak újracsomagolva [link]. Nekem sonaxos volt, nem pont hajszálkarcra használtam hanem durvább sérülésekre, pl a parkolóban valaki nekiment a lökösnek akkor gyári touch up festék + lakk majd ezzel a lakkot lecsiszoltam és a pasztával felpolíroztam.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Lidl-ben mától van karceltávolító szett. Használt már valaki ilyent? Nekem van több hajszálkarcom, lehet bepróbálok egyet.
-
Formaster
addikt
válasz MPowerPH #29025 üzenetére
Egy kis közérdekű:
ValepPro Citrus PreWas ph teszt
A műszer nincs frissen kalibrálva, de nagyjából így áll a csapvíz ph-ja mindig, max 1-2 tized lehet az eltérés, de a lényeg, hogy a csapvizen nem sokat változtat a helyesen bekevert VP Citrus Prewash. Őszintén szólva ez valamivel 1:10-nél erősebb higítás, olyan 1:8-1:9 között lehet. Balra a csap, jobbra a Prewash...
-
veterán
válasz MPowerPH #29027 üzenetére
Az a helyzet hogy vidéken lakom nagy családi ház kerttel mindennel, úgyhogy elkél az erő. Betonkerítést szabadítottam már meg a moháktól K2-es géppel, na akkor megfogadtam hogy eladom a fenébe és megveszem K szériából a legerősebbet. Felrakom a szennymaró fejet és sokkal de sokkal gyorsabban végzek bármilyen munkával.
Kocsihoz meg igazából az állítható vario power fejet használom, annál meg annyi hogy elég távolra tartom hogy ne okozzon kárt benne.
Kerékjárati ívet viszont gyönyörűen meg tudom szabadítani az összes létező dzsuvától.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
MPowerPH
félisten
válasz jozsi252 #29026 üzenetére
Nekem K5+MJJC. Vazz, nem felsz, hogy letepi az autorol a fenyezest a K7-es? Anno en is filoztam rajta, kell e a nagyobb, aztan elkezdtem pucolni a felniket a K5-el, es szepen ahogy haladtam, szedte le a lakkot. Haz fala detto. Fakerites mellett a ko alap kozvetlen. Elkaptam a fat par helyen, es ott szet is szaggatta.
Don't Tread On Me
-
veterán
válasz MPowerPH #29025 üzenetére
Persze használd először 1:10-be, aztán meglátod mi lesz. Igazából nem is az hogy nem szedi le, hanem az hogy wax barát. A PH Semleges az ami 100% hogy nem okoz kárt a felületkezelésen, de ugye az nem annyira hatékony mint egy kicsit lúgosabb szer.
Szóval nehéz megtalálni az egyensúlyt hogy le is szedje a dolgokat rendesen, viszont a waxot kerámiát egyéb dolgokat ne bántsa.De ezzel jól jártál nagyon, nem fogod megbánni egyáltalán!
A habzással nekem egyáltalán nincs gondom. K7 + MJJC párossal legalábbis van hab bőven ebbe a 1:7 arányba.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
MPowerPH
félisten
válasz jozsi252 #29023 üzenetére
Az van rafirkantva, hogy nem szedi le a waxot. 8.5 -os a PH-ja, szoval eloirtan higitva nem is lenne szabad. Tekintve nalam a keramiara, lehet nekem eleg 1:10 -hez higitva hasznalni, mert egyenlore meg minden nagyon siman lejon sima magas nyomassal is. Igy akkor az 5L ki is tart jo sokaig.
Olvasgattam, es azert ezt vettem a snow foam helyett, mert igaz, hogy nem is PH semleges, es meg csak nem is ugy habzik, de a user review -el alapjan tenyleg leszed mindent az autorol. Szombaton kiprobalom.
tibbike01: Eloszor en leszednem, aztan kitakaritanam. A ragaszto az jo kerdes, mert eleg meleg van am ott. Annak ugy nem is lenne szabad kipottyannia.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
A citrus pre wash -t snow foam lance -ben milyen higitasban hasznaljatok? 1:6, ami a labelen van, vagy higabbra hagyhato? Illatra borzalom...
Don't Tread On Me
-
KisBundi
őstag
Polírpasztát kis mennyiségben, nem ipari mennyiségben honnan érdemes rendelni? 250ml 1 autóra elég? Kilincsek alatti részt hogyan lehet polírozni? Bocs a sok kérdésért! Köszönöm!
-
Kleroo
veterán
válasz martillo #29012 üzenetére
Igen, extreme3. El volt dugva. Extreme1nek kulon kis sora volt. Az extram3 egy masik paszta moge volt beszorva, ar bem volt kiirva .
Sztem nem volt akcioban. A tobbi cucc normal arnak tunt(olcso webshop árszint)Aznap írtam amikor vettem
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Van valami jó tippetek microszálas törlőkendőre ami aliexpress-es?
Vettem egy 10es pakkot 1000-ért ami tök jó, de olyan feladatokhoz ahol nagyon jó minőségű kell, oda nem feltétlenül jó.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Verner
csendes tag
Sziasztok! Autópolírozáshoz tudtok elérhető árú 180-as korongot és pasztát javasolni? Nem profi cuccokat szeretnék csak egy-két hibát kijavítani és egy kis fényt adni a kocsinak. 2-3 lépcsőben akarom és nem ipari mennyiségű paszta kellene.
Samsung Galaxy S20
-
senior tag
Jó estét az uraknak!
Venni szeretnék valami jó applikátort, amivel feltudom vinni az autómra a jelenleg lévő SF care sealt, ha ez elfogy, akkor a Reloadot. Eddig mikroszálassal vittem fel, de most van lehetőségem CG dolgokat vásárolni, így néztem pár applikátort, pl. ezt. Erről mik a vélemények? Jó arra a célra, amit írtam? Nem karcol? Vagy vegyek helyette valami mikroszálas applikátort? Esetleg Iinnen melyiket ajánlanátok?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
svedmalac
tag
Sziasztok!
Gyári, főleg belül koszos dísztárcsákat mivel érdemes lefújni tisztítás előtt?
üdv
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
ducati113
csendes tag
válasz Formaster #28997 üzenetére
Hát nagyon nem foglalkoztam ilyesmivel,hogy Liter vagy Gallon,GDP vagy GPD de mivel valami usa találmány így valószínű a gallon.
Persze ezt sem tudom biztosan. Egy biztos,hogy a különbség akkor úgy ahogy mondod 50 vagy 100 gallon/nap.Igaz nem méregetem soha,hogy mire képes.
A pumpa kérdésedre a válasz,hogy a membrán is pumpa.És,hogy a hálózati nyomás elég neki.4 baron működik.Persze minél nagyobb a nyomás annál jobb!Működési elvét nem ismerem,annyit tudok,hogy a víz nyomása működteti.
De ha esetleg a 10 emeleten laksz és ott valószínű nincs akkora nyomás, ezt egy kis motoros szivattyúval vagy pumpával kilehet küszöbölni.Ennek az ára ha jól emlékszek 20 ezer forint.Persze ez már áramról megy.
De a lényeg,hogy nem 150 ezer.Aztán,hogy ki mivel mossa az autóját az meg a saját ügye.Minden nap nem mos autót.És ha valaki tud várni,hogy esővize legyen, akkor szerintem 1 nap 400 liter vízre, szinte ingyen bagatell.
Madár helyett mondhattam volna hurkát,hurkalevet vagy uborkát!
Kinek mi a tájszólása vagy a szája íze. Ha ezen valaki megsértődik, akkor bocsánat, de igazából leszarom!
99% amit már régebben említettem, ez még mindig nagyon igaz!!!
De ezzel gondolom te is így vagy! Lehet itt udvariaskodni meg szépíteni a dolgokat,sajnos a világ rossz irányba fejlődik. És ezt gondolom nemkel neked bemutatni.De igazából a válaszom a 150 ezres árra vonatkozott. "Nem szakmailag"És vannak ismerőseim szép számmal, akiket sikerült lehúzni, mert hurkák voltak.Nem 150 hanem 200 ezerrel. Persze mikor mondtam,hogy mennyi egy ilyen készülék az biztos nem olyan.Hát ennyit a 99% roll.
További jó fórumozást Tudod én a háttérből csak
-
Formaster
addikt
válasz Vincsaba #29004 üzenetére
Azért az összes fényezés közül a mazda kiemelkedően hulladék. Nem hiába rohadnak sokszor 5-6 évesen. Pedig ez annyira alap dolog lenne. Azt a pár deci festéket, amivel többe kerülne az autó, szerintem bárki kifizetné pluszban. Ha már egyszer beáll a robot elé a sorba, nem mindegy, hogy 90 vagy 110 mikront kap? Pedig alapjaiban nem lenne egy rossz márka a Mazda.
-
Vincsaba
csendes tag
válasz Formaster #29003 üzenetére
Igen ez így van az utóbbi pár évben mértem pár db autót, és egy VW, Audi, BMW 110-130 körül volt. Mondjuk ezek úgy nagy általánosságban több, mint 5 évesek voltak, azért megnézném a mai autókat is ezeketől az autógyáraktól.
De minden tiszteletem annak, akinek majd ezt a 70 mikronos sárvédőt kell majd políroznia -
Formaster
addikt
válasz Vincsaba #29001 üzenetére
Nem, sajnos a mai környezetbarát vízbázisú festékek átka a "megfolyás". Ugyanezt tapasztaltam, amikor néztem a 20 milliós új merciket a szalonban és azon gondolkodtam, hogy ha megvenném ezt kapásból becsiszolnám. Ugyanez jellemző az összes prémiumra, talán a méregdrága autóknál használnak ettől jobb minőségű, vagy egyéb adalék anyagos festéket, esetleg már ott a gyárban becsiszolják nem tudom.
Sajnos az ázsiai autók lakkja híresen lágy és vékony, de azért a 70-90 mikron kívülről megdöbbentő. Nyugati autókon ennyit mérsz az ajtó falcokban/motortérben.
-
Formaster
addikt
válasz Motion_Blur #29000 üzenetére
Na igen, van ezzel tapasztalatom. Igaz akkor még nem volt az autó lepolírozva, az előző tulaj gépibe hordta, de a merci szalonból úgy kaptam vissza az autót lemosva, hogy ahol nem jött le a bogár a gépi mosásukkal, ott a hülyegyerek szépen ráment dörzsi szivaccsal
Azóta, ha szervizbe megyek, feliratom nagy betűvel a munkalapra, hogy minden jellegű mosás/kozmetika tilos, és biztos ami biztos kiakasztok a visszapillantóra egy ilyen kinyomtatott lapot
Sajnálom ami történt, mondanám kérj valami kártérítést, de jó eséllyel ezt nem fogod tudni bebizonyítani, hogy előtte milyen volt. Azért panaszt mindenképp tennék, talán okulnak belőle.
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kis szösszenetet akarok megosztani:
A napokban vehettem át egy új Mazda 6-ot Soul Red fényezésben. Hát, ha használtautó lenne azt mondanám a fényezésére, hogy valami sufni műhelyben fújták le az autót, mivel nem kicsit narancsos. A màsik meglepetés akkor ért mikor itthon rátettem a festékréteg vastagság mérőm, két első sárvédő 70 mikron , motorháztető 90 mikron.Szerintetek a soul red fényezés miatt van a narancsosság? Kicsit meg vagyok lépődve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade