- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Joci?? #39385 üzenetére
Szánalmas vagy. Én pontosan válaszoltam a kérdésedre, és a kérdéseddel sem volt semmi bajom. Nem vettem magamra, amit mondtál, ezt észrevehetted. Azért van annyi hsz-om, mert rengeteg embernek segítettem, ezt még azok is megmondják, akiknek nem tetszik a "stílusom", amelyről amúgy fogalmuk sincs. Mint említettem, csak ebben a topicban tűnnek fel olyan mimóza lelkek, akik egy "olvasd a topicot"-javaslatra ekkora hsz-áradatot generálnak.
-
válasz
Joci?? #39367 üzenetére
Igen, csak ugyanannyi memóriát fog használni a másik is. És azt se feledd, ha betolsz még egy vga-t, attól még nem fog megduplázódni a videomemóriád (a játékok meg minden más továbbra is összesen 256MB-t fog tudni használni; még akkor is, ha 512MB-s a másik kártya). Szóval hiába lesz nagyobb a számítási kapacitás, a vga-k hátat fognak dobni nagyobb felbontásban és sok textúrát igénylő játékoknál/grafikai beállításoknál. Tehát jobban jársz, ha eladod a 3850-et, és veszel egy gyorsabb 512MB-s vga-t (amúgy már csak a CF megbízhatatlansága miatt is).
Azzal meg egyetértek, hogy meg kell tanulnod keresőt használni.
-
katt777
félisten
válasz
Joci?? #39366 üzenetére
Szar lehet neked otthon.
(Amúgy mi az, hogy "csipem"?
) Engem nem zavar, ha több 1000 ember közül akad 1-2 magadfajta.
"e két különböző típusú kártyát össze lehet CF-be kötni? pl én egy 3850-est és egy 3870-est szeretnék! működni fog így?" - Ezt kérdezted. Erre feleltem, hogy "természetesen igen". A működés mikéntjéről nem érdeklődtél, de megtaláltad volna az ATI oldalán, csak azt sem nézted meg.
Minden infó kiszedhető akár egyetlen cikkből, amelyet a kereső 2 mp alatt kidob, sokkal gyorsabban, mint itt a kérdezz-felelek.
Nem tudom, miért nem ismered el, hogy egyszerűen lusta vagy válaszokat keresni.
Mint mondtam, ezzel semmi bajom, csak akkor nem kell megsértődni, meg parasztozni magad. Persze tagadhatod, de a hsz-ok mást mondanak.
Az alaplapok support oldalán írják, hogy hányX-osak a PCI-E slotok (a specification-ben nézd, mert az áttekintésben csak odadobják, hogy pl. 2 db PCI-EX16), amúgy meg chipsettől függ.
-
katt777
félisten
válasz
Joci?? #39361 üzenetére
Mi az, hogy "Úra", vagy hogy "vok"?
Miért háborodnék fel? Vannak olyan userek, akik másokkal szeretik elvégeztetni a munkát, ez még csak nem is meglepő, nem hogy felháborító lenne.PH-n is van kereső, amúgy meg azokat is tudni kell használni (no de lehet, hogy szemétláda vagyok, de arról sem fogok kiselőadást tartani
). Nekem Yahoo/Google több oldalnyi választ, tesztet dobott ki a kérdésedre (3850 & 3870 CF), mindezt 2 mp alatt.
2X kérdezni is könnyebb, mint 2x használni a keresőt. Mellesleg nem 2X van benn a válasz a topicban, és én sem csupán 2x válaszoltam már erre a kérdésre, mindamellett az ATI oldala sem a web egy eldugott sarkában bujkál.
A hsz-ok száma egyébként 39360 volt, szóval még 1 sort sem olvastál vissza.
Szóval lusta vagy, ennyi, ráadásul még sértődős is.Halvány véleményed halványan sem érdekel.
Ráadásul még válaszoltam is. -
katt777
félisten
válasz
Joci?? #39300 üzenetére
Nézd meg a 3870CF tesztemet, mielőtt átvered magad! 3DMarkban ugyanis, kellő meghajtás esetén, jószerivel kijön a dupla teljesítmény a 2 VGA-ból, játékokban viszont max 80% (ami ritka), de inkább az alatt, ált. 15-80% között mozog. A fogyasztás így a duplája, a hőtermelés meg szintén dupla, de a környezet terhelését tekintve relatíve még több, mert nem mozog annyira a levegő a házban, ráadásul két VGA-hőközpont is lesz.
-
katt777
félisten
válasz
Joci?? #39293 üzenetére
Értettem, csak a félreérthetőség miatt kötöttem bele.
Feszt csak ceruzával tudsz emelni, de 3850 3870-re tuningolásával kapcsolatban böngészd a topicot, és használd a keresőt, minden itt van. Persze a 3870-ből is kihozható +10-15% tuning (utóbbi jó hűtéssel), szóval azt úgysem fogod utolérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest