- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
válasz
creedszl #38642 üzenetére
Nekem is volt ilyesmim még 9800Pro-val
Túlhúztam a kártyát. Simán el tudom képzelni, hogy ugyanez előfordul a procival, memóriával is. Végülis ha belegondolsz egy tuning eléggé megterheli az északi hidat, ami a memóriakezelésért, meg az adatok prociba juttatásáért felel. Ha húzod a procit, változik az fsb, máshogy kell osztania a ram frekijét a prociéhoz, ha a ramot is húzod méginkább. Ez egy határon túl akár a visszájára is üthet, amikor több időt vesz igénybe a ram és a proci szinkronozálása, mint amennyivel nagyobb frekin megy a ramod. Végig kell játszani mi az a határ, amíg gyorsul a rendszer, és ami után már lassul.
-
TasiA
senior tag
válasz
creedszl #38584 üzenetére
Üdv!
Bár nekem csak 3850-esem van, meg AMD X2, de én nem tapasztaltam ilyeneket a Cod4-ben. 95%-ban hálózok csak ezzel a gaméval, de 65 FPS alá nem nagyon szokott menni. Ez a minimum, nagy átlagban 90 körül van. Xp-t használok 1024X768 CRT monitor, texturák "extra", aniso. maxon, élsímítás 4x, a többi beállítás a lehetőségek szerint a legmagasabb. Cod5-el nem tudok nyilatkozni. Driver 8.7-től a 8.11-ig mind kipróbálva, most a 8.11 van fennt. Egyikkel sem produkált olyat mint nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest