- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem tagadtam, hogy van olyan játék, amelyben jelentős gyorsulást hoz a CF (ott vannak a tesztjeim), viszont nem 9700GTO-val hasonlítottam össze (még csak nem is az 1950XT-vel), hanem a CF egyik darabjával. Továbbra is tény, hogy egy csomó játékban a hatásfoka ZERO, a támogatottakban pedig 30-70% körül mozog. Amiért én nem támogatom a CF-t, az az ára, ugyanis dupla árért nem kapsz dupla teljesítményt, + még CF-ös alaplapot is vehetsz. Ha pedig a CF áránál olcsóbban veszel egy 3870-nél jóval gyorsabb VGA-t (most nem írom, miféléket, mert elfogultaknak nem tetszik), akkor azt az esetleg csak +20-50%-os teljesítményt minden játékban megkapod. Viszont tény, hogy ha olyan játékokkal játszol, amelyek normálisan támogatják a CF-öt, akkor még a ráfizetés is megérheti a teljesítményért, de ezt sem tagadtam eddig sem. Nálam spec. a HGL semmit nem profitált a CF-ből, és a játék még 1 VGA-s beállításokon sem alkalmazta a grafikai beállításokat, vagy igen, amikor nem kellett. Azóta persze a patch-ek javíthattak rajta, viszont már nincs CF-öm, hogy megnézzem.
Szóval nem a CF teljesítménye gyenge önmagában (csak abban a jó pár esetben, amikor nem működik a multiGPU), hanem ahhoz képest gyenge, amit tudhatna, ha rendesen működne, mert azért mégiscsak durva, hogy 3DMarkon kívül semmiben nem duplázza meg a teljesítményt (még csak a közelében sem jár), ez meg bizonyítja, hogy pedig tehetné. -
Foglalt név
addikt
Én nem szóltam be eddig senkinek, de azért maradjunk annyiban, hogy azért nem jövök, kb. 1,5 hónapja a topic közelébe sem, mert sikerült 3-4 embernek a teljes káoszba taszítani. Az utolsó 4000 hsz nem off tartalma kb. 3-ba beleférne. Nem tudom mi értelme egy szakmai topicot chat-nek használni, teljesen off hszekkel, személyeskedéssel elárasztani és fals infokat ismételgetni unalomig...
Nem magam miatt mondom, mert általában megoldom egyedül a problémáim vagy megkérdem olyantól, aki jobban ért hozzá nálam, ellenben aki véletlenül idetéved egy kérdéssel biztosan elveszik ebben az átláthatatlan zavaros maszlagban
Pedig ennek arról kéne talán szólnia, hogy miután mindenki elmondta egyszer a véleményét, az esetlegesen felmerülő új kérdéseket igyekszünk közösen megválaszolni.
-
Nekem 9600 volt évekig és semmi bajom nem vlt vele. Ismerek olyat, akinek 97xx van és neki sincs baja. Lehet, hogy mégsem a technológia a hibás? nV-nek nem voltak egyébként zsákutcái? (FX5200 pl) Leglább indokold meg, mitől mentek tönkre. Támaszd alá érvekkel, hogy utálod. Esetleg leírhatnád azt is, milyen problémákat vettél észre és ezeket nV alatt hogyan láttad. tényleg érdekel, de az üres fröcsögés egy ATI topikban szerintem nem méltó senkihez sem. Leginkább egyik topikban sem.
Nekem volt nV-m is, ATI-m is. Akadtak gondok mindkettővel, most ATI szimpatikusabb. Ám emiatt nem fogok hsz-eket írogatni nV-s topikokba.no off, de ennek nem láttam értelmét így, ahogy beírtad.
-
katt777
félisten
Mondasz valamit!!!
De ezzel megvárom még az áprilist, mert volt már tré Catalyst, amelyet aztán javítottak.
Én mindenesetre szívtam vele 1 napig, ugyanis felülírtam a régi rendszermentéseimet teszt nélkül 8.3-assal, szóval pakolhattam mindent újra, merthogy a 8.3-as driver már elcseszte a registry-t, és hiába driver-sweeper, meg pucolás, eltávolítani nem lehetett, reg. hiba meg maradt. Most minden stádiumban ATI driverek nélkül mentettem a rendszerpartíciót (eddig csak Nero nélkül szoktam, mert az a másik reg-gyilkos), így ha legközelebb besz.patna az ATI, nem szívok ennyit. -
Első körben single és egymagos kártyákról kérdezett a kolléga, másodszor, persze, véleménye bárkinek lehet, én értem is, de nem kellene alá is támasztani valamivel, nem csak úgy bedobni?
Én személy szerint nem hallottam, hogy annyira rossz lenne sem az X2, sem pedig a "sima" 3870... CF-hez meg ott a 8.3, ami majd kiderül, annyira jó-e, ha esetleg gond van a CF-fel, bár erről sem hallottam.
Tényleg nem akarlek leszólni vagy ilyesmi, csak itt sokan csupán sárdobálásra mennek érvek nélkül, elfogultságból és annak nincs sok értelme.
-
katt777
félisten
Akkor remek, ugyanis ha +1k-val kerülne többe, akkor már nem is tudtam volna megvenni a 2. karit. A 10k pont 10k-val kerül többe, mint az ingyenes jó hűtés. Nem vagyok olyan, aki a fogához veri a garast, de még ha sok van, akkor sem költöm fölöslegesen (mellesleg a hátlapi csatlakozók maradékát is cseszhettem volna egy lecserélt hűtéssel. Ja, és nem teszek föl olyan hűtést, amely nem tolja ki a meleget rögtön a házból. Ha meg azt nézed, abból a pénzből valaki tud venni 3870-est 3850 helyett.
-
bozont
veterán
Az mondjuk most engem is foglalkoztat, hogy egy 3870 vagy 8800Gt mennyire elég az 1920x1200-as felbontáshoz, látványjavítók nélkül és mondjuk az én konfigomat nézve.
mod.: Mondjuk azt nem tudom menynire számít, de lehet bővítek 2giga memóriára is, bár elég dága a ddr a ddr2-höz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest